Toruń – nocleg

• Autor
    Odp.
  • zoska samoska
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

Hej, mam dobrą wiadomożć dla tych, którzy wybierają się niebawem do Torunia! Najpóźniej 15 sierpnia na ulicy ks Jerzego P****łuszki 2a otwierają nowy Hotel Etap, będzie można zabookować pokoje po niskich promocyjnych cenach. pozdrawiam

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja byłam niedawno w Toruniu i też udało mi się zarezerwować fajny nocelg w hotelu przy osrodku sportu i rekreacji, dla mieszkających tam był basen gratis. polecam

magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

byłam w etapie w toruniu. ładny hotel, dobra lokalizacja no i jest tanio, koło 100 zł za nocleg. w takiej lokalizacji i w takim standardzie dobrym (łazienka, tv, klimatyzacja) się nie znajdzie chyba.

somsiadka
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

a internet też jest w tym Etapie w Toruniu? bo ja najprawdopodobniej pod koniec października będę jechać na szkolenie do Torunia i koniecznie muszę mieć połączenie z netem. najpierw myżlałam o jakimż hostelu, ale tam to raczej netu nie ma i jakoż mi się nie użmiecha z obcymi ludźmi spać.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

potrzeba byłoby znaleźć jakiegoż odpowiedniego hotelu w Toruniu to chętnie pomogę 🙂 jestem z Torunia, może zawsze coż doradzę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Toruń – nocleg"

Przewiń na górę