- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 19:36
Czy wasz partner potrafi naprawić domowe awarie i robić drobne remonty?
7 października 2010 at 19:47szczesliwe te, ktore takie zlote raczki w domu maja….;)
7 października 2010 at 20:00Mój tak, musze powiedzieć że wszystko zrobi sam, nawet spawac umie:D
Ostatnio zrobił sam od całkowitych podstaw wielkie akwarium, dla żółwia. ( trzebabyło pospawać katowniki, pociać szyby, starannie aby zadna nie pekła ani nie uszczerbała się, potem je trzebabyło posklejac silikonem aby nie przemakały, nastepnie wywiercic wszystkie otwory na nadbudówke, podprowadzic prąd i takie inne)wyszło wspaniale.7 października 2010 at 20:10ja sie kieruje zasada ze prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi :d
wszystkie roboty typu: zlozenie jakiegos mebla, sprzet elektroniczny, polaczenie 10 roznych przyrzadow kabelkami tak zeby powstal robot ktory umie zrobic wszystko – to moge robic 😀
ale opcje typu malowanie, tynkowanie, wiercenie, wykladanie glazury itp. lepiej trzymajcie mnie z daleka 😀 pod wzgledem obrazu nie mam absolutnie zadnego zmyslu estetycznego, wszystkie plamy, smugi, nierownosci itp. w ogole mi nie przeszkadzaja i nie zwracam na nie uwagi, miewam problem nawet jesli ktos mi pokarze palcem z tekstem typu „co to jest?”
wtedy patrze na niego jak na idiote, no nie wiem co mam powiedziec: „to chyba sciana?” 😀7 października 2010 at 23:28[usunięto_link] wrote:
ja sie kieruje zasada ze prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi :d
wszystkie roboty typu: zlozenie jakiegos mebla, sprzet elektroniczny, polaczenie 10 roznych przyrzadow kabelkami tak zeby powstal robot ktory umie zrobic wszystko – to moge robic 😀
ale opcje typu malowanie, tynkowanie, wiercenie, wykladanie glazury itp. lepiej trzymajcie mnie z daleka 😀 pod wzgledem obrazu nie mam absolutnie zadnego zmyslu estetycznego, wszystkie plamy, smugi, nierownosci itp. w ogole mi nie przeszkadzaja i nie zwracam na nie uwagi, miewam problem nawet jesli ktos mi pokarze palcem z tekstem typu „co to jest?”
wtedy patrze na niego jak na idiote, no nie wiem co mam powiedziec: „to chyba sciana?” 😀przebiegnąwszy i się nie otrząsnąwszy – myżlę, że Miszczu jest super! 😆
hej, Stary! 😀 jam z Tobą! wiesz, babki lubią jakiż mały przelot, pauzę, hehe, zatrzymanie…
ale nie wiem co się teraz stanie… 😯 znaczy z nami 😉9 października 2010 at 07:42Mój niestety nie :/ Ale nie dziwie sie bo tesciu tez nie…wiec kto mial go tego nauczyc?
9 października 2010 at 09:42Czemu niestety?
9 października 2010 at 13:41mi sie zdaje że chodzi jej o to że wiekszożć kobiet myżli tak ze facet powinien umiec cos zrobic w domu
9 października 2010 at 21:10czlowiek nie umie tego co nie musi….a jak nie umiemy to placimy za to a to wtedy boli..dlatego fajnie jak facet w domu potrafi cos zrobic…
9 października 2010 at 22:29Zawsze jeżli nie umie facet może zrobić to babka 😉
9 października 2010 at 22:50albo facet moze robic to co umie, zgarniac za to hajs i zaplacic temu co umie zrobic cos innego
wielkie mi halo10 października 2010 at 18:03Niestety, bo jak dla mnie facet ktory nie potrafi żarówki zmienić to ***…
10 października 2010 at 21:59Ta ,a kobieta w tym czasie gary umyje 😆
11 października 2010 at 15:45Nie tylko kobieta gary myje..
11 października 2010 at 15:52Nie tylko mężczyzna wkręca żarówkę 😉
- AutorOdp.