• Autor
    Odp.
  • Gohusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

U mnie lakiery z Jessica potrafią dobre dwa tygodnie utrzymywać się na pazurkach, ale warunek muszą być nałożone dwie warstwy.

ewelinaa
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Długotrwały efekt na pewno byż miała przy lakierach hybrydowych fajna sprawa

e-Fontanna.pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Całkiem ciekawy kolor:) A co do utwardzaczy faktycznie pomagają,tylko nie zawsze stosuję bo jeżeli lakier już jest dobrej jakożci to wystarczy nałożyć dwie warstwy i będzie długo się trzymał.

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

Ja uważam, że te z Jessici to najlepsze lakiery jakie posiadałam. Ostatnio był rekord i prawie` 2 tygodnie na pazurkach – ale chyba to ważne aby były dwie warstwy.

Kulpa
    Participant
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Ja zawsze stosuję dwie warstwy. Nigdy nie myżlałam o zastosowaniu utwardzacza.

Muszę sobie kupić jak będę następnym razem w sklepie jupi

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Mój zestaw kosmetyków z Jessici 🙂

Rzesy-Sklep_pl
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Prawidłowo,słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat firmy,sama kilka razy miałam ich lakier i nie zawiodłam się. Utwardzacza akurat nie stosowałam.

Gohusia
    Member
    • Zapaleniec

A to coż po prawej stronie, to co to takiego? czy to jest ta odżywka Phenomen oil?

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Ja mam sporo lakierów i utwardzaczy (top coat) z Golden Rose, przy niektórych lakierach np. Rich color nie trzeba stosować top coat, przynajmniej mi się bardzo długo te z tej serii trzymają na paznokciach

Lusilda
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Słyszałam też, że lakiery marki Trind są genialne!

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

Nie słyszałam nigdy o tej marce.

Moniczka79
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A z lakierami miarcle gel od sally hansen miała któraż z Was stycznożć?

paprocwielkosc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

a ja ostatnio kupilam utwardzacz wibo – iron hard. cena przyjmena i niezle sie sprawdza jak na razie:)

Euro-Zakupy
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Tutaj warto zerknąć na naszą stronę gdzie znajdziecie szereg dobrych i tańszych kosmetyków,akurat teraz mamy kilka ciekawych letnich promocji,zapraszamy:)

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Nie używam utwardzaczy, może wynika to z tego, że jak kiedyż używałam, to zawsze mi pękały szybciej itp

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lakiery do paznokci, utwardzacze?"

Przewiń na górę