- AutorOdp.
- 13 lutego 2009 at 09:46
Z okazji Walentynek, życzę wszystkim Forumowiczkom i Forumowiczom wszystkiego namiętnego, gorącego i słodkiego 🙂
[usunięto_link]
Życzenia możemy sobie składać na [usunięto_link]
🙂13 lutego 2009 at 11:02Myżlę że to żwietny pomysł takie wirtualne kartki, w takim razie i ja sie przyłączam do życzeń [usunięto_link] i zycze dużo zabawy przy rozsyłaniu życzeń!
13 lutego 2009 at 11:32Wyżlij wyjątkowe życzenia Walentynkowe:)
[usunięto_link]
13 lutego 2009 at 13:08I ja się dołączę do wspólnych życzeń…
Życzę Wam by dzień 14 luty był dniem bardzo romantycznym. Spędzonym z ukochaną osobą… by nigdy Was miłożć nie opużciła. Byżcie zawsze RAZEM szczężcie dzielili :*
13 lutego 2009 at 22:47o ja także się przyłączam do życzeń, walentynkę możecie znależć [usunięto_link]
13 lutego 2009 at 22:48Oj tak tak ❗ Życzonka trzeba złożyć
A tutaj Misiaki moje [usunięto_link]
14 lutego 2009 at 16:35Wszystkim uczestnikom tego fajnego forum pod wdzięczną nazwą Obcasy,
a zwłaszcza jego Gospodyniom “ pięknym i sympatycznym Kobietom w różnym wiekuCUDOWNEGO WIECZORU WALENTYNKOWEGO!!! 😀
Tym, którzy kochają, którzy chcą jeszcze bardziej kochać, bądź którzy pragną dopiero odnaleźć swoją miłożć “ dużo wiary i nadziei, to znaczy optymizmu oraz prawdziwej, zwykłej, codziennej, nieudawanej radożci, że
JEST SIĘ Z KIMś LUB MOŻNA BYĆ Z KIMś “ RAZEM 😛
razem kroczyć przez życie i razem się w nim zestarzeć
Miłej imprezki 😆 – Hard-man :ok: Wow, ja też już lecę, pa!
14 lutego 2009 at 18:18Dziękuję żlicznie za życzonka 😀 Wam wszystkim również wszystkiego naj ❗
I Waszym drugim Połówkom też 🙂 - AutorOdp.