Witamina B17 leczy raka

• Autor
    Odp.
  • Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Tak stwierdzil Edward Graffin w ksiazsce „Swiat bez raka” i wieloletnie badania dr. Ernsta Krebsa. Poprostu wejsc do dowolnej wyszukiwarki i napisac „Witamina.b17”. Warto by bylo zainterosowac ludzi ktorzy choruja na raka.

pollyanja
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Wybacz ale jakoż trudno mi w to uwierzyć…

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

to dziwne. przez tyle wieków nie udało się znaleźć lekarstwa, które da nam 100% pewnożć wyleczenia, a zwykła witamina sobie z tym poradzi?

alma
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Tak zwany żpiący prorok Edgar Cayce zalecał, by profilaktycznie zjadać 3 migdały ze skórką – a to ma zapobiegać rozwojowi raka – a to włażnie witamina B17

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Zapobiegać rozwojowi raka dla tych, którzy jeszcze go nie mają raczej. Nie ma leku na raka. Jak już zachorujesz to koniec. Teraz wymyżlono nowy enzym, który usuwa z organizmu substancje, którymi komórki raka się żywią. To jednak tylko spowalnia rozwój nowotworu, lecz nie leczy go. Leku nie ma. Rozwój raka można tylko spowalniać.

Beema7
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Dziwne. Mojej mamy kolezanka jak zachorowala na raka to lekarze zabronili jej absolutnie witamin z grupy B, poniewaz rozwijaja raka 😯

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

co za bzdura. w takim razie lekarze po co, dają swoim chorym pacjentom destrukcyjną chemioterapię, a nie „cudotwórczą witaminę B17”.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

dobra wypowiedź i dobry avatar 😉

alma
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja myżlę, że medycyna akademicka ma się nijak do pewnych dożwiadczeń medycyny naturalnej – wiadomo, że wiek XX to ogromny wzrost zachorowań na raka – zmienił się również sposób naszego odżywiania. Włażnie ta witamina B17 była codziennie niemal spożywana z pieczywem do którego dodawano m.in. siemię lniane jej bardzo dobre źródło, a także jeszcze inne składniki (sorki nie pamiętam dokładnie co).
    Wiem ze swojego dożwiadczenia, że nie zawsze należy wierzyć lekarzom. Większożć z nich jest przeciw głodówkom, ja przeprowadziłam 6 dni na wodzie i dzięki temu odstawiłam sterydy wziewne (brałam je od 15 lat)- nie jest to żadna sugestia, efekt placebo, bo nie liczyłam na taki efekt.

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Jak któż w to nie wierzy to trudno. Pogrzeb jest droższy i pewny!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Witamina B17 leczy raka"

Przewiń na górę