- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2009 at 09:38
Hej, mam dobrą wiadomożć dla tych, którzy wybierają się niebawem do Torunia! Najpóźniej 15 sierpnia na ulicy ks Jerzego P****łuszki 2a otwierają nowy Hotel Etap, będzie można zabookować pokoje po niskich promocyjnych cenach. pozdrawiam
12 sierpnia 2009 at 15:51ja byłam niedawno w Toruniu i też udało mi się zarezerwować fajny nocelg w hotelu przy osrodku sportu i rekreacji, dla mieszkających tam był basen gratis. polecam
28 września 2009 at 13:21byłam w etapie w toruniu. ładny hotel, dobra lokalizacja no i jest tanio, koło 100 zł za nocleg. w takiej lokalizacji i w takim standardzie dobrym (łazienka, tv, klimatyzacja) się nie znajdzie chyba.
30 września 2009 at 19:48a internet też jest w tym Etapie w Toruniu? bo ja najprawdopodobniej pod koniec października będę jechać na szkolenie do Torunia i koniecznie muszę mieć połączenie z netem. najpierw myżlałam o jakimż hostelu, ale tam to raczej netu nie ma i jakoż mi się nie użmiecha z obcymi ludźmi spać.
14 stycznia 2010 at 08:47potrzeba byłoby znaleźć jakiegoż odpowiedniego hotelu w Toruniu to chętnie pomogę 🙂 jestem z Torunia, może zawsze coż doradzę 🙂
- AutorOdp.