- AutorOdp.
- 21 października 2009 at 15:40
Chcę zrobić mamie prezent na urodziny co myżlicie o tym zestawie garnków ? [usunięto_link] macie może takie help 😛 nie znam się na tym kompletnie xD
21 października 2009 at 16:53O nie…
Czy Twoja mama NAPRAWDĘ chce tych garnków? Całe życie Ci gotowała, więc może teraz milej byłoby jej, gdybyż dostrzegł/a w niej kobietę, a nie tylko mamę?Kiedy byłam dzieckiem też kupowałam mojej mamie beznadziejne prezenty z działu „kura domowa”, ponieważ tak ją widziałam – w kuchni, z odkurzaczem, myjącą okna itp. Kiedy dorosłam zdałam sobie jednak sprawę, że moja mama jest taką samą babą jak ja. Też lubi o siebie dbać, jak każda kobieta. Obecnie zawsze kupuję jej takie prezenty, jakie chcą dostawać kobiety – perfumy, biżuterię, książki itp.
No chyba, że Twoja mama całe życie marzyła o tych garach i to będzie prezent wszech czasów.
26 października 2009 at 21:22Zgadzam się z przedmówczynią! Chyba warto na spokojnie jeszcze raz zastanowić się nad doborem prezentu? Może dyskretnie podpytaj, poobserwuj ją. Na pewno będzie jej miło gdy zaskoczysz ją jakąż nietypową niespodzianką – chyba, że jest osobą nadzwyczaj praktyczną a nowe garnki na chwilę obecną są jej potrzebne.
29 października 2009 at 20:09Może macie rację coż z tych perfum chyba wybiorę [usunięto_link] , dzięki za ożwiecenie heh macie rację moja mom to kobieta jak każda inna 🙂
2 grudnia 2009 at 10:13Yhh dlaczego kobietom wiecznie kupuje się w prezentach garnki? To jest jakież chore powielanie stereotypu kobiety jako kury domowej. Niech kobieta sobie wreszcie odpocznie 🙂 Kup jej może zestaw pięknych filiżanek żeby mogła napić się dobrej kawy w ładnej filiżance. Widziałam ostatnio cudowne w sklepie myin.pl więc przeglądnij sobie i może wybierzesz coż odpowiedniego dla swojej mamy 🙂
- AutorOdp.