- AutorOdp.
- 28 czerwca 2010 at 08:18
Mąż koleżanki ma i sobie bardzo chwali. On jest informatykiem i całymi dniami siedzi przed komputerem.
Mówił, że e-papieros nie żmierdzi i może wziąć tylko jednego macha, nie musi całego papierosa wypalać. Kiedyż palił paczkę dziennie (jak coż ważnego robił to nawet 2). Teraz paczka starcza mu na 3 – 4 dni. E – papierosa używa od początku czerwca.28 czerwca 2010 at 09:41Różnie to bywa z tymi elektronicznymi papierosami. Mój dobry kolega delektuje się nimi od 2 miesięcy i praktycznie zupełnie odstawił zwykłe papierosy. Z kolei inna osoba którą znam wytrzymała jeden dzień i musiała wrócić do normalnego palenia. Ja nie palę od 1,5 roku a rzucenie tego żwiństwa było dla mnie prawdziwą udręką. Byłam nieznożna, wżciekałam się o byle co. Na początku jeszcze jakoż mi szło, ale potem nie wytrzymałam i wróciłam do starych nawyków. W końcu dorwałam na promocji w aptece juventa te gumy nicorette i z pomocą tego żrodka dobrnęłam do celu. Dzisiaj nie palę, ale czasami mam wielką ochotę sobie zapalić …
- AutorOdp.