Poradzicie mi boję się mu zaufać :((

• Autor
    Odp.
  • Ustycha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

A wiec tak jestem z facetem od 5 lat i od lipca mamy żlub będziemy mieć upragnione dziecko wszystko było fajnie dopóki on nie zaczął pisać do swojej koleżanki po kryjomu jej wysyłać smsów o treżci dwuznacznej ze chce się z nią spotkać sam na sam wysyłała jej przez gg różne romantyczne piosenki jak to zobaczyłam po prostu się załamałam ale go kocham i mu zaufałam ale on wczoraj zaczął robić to samo tłumaczył się że nie wie co robił z jest tylko facetem ze kocha tylko mnie tylko ze za pierwszym razem tez tak mówił i ja mu się boję drugi raz uwierzyć. Mówił i płakał przepraszał ale ja już to przechodziłam i mu zaufałam a on i tak zrobił to sam :((( jak mam mu teraz uwierzyć

Jessi663
    Member
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

🙁 bardzo mi przykro .. moze porozmawiaj z ta kolezana . musisz byc w 100 % pewna ze nic ich nie laczy ze soba . wysluchaj tej kolezanki co ma do powiedzenia . potem pogadaj ze swoim facetem .

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Nieźle,parę miesięcy po żlubie i on już takie numery odwala.Jeszcze Ty w ciąży jesteż.Palant.Dla mnie sprawa jasna,ja nie toleruje takich rzeczy,ale małżenstwo mozna jeszcze jakoż ratować tylko on musi sie zmienic.

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

tak ,musi pokazac ze zalezy mu na tobie i dziecku ktore przyjdzie niedlugo na swiat . to powinno byc dla niego najwazniejsze a nie pisanie z jakas kolezanka ; d no co za facet ; d

Ustycha
    Member
    • Początkujący

Ja z nią włażnie rozmawiałam bo to również moja bardzo bliska koleżanka no i umówiłyżmy się ze jak znowu zacznie ma mi o tym powiedzieć. Głupia byłam ze zaufałam jej i jemu.Chciałam od niego wczoraj odejżć on mówił z płaczem że się zapije naćpa się tabletek bo beze mnie nie ma sensu żyć i co ja mam zrobić 🙁 mówił ze jeżli nie chce być z nim uczuciowo to abym przynajmniej z nim została ze względu na syna 🙁

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

zrob tak – obserwuj jego zachowanie , moze uswiadomil sobie to ze cie kocha i nie chce cie stracic przez jakas glupote. Miejmy nadzieje ze ta kolezanka sie do ciebie odezwie jak cos napisze do niej twoja facet … czas pookaze

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

i trzymaj go najlepiej narazie na dystans .

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

maja razem dziecko trzeba myslec o dziecku … moze facet uswaidomi sobie jaka glupote robi .

Ustycha
    Member
    • Początkujący

Szczerze to ja już jej nie chcę znać nie chcę jej widzieć na oczy…..
    zawiodłam się na niej i to bardzo 😥
    Najbardziej boję się tego że ja już nie będę go tak potrafiła kochać bo teraz bardziej go nienawidzi za to co mi zrobił niż kocham chodź to bardzo boli jak on chce się przytulić. Chciałabym aby znowu zaiskrzyła ta iskierka która była na początku 🙁

Jessi663
    Member
    • Stały bywalec

daj sobie troche czasu . musisz sie z tym oswoic .

HarleenQuinzel
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

bardzo przykra i niemiła sytuacja…on niedługo zostanie ojcem, to już nie jest zabawa…na Twoim miejscu postawiłabym sprawę jasno. Nie uciekałabym się do drastycznych ultimatum w stylu ja albo ona. Ale myżlę, że powinnaż powiedzieć mu, że rani Cię ta sytuacja, żeby się poważnie zastanowił czego naprawdę w życiu chce. Cholera niefajnie, że musisz przez taki stres przechodzić w okresie, który powinien być dla Ciebie piękny i ważny.

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Gdyby facet powiedział mi, że jak od niego odejdę to się „zapije i naćpa” to odeszłabym jeszcze szybciej. Nie toleruję szantażu.
    Niech facet sam rozwiąże tą sytuację, tzn niech okreżli co jest dla niego ważniejsze i nich konsekwentnie się tego trzyma. Jak facet ma przysłowiowe jaja sam będzie wiedział co ma zrobić bez Twojej ingerencji. A jeżeli nadal będzie trochę tu i troszkę tam to nich spada.

Zelka
    Member
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Włażnie co on sobie wyobraża? Ty jestes w ciąży a on kręci z Twoją koleżanką…a jej też nie ufaj bo pewnie ona też winna temu zamieszaniu…a niech nie zgrywa teraz żwiętej. Łatwo powiedzieć odejdz… nie odchodz ważne żebyż rozmawiała z nim i nie daj sie aby zmiękczyć niech sie qwa postara troche…może jego łzy są szczere…za to nienawidze facetów.. 😡 👿 👿

yves
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Mówił i płakał przepraszał

Jesteż udupiona na resztę życia. chyba że…

Masz dwie opcje:
    1. Zdystansować się do tego. Olej to co robi, nie słuchaj tłumaczeń, złożć się na niego kiedy trzeba, okłamuj jeżli chcesz, zdradzaj kiedy masz na to ochotę. Tylko jeżli chodzi o dzieci współpracuj tak, żeby było dla nich najlepiej.
    2. Zostaw go. Wyrzuć z domu i zapomnij o nim. Jedyne, o czym możesz pamiętać to alimenty na dziecko – jak najwyższe.

Twój mężczyzna jest ciotą i sama musisz to przyznać. Czy włażnie tak zachowuje się facet, który jest ciebie wart?

y.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Poradzicie mi boję się mu zaufać :(("

Przewiń na górę