- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
parvati.
- AutorWpisy
- 28 stycznia 2009 o 10:56 #4598
czy uważacie ze kobiety maja kłopotliwy charakter? tzn o wszytsko sie czepiaja z byle czego robia afere, potrafia odwrócic kota ogonem, za bardzo się wszytskim przejmują
ja osobiżcie uważam że tak choć jestem kobietą, nie patrze tutaj tylko na mój charakter ale także na inne kobiety , czy może uważacie że to tylko takie stereotyp
zapraszam do postowania28 stycznia 2009 o 11:19 #136632Pewnie,są jeszcze zazdrosne,zawistne,zbyt honorowe i zbytnio lubiące zagłębiać się w szczegóły.Zawsze lubiłam tą prostolinijnożć w komunikacji z mężczyznami bo jak facet mówi nie to znaczy nie,a nie np.chciałabym,ale boje się 😛 Nie lubię też tego,że kobiety często mieszają się w związki innych,próbują odbijać facetów itd.Wżród mężczyzn prawie nie zauważam takich tendencji…I chyba ogólnie są bardziej spięte(ale to już raczej z autopsji tak stwierdzam),mają mniejsze poczucie humoru,pewnie dlatego,że za bardzo się wszystkim przejmują i martwią na okrągło więc trudniej im się wyluzować.
I ostatnio na przykładzie koleżanek zobaczyłam jak kobieta potrafi zdominować faceta,wykorzystać jego słabożć do niej(po prostu miłożć),poniżyć a on i tak wraca do niej na kolanach…A my to podobno słaba płeć 🙄
28 stycznia 2009 o 11:28 #136633własnie t wydaje mi sie okropne, ja po swoim zachowaniu widze ze czasami czepiam sie o bzdury i staram sie wtedy wrzucic na luz nie lubie tego:/ nie badzmy takie okropne, nie przejmujmy sie wszytskim wrzucmy na luz wyluzujmy jak w reklamie chupa chups i tam własnie jest wymalowana postac kobety jezeli ktos widział to wie o co chodzi:)
28 stycznia 2009 o 17:29 #136634charakter jest czyms bardzo indywidualnym i pisanie o nim jako czyms charakterystycznym dla danej plci uwazam za dosc glupie.
znam tak samo duzo beznadziejnych kobiet jak i beznadziejnych facetow.
9 lutego 2009 o 13:54 #136635czy mówicie sobie zawsze rano że Jesteżcie idealne?
jak to jest? czy może Wy takie nie Jesteżcie choć uważam że kobiety już takie są moze jakies tam wyjątki,
Parvati zgadzam sie ze charakter to idndywidualna sprawa ale jest taki stereotyp i jak patrze na kolezanki i znajome kobiety to stwierdzam fakt ze kobiety takie sa własniezapraszam do rozmowy
9 lutego 2009 o 14:37 #136636rano?
nie 😆 😆
wstaje, wkladam szlafrok, podchodze do lustra i mowie na glos „ale masakra!!!”.
😆 😆
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.