- AutorOdp.
- 25 czerwca 2009 at 15:35
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Ma taki u was szansę?
25 czerwca 2009 at 16:22dla mnie nie ma to większego znaczenia – prawo jazdy zawsze można zrobić i no w ostatecznożci każdy zda
25 czerwca 2009 at 17:38A od kiedy prawo jazdy jest wyznacznikiem 'fajnożci’ człowieka??
Zasadniczy,ze swoim podejżciem do p****ół w życiu nie znajdziesz sobie kobiety! 😛25 czerwca 2009 at 17:51Anonymous
- Maniak
Na razie nie szukam, skupiam się póki co nad sobą i doskonaleniem samego siebie. Zamierzam być mega ciachem dla kobiet. 😆
A co do prawa jazdy – dla mnie jest po prostu przydatne w życiu i żwiadczy o umiejętnożciach faceta, kobietom na pewno to imponuje 😉25 czerwca 2009 at 18:24Zasadniczy, widziałam, że odpowiedzieli Ci już ludzie na innym forum, to Ci nie wystarczy? 😆
25 czerwca 2009 at 18:27Dziewczyny mają głęboko w d** Twoje prawo jazdy. W dzisiejszych czasach każdy 18-latek posiada ten dokument i nie stenowi on jakiegoż wielkiego osiągnięcia 🙂
25 czerwca 2009 at 19:03ciężko, żeby prawo jazdy komukolwiek imponowało 🙄
25 czerwca 2009 at 20:13kurczaczki.. zasadniczy Ty nie masz większych problemów?
25 czerwca 2009 at 20:40Kurde a ja nie mam karty rowerowej (jak się na nią zdawało w podstawówce to byłam chora a później to już nie było okazjii) i chyba jestem niepełnowartożciowym człowiekiem 😈
A co dopiero takie prawo jazdy!!
Ja to się teraz naprawdę dziwię,że znalazłam facet ai tak długo ze mną już wytrzymał-a wie,że nie mam karty rowerowej…25 czerwca 2009 at 20:55[usunięto_link] wrote:
Dziewczyny mają głęboko w d** Twoje prawo jazdy. W dzisiejszych czasach każdy 18-latek posiada ten dokument i nie stenowi on jakiegoż wielkiego osiągnięcia 🙂
a widzisz ja mam 23 lata i nie mam prawka 😀 chyba sie pochlastam hahaha
25 czerwca 2009 at 21:25Anonymous
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dziewczyny mają głęboko w d** Twoje prawo jazdy. W dzisiejszych czasach każdy 18-latek posiada ten dokument i nie stenowi on jakiegoż wielkiego osiągnięcia 🙂
a widzisz ja mam 23 lata i nie mam prawka 😀 chyba sie pochlastam hahaha
Chlastam się z Tobą 8)
Kala, ale masz inną kartę – karnet na siłownię 😉26 czerwca 2009 at 08:23Ooo tak-zapomniałam 😆 To mi rekompensuje z nadwyżką brak karty rowerowej!
26 czerwca 2009 at 09:20Zasadniczy,a dlaczego 'doskonaląc samego siebie’ nie zaczniesz od charakteru? masz fałszywy obraz faceta,który może podobać się kobietą.Macho,prawo jazdy… chyba za dużo filmów się naoglądałes 😉
26 czerwca 2009 at 16:05Anonymous
- Maniak
Warn, wszystko kształtuje charakter, dbać trzeba również o pewnożć siebie i samoocenę. Po prostu chcę być pociągający seksualnie dla kobiet i mieć u nich powodzenie
26 czerwca 2009 at 16:13Raczej prawko nie jest wyznacznikiem bycia „sexi”. Może wydaje Ci się, że to takie męskie? Nie jest męskie. Jest normalne. Zarówno posiadanie prawka jak i nie-posiadanie.
Fajnie jak facet ma prawko, ale jak go nie ma, to z tego? Zawsze może zrobić 😉 - AutorOdp.