- AutorOdp.
- 8 września 2010 at 15:22
Witam wszystkich.
Mam kilka pytan zwiazanych z relacjami damsko-meskimi. Oczekuje tylko powaznych odpowiedzi i najlepiej dziewczyn, kobiet ktore maja dosc pokazna ilosc spotkan z facetami. Jednak niekoniecznie. Wiem, ze mozecie nie dac rady odpowiedziec na wszystkie pytania. Dlatego odpowiedzcie na tyle ile dacie rade:)
Wyobraz sobie:
1. Jestes na spotkaniu z facetem, ktory Ci sie podoba. Piszesz do niego po spotkaniu s-msa typu „dziekuje za spotkanie. milego dnia”. On odpisuje 5 godzin pozniej lub na drugi dzien. Co o tym wtedy sadzisz? Oczywiscie Ty tez mu sie podobasz… Wiekszosc powie, ze nie pisze pierwsza s-msa, ale akurat u mnie tak jest.
2. Jestes na spotkaniu z facetem, idziecie sobie i mijacie innych ludzi. Nagle mowisz „ale ciacho” „ale przystojniak” lub cos takiego. Dlaczego tak mowisz? Wtedy facet Ci sie nie podoba z ktorym jestes na spotkaniu czy by wzbudzic zazdrosc?
3. Spotykasz sie z mezczyzna, ktory nawet Ci sie podoba. Dopuscisz do tego by byla przerwa miedzy spotkaniami tzn cisza np. na 2-3 dni, 0 odzewu. On napisal Ci s-ms i znowu czekasz na jego ruch czy sie odezwiesz.
4. Jak facet Ci sie podoba to dajesz mu sie dotykac na pierwszym spotkaniu lub sama go dotykasz? Co zrobisz aby on Cie dotknal jesli np. jest niesmialy?
5. Masz zwyczaj komplementowania faceta na pierwszym lub drugim spotkaniu?
8 września 2010 at 15:31Ktoż tu się z bardzo przejmuje… 😉
8 września 2010 at 15:40Intro, odpisalabys a nie 🙂
Chce po prostu poznac opinie innych kobiet.
8 września 2010 at 16:041. Jestes na spotkaniu z facetem, ktory Ci sie podoba. Piszesz do niego po spotkaniu s-msa typu „dziekuje za spotkanie. milego dnia”. On odpisuje 5 godzin pozniej lub na drugi dzien. Co o tym wtedy sadzisz? Oczywiscie Ty tez mu sie podobasz… Wiekszosc powie, ze nie pisze pierwsza s-msa, ale akurat u mnie tak jest.
>Z uwagi na to,że faceci z reguły nie lubią takich rozgrywek. Oczywiżcie dla nas dziewczyn jest fajnie jeżli chłopak pierwszy wyżle sms o udanej randce:) To jeszce nic nie znaczy,że odpisał póżniej:) liczy się fakt,że odpisał w ogóle.
2. Jestes na spotkaniu z facetem, idziecie sobie i mijacie innych ludzi. Nagle mowisz „ale ciacho” „ale przystojniak” lub cos takiego. Dlaczego tak mowisz? Wtedy facet Ci sie nie podoba z ktorym jestes na spotkaniu czy by wzbudzic zazdrosc?
>ja osobiżcie nie robię tak. Ale masz rację chybaa dla wzbudzenia zazdrożci w nim.. zobaczenia jego reakcji:) ale myżlę,że po takim występku nie jest miło. Mężczyzna może odebrać jako znak,że nie tylko on ci się podoba.! a on by chciał byc dla ciebie jedynym chłopakiem,który się podoba.
3. Spotykasz sie z mezczyzna, ktory nawet Ci sie podoba. Dopuscisz do tego by byla przerwa miedzy spotkaniami tzn cisza np. na 2-3 dni, 0 odzewu. On napisal Ci s-ms i znowu czekasz na jego ruch czy sie odezwiesz.
>Gdy on napisał to warto odpwiedzieć na jego wiadomożć a nawet zaproponować spotkanie ale w miare rozsądku.. w sensie nie od razu po spotkaniu planować kolejne przykładowo na następny dzień…:) musi byc trochę luzu by nie poczuł,że go osaczasz!
4. Jak facet Ci sie podoba to dajesz mu sie dotykac na pierwszym spotkaniu lub sama go dotykasz? Co zrobisz aby on Cie dotknal jesli np. jest niesmialy?
>Nieżmiałożć jest urocza:D Zależy jakie dotykanie ci chodzi.. jeżli chodzi o bliższy kontakt mówie nie. Jeżli chodzi np chwycić za rękę lub buziak na pożegnanie(policzek czy usta) to tak.
Jeżli jest nieżmiały nie robie czegoż na siłę .. Bo wtedy zamknie sie w sobie i dopiero! także stopniowo wzbudzać zaufanie5. Masz zwyczaj komplementowania faceta na pierwszym lub drugim spotkaniu?[/quote]
>hmm… lubie prawić komplementy swojemu chłopakowi… Oni też to lubią! Ale myżlę,zę to wszystko w miarę rozsądku,żeby wszystko nie było zbyt sztuczne i udawane!!! t o też zależy od kontaktu i relacji między parą.
8 września 2010 at 17:26ja sie wypowiem jako facet:
1. roznie to bywalo, czasem one pisaly i wtedy odpisuje od razu, jesli to ja pierwszy pisze, to nie od razu po spotkaniu, tylko raczej wieczorem jak ide spac, cos w stylu „milo bylo, milej nocy, moze jeszcze wyskoczymy gdzies kiedys, odezwe sie”
2. nigdy sie z czyms takim nie spotkalem
3. 2gie spotkanie planuje zazwyczaj tak z 3-8 dni pozniej, nie katuje dziewczyny smsami, jeden po 1szej randce, 1 przed 2gą, zeby sie umowic, albo dzwonie zeby sie umowic. jesli dziewczyna nie odpowiada to od razu daje sobie spokoj, nie mam czasu na zabawy
4. calus w policzek na dzien dobry, podczas spotkania czasem ją obejmę, na do widzenia calus w policzek albo w usta, zalezy od sytuacji, trzeba wyczuc ;p
5. czasem slysze, czasem nie, ale jesli juz to raczej bardzo dyskretne komplementy, nic w stylu „ale z ciebie ciacho” hahahaha
13 września 2010 at 20:261.2.3.4.5
Wyluzuj się bardziej i nie myżl tyle 😉
15 września 2010 at 17:471. jeżli mam ochotę to piszę. jesli nie to nie pisze ;]
2. nigdy przy żadnym facecie nie odkrywam zadnych fascynacji innymi. po pierwsze dlatego ze mało kto mi sie podoba, a po drugie to dla mnie oznaka braku szacunku dla osoby z którą przebywam; to na niej skupiam swoja uwagę
3. jesli spotykam się z kims z kim mam nadzieje utrzymywac dalsza znajomożć po prostu to robie
4. moje racjonalne podejscie do życia nakazałoby mi napisać teraz ze bym nie pozwoliła się dotknąć, jednak moje (ostatnie z resztą) dożwiadczenie całkowicie temu przeczy. cóż … życie 😉
5. nie ;] - AutorOdp.