- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2009 at 21:12
jakis czas temu poznalam kolege mojego kolegi.od poczatku wydal mi sie bardzo sympatyczny i konkretny w swoim zachowaniu.wtedy widzielismy sie zaledwie 2 razy, a bylo to jakies 6 miesiecy temu.od jakis 2 miesiecy zaczelismy rozmawiac na czacie, spotkalismy sie od tego czasu kilka razy. hmm przez internet czy sms jest on bardziej odwazny,pisze mi rozne mile rzeczy.przez telefon-mozemy gadac jedno przez drugie i bardzo fajnie to wychodzi.kiedy sie spotkamy ta rozmowa, kazde slowo ma sens, poprostu uzupelniamy sie w tym co mowimy, nie ma miedzy nami jakichs nieprzemyslanych wypowiedzi, ot wszystko przychodzi samo, jestem troche tym zdziwiona nawet.jednak jest pewne ale.otóz na kazde spotkanie ze mna on przychodzi z jakims kolega.ostatnio tylko mi podal reke na powitanie, natomiast rozmowa byla tak jak zwykle.ok.ale-ladnie wyglądam, mam ladna bluzke, ladna fryzure itp. komplementy.a potem pozegnal sie ze mna tylko zwyklym „czesc”.nie oczekiwalam w sumie za wiele ale to tak brzmialo jak -no idz juz.chociaz potem jeszcze do mnie zadzwonil i spytal czy zlapalam autobus do domu.a tego dnia mieslismy sie wybrac na spacer do parku, co oboje ustalilismy.oczywiscie tam nie poszlismy tylko na kawe z jego kolega.a potem jak stalam na przystanku to on ze fajnie byloby pojsc do parku i takie tam.nic tylko pobic;) hmm tak wiec co z tym typem zrobic.czemu przychodzi spotkac sie ze mna z kolega? zeby mi udowodnic ze np.jestem tylko jego kolezanka-to po co komplementy itp, czy sie mnie boi albo siebie. a potem w rozmowie przez telefon jest znowu ok, pyta sie co robie i mowi co on robi i bedzize robil np.jutro.eh.
30 sierpnia 2009 at 09:341) Gnojek
2) Chciałby ale się boi
3) Jest tobą zainteresowany wyłącznie jako koleżankąwybierz sobie jedna z opcji 🙂 Wszystkie równie prawdopodobne 🙂
30 sierpnia 2009 at 09:50otoz facet s** w kalesony 😀
musisz przejac inicjatywe
nastepnym razem jak sie bedziecie umawiac po prostu mu powiedz ze tylko i wylacznie jak przyjdzie sam, nie wiem kurde, sama mu sie wystaw do calowania haha :d no dawaj jakies wyrazne sygnaly czy cos 😀30 sierpnia 2009 at 10:14na pewno jest taki niesmialy. powiedz mu, jak bedziecie rozmawiac przez telefon, ze fajnie byloby spotkac sie kiedys sam na sam, moze zapros go do siebie?
30 sierpnia 2009 at 10:33@Emilia Flores wrote:
moze zapros go do siebie?
Jak boi się z nią spotkać sam na sam na mieżcie, to co dopiero będzie jak laska zaprosi go do domu?
30 sierpnia 2009 at 11:40przyjdzie?
;p
nie kumam, przeciez w domu jest najintymniej, nie ma lepszej opcji :d1 września 2009 at 22:31[usunięto_link] wrote:
przyjdzie?
;p
nie kumam, przeciez w domu jest najintymniej, nie ma lepszej opcji :dMiszczu może dla Ciebie. Kto wie jaką 'pięknożcią’ jest autorka tematu? Może jest faktycznie piękna i go to oniesmiela przy spotkaniach, a może jest zupełnie inaczej?:) Choć sądząc po komplementach jakie padają z ust tego kolesia, raczej mu się podoba.
Warto też było by poznać wiek tego 'kogoż’. - AutorOdp.