- AutorOdp.
- 4 lutego 2007 at 10:46
Witam. Jestem tutaj, żeby poradzić się Was, jakie kosmetyki stosować, by mój biust nabrał jędrnożci? Urodziłam 1,5 roku temu dziecko, które karmiłam ponad rok czasu. W obecnej chwili mój biust pozostawia wiele do życzenia…. A miałam kiedyż ładne duże piersi. Mój rozmiar spadł z 75C do 75B 🙁 i biust przypomina dwie obwisłe skarpetki. Co z tym zrobić? Mam prawie 25 lat a biust 50-latki.
4 lutego 2007 at 10:58Zerknij tutaj —-> [usunięto_link]
Ja osobiscie preferuje masaż piersi, balsamowanie i zimny prysznic. Podczas zimnego prysznicu oblewasz wodą piersi, wykonujesz tzw, ósemkę. Silnym strumieniem wody.
4 lutego 2007 at 13:20Tak, czytałam, ale myżlałam, że może polecicie mi jeszcze jakies inne kremy prócz Avonu. Dokladnie o ktory chodzi? w katalogu aktualnie jest jeden krem: Modelująco-lifingujący krem do biustu Firm & Sculpt „Bust Contouring Cream” 150 ml. czy to włażnie o ten krem chodzi?
za radę o zimnym prysznicu bardzo dziękuję, i oczywiżcie wypróbuję
4 lutego 2007 at 13:22słyszałam ze jest jakiż krem z Vichy na biust. chciałabym poznać opinię na jego temat
4 lutego 2007 at 13:25ja mam dosc duzy biust <90e> i masuje go specjalna gabka i uzywam oliwki dla dzieci
piersi sa bardziej ujedrnione dzieki gabce i skora jest bardziej delikatna4 lutego 2007 at 13:27na allegro znalazłam kapsułki BEAUTY BREAST, jesli ktos je zna, prosze o opinie
4 lutego 2007 at 13:29kapsulki sa dobre jednak kolejna rzecz wprowadzasz w siebie i moze wywolac reakcje alergiczne
a moze powinnas zaczac cwiczyc na odpowiednie partie miesni??
czy juz to probowalas??4 lutego 2007 at 14:11ćwiczeń nie próbowałam. jeżli macie propozycje to proszę o nie
28 lutego 2007 at 20:16Polecam krem do biustu z Oriflame. Cena moze i troche wysoka, jednak efekty zadowalajace (przynajmniej mi pomaga 😛 ). Pozatym napewno cwiczenia oraz natryski zimna i ciepla woda 🙂
Pare cwiczen:
1. ukaldamy rece jak do modlitwy, i naciskamy na nie.
2. robimy „agrafke” tzn probojemy zlaczyc rece za plecami – jedna prowadzona od dolu, druga od gory.
3. lapiemy sie za nadgarstki i ciagniemy
4. lapiemy piersi i „przesuwamy” je w gore 🙂Pozdrawiam! 🙂
1 marca 2007 at 11:39ja używam żelu ujędrniającego oriflame jest dobry:)
Sama związałam się z tą firmą i jestem konsultantką jak coż mogę pomóc:)O - AutorOdp.