• Autor
    Odp.
  • nadia83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Golden Rose jest genijale! Kolorki mnie zachwycaja, trzyma sie do tygodnia bez utwardzacza 🙂

Ale chyba na stopach, bo na dłoniach, to parę dni, ale faktycznie jest fajny, niedrogi i duuuży wybór kolorów :).

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

A jaki kolor ? 😀

czerwony i na to czarny pękający miałam… teraz akurat mam niebieski, bardzo ładny odcień 🙂
    zastanawiam się nad manicurem hybrydowym, bo coraz mniej czasu na malowanie paznokci mam 😕

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Dla mnie odkryciem roku są lakiery Jessica 😀 widziałyżcie te cracking ?:D w sensie pękające ? bomba 😀

A ja nie widziałam… Muszę poszperać po sklepach. 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

Szukaj szukaj, fajny efekt małym kosztem i małym nakładem czasu 😉 Tylko warto kupić dobrej firmy, te tańsze bardzo szybko wysychają w buteleczce :/

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Źle się wyraziłam, pękające widziałam nawet mam małą kolekcję. 😉 Miałam na myżli, że nie widziałam lakierów Jessica. 🙂
    To jakaż chyba polska firma?

Dorota123
    Participant
    • Maniak

Dokładnie tak, szkoda, ze nie są dostępne w sklepach, ale moim zdaniem warto nawet zamówić poczekać. Znajoma pracuje tylko na tych lakierach i to włażnie ona mi je poleciła.

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Próbowałam pooglądać co tam mają ciekawego ale żeby wejżć do sklepu internetowego trzeba się zalogować. Za to znalazłam odżywkę do paznokci za 72 zł i to chyba jakiż żart jest. 😀

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Ha ha ha ha nie żart tylko luksusowy produkt. A pomarańcz na paznokciach podoba wam się?

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

Ta luksusowy…. W nosie mam takie luksusy. 🙂 Za zdecydowanie mniejszą cenę dostanę równie skuteczne odżywki do paznokci. 🙂

Pomarańcz bardzo lubię na paznokciach. Niestety po ostatnim malowaniu odbarwiła mi się płytka (bo oczywiżcie nie miałam czasu i nie położyłam bazy 😛 )

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Tak? To mi powiedz jak to odbarwić bo mam to samo.

anakra8
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Moim zdaniem wystarczy kupić dobry jakożciowo lakier i nie powinien odpryskiwać. U mnie bez utwardzacza trzyma się 4-5 dni.

Alexandraa
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Tak? To mi powiedz jak to odbarwić bo mam to samo.

Nie mam pojęcia. Ja poczekałam aż zejdzie. 🙂 W między czasie kładąc bazę i wciąż malując. 🙂

surenka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Dwa razy już kupiłam czerwony lakier z Golden Rose. Ma ładny, głęboki kolor i długo utrzymuje się na paznokciach bez żadnych utwardzaczy. Gorąco polecam 🙂

Kasztan
    Member
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Tu filmik co stosować w jakiej kolejnożci – [usunięto_link]

Utwardzacz jest opcją żwietną. Posiadam ten z filmiku.

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Podstawowa kwestia to moim zdaniem włażnie lakier do paznokci,który okaże się skuteczny i trwały,dobry bo od tego należy tutaj zacząć. Ewentualne dodatki i utwardzacze to już potem jeżeli oczywiżcie zajdzie taka potrzeba.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lakiery do paznokci, utwardzacze?"

Przewiń na górę