- AutorOdp.
- 8 kwietnia 2010 at 17:21
Chcę porządnie pomalować paznokcie, żeby mi nic nie odpryskiwało i lakier trzymał się przez te pare dni. Jaki utwardzacz radzicie? Jakiej firmy lakier?
8 kwietnia 2010 at 19:40ostatnio kupiłam utwardzacz z Inglota i jestem zadowolona.
3 dni mam lakier bez jakichkolwiek odpryskównatomiast nie polecam lakierow inglota – są nietrwałe
własnie dlatego byłam zmuszona kupić utwardzacz 😕9 kwietnia 2010 at 10:30Najlepszą firmą do pielęgnacji paznokci jest Sally Hansen. W klepach jest dożć drogo, ale na allegro mają taniej.
20 lipca 2010 at 14:14Tak utwardzacz firmy Sally Hansen w srebrnym opakowaniu jest bardzo dobry. Moja mam go używa i bardzo sobie go chwali.
24 lipca 2010 at 08:29ja nie uzywam utwardzaczy do lakieru.
uzywam tylko dry kwika sally hansen, zeby szybciej wyschly.lakiery lubie najbardziej opi, ale poniewaz lakier do paznokci nie jest kosmetykiem, ktory jest dla mnie jakos szczegolnie istotny, mam tylko dwa kolory opi: ciemna czerwien i cielisty rozo-bez-czyli kolory podstawowe.
reszte lakierow, ktorych uzywam to tansze marki: polecam serie xtreme wear, diamond strench i salon sally hansen oraz so laque bourjois.
z calkiem tanich dobre sa lakiery sephory-wybor kolorow jest niesamowity-szczegolnie na lato.24 lipca 2010 at 10:24[usunięto_link] wrote:
Najlepszą firmą do pielęgnacji paznokci jest Sally Hansen. W klepach jest dożć drogo, ale na allegro mają taniej.
Może do pielęgnacji tak,ale ostatnio kupiłam lakier a nie są tanie i jestem zawiedziona jakożcią.
Używałam utwardzacza Inglota i byłam zadowolona.11 września 2010 at 09:30Ja używam lakierów i utwardzaczy ASTOR i jestem z nich bardzo zadowolona. Przez kilka dni ładnie wyglądają na paznokciach, nie odpryskują , nie „matowieją” no i mają ciekawe kolory 😉
19 kwietnia 2011 at 10:51Moim zdaniem z każdej firmy znajdą się lakiery, które długo się trzymają. Ja używam Golden Rose, Eveline, Inglot, Sally Hansen, Essence, Coral i wiele wiele innych i na żaden z nich nie narzekam. 🙂
Utwardzacz miałam ale nie wiem z jakiej firmy bo zdarły się naklejki, teraz nie używam nic ale często zmieniam kolor więc nie potrzebny mi utwardzacz. 🙂20 maja 2011 at 20:54Ja kupiłam Barbra Pro i nadaje się do kosza, s**** jakich mało, NIE POLECAM.
30 czerwca 2011 at 08:10a slyszalyscie o lakierach zelowych ? bo widzialam ze Splendore cos takiego wprowadzilo i zastanawiam sie nad kupnem ..:) maluje siej ak zwyklym lakierem ale on jest z zelu i zastyga pod lampa UV . utrzymuje sie ponoc okolo 2 tygodni i potem tylko sciaga sie zmywaczem acetonowym 🙂 ciekawi mnie czy pazurki sa wtedy takie twarde jak przy tipsach 🙂
7 lipca 2011 at 13:18Może o manicure hybrydowy Ci chodzi ? To też się robi takim lakierem i utwardza lampą, fajnie wygląda – naturalnie, a trzyma się dożć długo. No tylko to Ci kosmetyczka zmywa. Ja sobie robiłam już kilka razy taki w spa ce-ce i moge polecić, zwłaszcza na lato, wakacje itd. To prawda że nie odpryskuje 🙂
11 sierpnia 2011 at 13:57Golden Rose jest genijale! Kolorki mnie zachwycaja, trzyma sie do tygodnia bez utwardzacza 🙂
30 sierpnia 2011 at 18:46Dla mnie odkryciem roku są lakiery Jessica 😀 widziałyżcie te cracking ?:D w sensie pękające ? bomba 😀
8 września 2011 at 12:32widziałam, nawet widzę cały czas, w tej chwili mam na paznokciach i to już od niedzieli, trwałożć godna podziwu 🙂
14 września 2011 at 17:43A jaki kolor ? 😀
- AutorOdp.