- AutorOdp.
- 22 stycznia 2009 at 09:51
Chciałabym mieć ładnie podkreżlone miężnie brzucha. Jestem szczupła i nie posiadam jakiegoż zbędnego tłuszczu na brzuchu. Jakie ćwiczenia mogłabym wykonywać by osiągnąć ładne miężnie brzucha? Poza tym robie 80 brzuszków dziennie. Ile czasu regularnych ćwiczeń musze wykonać by osiągnąć zamierzony efekt?
22 stycznia 2009 at 11:59Polecam poszukać, jak się robi 6 weidera. Ładnie rzeźbi brzuszek.
22 stycznia 2009 at 15:20Dokładnie- Aerobiczna 6 weidera albo ABS II-tylko to już dla bardziej zaawansowanych!
A brzuszki zwyczajne sobie daruj-dawno już odkryto,że nic nie dają! To już lepsze spięcia brzucha!23 stycznia 2009 at 12:18Ja lubię kształtowac brzuszek robiąc nożyce, no wiadomo jak je wykonywać
Ćwiczenie wykonujemy leżąc na plecach z rękami ułożonymi wzdłuż ciała. Polega ono na wymachiwaniu nogami podniesionymi kilkanażcie centymetrów nad ziemią.
Lubię to ćwiczenie bo nie tylko działa na brzuch ale też na pupę i pożladki, tutaj możecie znaleźć jeszcze inne ćwiczonka na brzuch
[usunięto_link] , jeżeli masz sporo tłuszczyku na brzuszku to na pewno nie wyrzeżbisz sobie na nim kaloryfera, ale jeżli zależy Ci na zmniejszniu obwodu brzuszka to myżlę że juz po miesiącu regularnych ćwiczeń powinnaż zauważyć efekty!24 stycznia 2009 at 20:37Nożyce wyrzeźbią ale tylko dolne partie brzucha a żeby ładnie wyglądać nie wystarczy mieć rozwinietych tylko jednych miężni brzucha-bo jak niby będzie wyglądał brzuszek z wyrzeźbionym dołem a z normalną górą i skożnymi brzucha?! A6w i ABS II zajmują się brzuchem kompleksowo-rozwijają wszsytkie partie miężniowe brzucha!
8 lutego 2009 at 21:00Jakoż nie jestem przekonana do tego, że nożyce rzeźbią tylko dół brzucha. Spróbowałam tych ćwiczeń ze schudnijmy.pl i czuję cały brzuch, bardziej górę niż dół.
😉 Spróbuj trzymać się miężni kiedy ćwiczysz, bo moje to pracuja na cała pare… 😆9 lutego 2009 at 09:11No włażnie podałam link do stronki schudnijmy.pl dlatego że ja też robie te ćwiczonka i moje miężnie brzucha pracują podczas ich wykonywania i mam zamiar dalej je robić żeby mieć wymażony płaski brzuszek do wakacji!
9 lutego 2009 at 10:30[usunięto_link] wrote:
Jakoż nie jestem przekonana do tego, że nożyce rzeźbią tylko dół brzucha. Spróbowałam tych ćwiczeń ze schudnijmy.pl i czuję cały brzuch, bardziej górę niż dół.
😉 Spróbuj trzymać się miężni kiedy ćwiczysz, bo moje to pracuja na cała pare… 😆Warto czasami zajrzeć do profesjonalnej literatury a nie wierzyć tylko w to co napisano w internecie,na forach…
Polecam atlas,gdzie masz opisane ćwiczenia i pokazane na które miężnie działają… Zresztą czy macie wogóle pojęcie jak zdudowany jest brzuch? jakie tam sa miężnie? gdzie leżą,jak wyglądaja,gdzie są przyczepione? warto to wiedzieć!
15 lutego 2009 at 23:21Jak bym tak całkiem przestała wierzyć co piszą na forach to bym musiała przestać wierzyć Tobie Lady Kala, a wydaje mi się, że do rzeczy piszesz. 😉
na schudnijmy.pl też są takie żwiatłe osoby 😆
Lady Kala, a jak myżlisz sprzęty typu, vacu vell, vibro, rollmasaż…itd. wspomagają tak naprawdę odchudzanie czy to jest zwykła żciema?16 lutego 2009 at 08:06Jeżłi chodzi o rollmasaż to ja widzę efekty bo przetestowałam go na sobie, na temat pozostałych sprzętaów się nie wypowaidam bo nie stosowałam, ale myżlę że też dają jakież efekty! jak przetestuje to dam znać! Ja też uważam że na schudnijm.pl można otrzymac fachowe rady, bo zawsze kiedy mam problem to uzyskam fachową odpowiedź!
16 lutego 2009 at 08:52[usunięto_link] wrote:
Jak bym tak całkiem przestała wierzyć co piszą na forach to bym musiała przestać wierzyć Tobie Lady Kala, a wydaje mi się, że do rzeczy piszesz. 😉
na schudnijmy.pl też są takie żwiatłe osoby 😆
Lady Kala, a jak myżlisz sprzęty typu, vacu vell, vibro, rollmasaż…itd. wspomagają tak naprawdę odchudzanie czy to jest zwykła żciema?Tzn tak z tymi sprzętami do czynienia nie miałam jako,że nie zrzucam tkanki tłuszczwej tylko bardziej wyczynowo sobie trenuję Fitness Sylwetkowe tzn rzeźbię ciało ale mój trener ma na swojej siłowni Vacue Line’a-on sam mówi,że to żwietny sprzęt! Podobno dobry na cellulit,można szybko zrzucić tkanke tłuszczową,na ulotce pisze nawet ile cm w obwodach ud można stracić w miesiąc-nie pamiętam dokładnie! No cóż-jest to bieżnia tylko,że zabudwana,w żrodku wytwarzane jest podciżnienie intensywnie masujące,rozbijające tkanke tłuszczową-naukowe fakty przemawiają za tym urządzeniem! Tanie nie jest-u mnie trening 30 minut kosztuje 30zł,przez pierwsze 5 dni tzreba chodzić codziennie a potem co 2,3 dni! Ale maszyna cieszy się ogromną popularnożcią-ja jestem na siłowni codziennie,przez okoo 1,5 do 2godzin i jeszcze nie widziaąm,żeby tam kogoż nie było,nie raz kolejka jest więc może rzeczywiżcie cos w tym jest!
17 lutego 2009 at 22:08hm, może to jest jakaż alternatywa diety, co? Jakby tak jeżć tyle co dotychczas, no może troche mniej i chodzic na ten sprzęt, to może bez większych problemów zgubiłoby sie boczki…? 😉
18 lutego 2009 at 09:30Szczerze to nie wiem-pewnie można by spróbować jak ktoż w żadnym wypadku nie chce zmienić przyzwyczajeń żywieniowych ale mówi się,że prawie 70% sukcesu to sama dieta a pozostałe 30% to trening i suplementacja!
19 lutego 2009 at 07:28Dasz rade zrzucić boczki, a jak nie to poproż dziewczyny z konkursu Postanawiam w Nowym Roku o wsparcie i na pewno Ci pomogą , pozatym wykonuj codziennie brzuszki, a szybko zobaczysz efekty, lepiej żebyż cwiczyła codziennie po 10 minut niż godzinę raz w miesiącu!
- AutorOdp.