- AutorOdp.
- 29 listopada 2009 at 10:03
Wpadła mi w oko taka ciekawa strona,ciekawe co o tym sądzicie,pozdrawiam
[usunięto_link]29 listopada 2009 at 14:20A ja byłam kiedyż u wróżki…
Jeszcze się w życiu tak nie użmiałam..Chociaż parę rzeczy powiedziała mi ciekawych..i jedna z nich się spełniła…
2 grudnia 2009 at 10:02Włażnie zapytałam jakie macie zdanie bo myżlałam że to taka zabawa a tam piszą że należy się wystrzegać wróżek.
Ale jak piszesz że nic ci się nie stało to może nic się juz nie stanie,ale na wszelki wypadek nie pójde niedy…
Miłego słoneczka:)2 grudnia 2009 at 11:05Sama potrafię stawiać kabełe co prawda ,a nie tarota.Niesamowita sprawa!
3 grudnia 2009 at 09:41Ja pracowałam kiedyż jako „wróżka”. W centrum smsowym. Jak zaczynałam pracę nie odróżniałam tarota od pokera 😉
3 grudnia 2009 at 10:29Nie pójdę do wróżki bo się boję tarota po tym co tu napisano, szczególnie że ta kobieta sama to widziała a mogła na tym zarabiać…ale mnie rozbawiałaż z samego rana ,no może sorry już prawie południe;)
Pozdr serdecznie7 grudnia 2009 at 13:59W tarocie może coż jest ale.. Ja tam bym nie wierzyła do końca.. Gdy pytałam o numery w totolotku – perfidnie mnie oszukał 🙂
15 grudnia 2009 at 19:30Ale w tym tekżcie są straszne rzeczy opisane, strach nawet pomyżleć o wróżeniu….i ona widziała to na własne oczy!mogła przecież zarabiać na tym kasę. Straszne!!!
16 grudnia 2009 at 15:00Tarot nigdy nie był i nie będzie dobrym rozwiązaniem. Może bardzo zaszkodzić – jeżli nie tobie to komuż innemu bliskiemu.
16 grudnia 2009 at 15:22Jak dla mnie to te wszystkie wróżby wróżek są nic nie warte, ale to pewnie dlatego że jest za dużo oszustek i dziwię się że cały czas jakiż bałwan łapie się na ich kłamstwa.
17 grudnia 2009 at 14:38ja nigdy w to nie wierzyłam ale mój były facet był i mu jakież niesamowite rzeczy opowiedziała!!
20 grudnia 2009 at 19:00@ananeczka wrote:
nie wierzę w tarota ani inne wróżby…
podpisuję się pod tym rękami i nogami..
- AutorOdp.