facet który mi się podoba

• Autor
    Odp.
  • agniesia29a
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 7
    • Bywalec

jakis czas temu poznalam kolege mojego kolegi.od poczatku wydal mi sie bardzo sympatyczny i konkretny w swoim zachowaniu.wtedy widzielismy sie zaledwie 2 razy, a bylo to jakies 6 miesiecy temu.od jakis 2 miesiecy zaczelismy rozmawiac na czacie, spotkalismy sie od tego czasu kilka razy. hmm przez internet czy sms jest on bardziej odwazny,pisze mi rozne mile rzeczy.przez telefon-mozemy gadac jedno przez drugie i bardzo fajnie to wychodzi.kiedy sie spotkamy ta rozmowa, kazde slowo ma sens, poprostu uzupelniamy sie w tym co mowimy, nie ma miedzy nami jakichs nieprzemyslanych wypowiedzi, ot wszystko przychodzi samo, jestem troche tym zdziwiona nawet.jednak jest pewne ale.otóz na kazde spotkanie ze mna on przychodzi z jakims kolega.ostatnio tylko mi podal reke na powitanie, natomiast rozmowa byla tak jak zwykle.ok.ale-ladnie wyglądam, mam ladna bluzke, ladna fryzure itp. komplementy.a potem pozegnal sie ze mna tylko zwyklym „czesc”.nie oczekiwalam w sumie za wiele ale to tak brzmialo jak -no idz juz.chociaz potem jeszcze do mnie zadzwonil i spytal czy zlapalam autobus do domu.a tego dnia mieslismy sie wybrac na spacer do parku, co oboje ustalilismy.oczywiscie tam nie poszlismy tylko na kawe z jego kolega.a potem jak stalam na przystanku to on ze fajnie byloby pojsc do parku i takie tam.nic tylko pobic;) hmm tak wiec co z tym typem zrobic.czemu przychodzi spotkac sie ze mna z kolega? zeby mi udowodnic ze np.jestem tylko jego kolezanka-to po co komplementy itp, czy sie mnie boi albo siebie. a potem w rozmowie przez telefon jest znowu ok, pyta sie co robie i mowi co on robi i bedzize robil np.jutro.eh.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

1) Gnojek
    2) Chciałby ale się boi
    3) Jest tobą zainteresowany wyłącznie jako koleżanką

wybierz sobie jedna z opcji 🙂 Wszystkie równie prawdopodobne 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

otoz facet s** w kalesony 😀
    musisz przejac inicjatywe
    nastepnym razem jak sie bedziecie umawiac po prostu mu powiedz ze tylko i wylacznie jak przyjdzie sam, nie wiem kurde, sama mu sie wystaw do calowania haha :d no dawaj jakies wyrazne sygnaly czy cos 😀

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

na pewno jest taki niesmialy. powiedz mu, jak bedziecie rozmawiac przez telefon, ze fajnie byloby spotkac sie kiedys sam na sam, moze zapros go do siebie?

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

@Emilia Flores wrote:

moze zapros go do siebie?

Jak boi się z nią spotkać sam na sam na mieżcie, to co dopiero będzie jak laska zaprosi go do domu?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

przyjdzie?
    ;p
    nie kumam, przeciez w domu jest najintymniej, nie ma lepszej opcji :d

Magnesis
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

przyjdzie?
    ;p
    nie kumam, przeciez w domu jest najintymniej, nie ma lepszej opcji :d

Miszczu może dla Ciebie. Kto wie jaką 'pięknożcią’ jest autorka tematu? Może jest faktycznie piękna i go to oniesmiela przy spotkaniach, a może jest zupełnie inaczej?:) Choć sądząc po komplementach jakie padają z ust tego kolesia, raczej mu się podoba.
    Warto też było by poznać wiek tego 'kogoż’.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " facet który mi się podoba"

Przewiń na górę