- AutorOdp.
- 9 listopada 2008 at 22:27
Co myslicie o metalowcach? 馃槅
11 listopada 2008 at 23:24Hmm….dobre pytanie..sama jestem metalowa wiec moje zdanie jest pozytywne…swietni Ludzie ale jak w kazej grupie spolecznej znajda sie mendy.
12 listopada 2008 at 10:46m贸j ojciec jest metalowcem. Pracuje w stoczni 馃檪
Bardzo w porz膮dku kole偶. 馃檪
12 listopada 2008 at 13:01[usuni臋to_link] wrote:
Co myslicie o metalowcach? 馃槅
A konkretniej? 馃檮
14 listopada 2008 at 10:24A mnie nudz膮 og贸lnie dyskusje o subkulturach. Ja osobi偶cie np. chadzam na imprezy naprawd臋 r贸偶ne. Je偶li mam ochot臋 to id臋 na gotyck膮 a je偶li inn膮 to id臋 sobie np. pota艅czy膰 przy disco :). Subkultury s膮 dla mnie skrajno偶ciami. We mnie mo偶na znale藕膰 punk贸w臋, gotk臋, lalunie czasami, pop girl i wiele innych. I dobrze mi z tym 馃槢
17 listopada 2008 at 10:31lateksowa
masz racj臋. Generalnie kategoryzowanie na metalowc贸w, disco i innych jest troszk臋 nie na te czasy w kt贸rych 偶yjemy.
Ju偶 nie wzbudzaj膮 takiej sensacji informacje ze ktos jest taki czy owaki.
Chyba 偶wiat troszk臋 normalnieje i na szcz臋偶cie nie jeste偶my ju偶 zamkni臋ci w tej za偶ciankowo偶ci i to jest fajne. 馃檪pozdrawiam metalowc贸w punkowc贸w dyskotekowc贸w lalunie …… 馃檪
9 grudnia 2008 at 08:58[usuni臋to_link] wrote:
lateksowa
masz racj臋. Generalnie kategoryzowanie na metalowc贸w, disco i innych jest troszk臋 nie na te czasy w kt贸rych 偶yjemy.
Ju偶 nie wzbudzaj膮 takiej sensacji informacje ze ktos jest taki czy owaki.
Chyba 偶wiat troszk臋 normalnieje i na szcz臋偶cie nie jeste偶my ju偶 zamkni臋ci w tej za偶ciankowo偶ci i to jest fajne. 馃檪pozdrawiam metalowc贸w punkowc贸w dyskotekowc贸w lalunie …… 馃檪
Pewnie, 偶e mam racj臋 :).
- AutorOdp.