Czy wasz partner potrafi?

• Autor
    Odp.
  • fafik
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Czy wasz partner potrafi naprawić domowe awarie i robić drobne remonty?

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

szczesliwe te, ktore takie zlote raczki w domu maja….;)

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

Mój tak, musze powiedzieć że wszystko zrobi sam, nawet spawac umie:D
    Ostatnio zrobił sam od całkowitych podstaw wielkie akwarium, dla żółwia. ( trzebabyło pospawać katowniki, pociać szyby, starannie aby zadna nie pekła ani nie uszczerbała się, potem je trzebabyło posklejac silikonem aby nie przemakały, nastepnie wywiercic wszystkie otwory na nadbudówke, podprowadzic prąd i takie inne)wyszło wspaniale.

miszczu
    Member
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja sie kieruje zasada ze prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi :d

wszystkie roboty typu: zlozenie jakiegos mebla, sprzet elektroniczny, polaczenie 10 roznych przyrzadow kabelkami tak zeby powstal robot ktory umie zrobic wszystko – to moge robic 😀

ale opcje typu malowanie, tynkowanie, wiercenie, wykladanie glazury itp. lepiej trzymajcie mnie z daleka 😀 pod wzgledem obrazu nie mam absolutnie zadnego zmyslu estetycznego, wszystkie plamy, smugi, nierownosci itp. w ogole mi nie przeszkadzaja i nie zwracam na nie uwagi, miewam problem nawet jesli ktos mi pokarze palcem z tekstem typu „co to jest?”
    wtedy patrze na niego jak na idiote, no nie wiem co mam powiedziec: „to chyba sciana?” 😀

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ja sie kieruje zasada ze prawdziwy mezczyzna nie czyta instrukcji obslugi :d

wszystkie roboty typu: zlozenie jakiegos mebla, sprzet elektroniczny, polaczenie 10 roznych przyrzadow kabelkami tak zeby powstal robot ktory umie zrobic wszystko – to moge robic 😀

ale opcje typu malowanie, tynkowanie, wiercenie, wykladanie glazury itp. lepiej trzymajcie mnie z daleka 😀 pod wzgledem obrazu nie mam absolutnie zadnego zmyslu estetycznego, wszystkie plamy, smugi, nierownosci itp. w ogole mi nie przeszkadzaja i nie zwracam na nie uwagi, miewam problem nawet jesli ktos mi pokarze palcem z tekstem typu „co to jest?”
    wtedy patrze na niego jak na idiote, no nie wiem co mam powiedziec: „to chyba sciana?” 😀

przebiegnąwszy i się nie otrząsnąwszy – myżlę, że Miszczu jest super! 😆
    hej, Stary! 😀 jam z Tobą! wiesz, babki lubią jakiż mały przelot, pauzę, hehe, zatrzymanie…
    ale nie wiem co się teraz stanie… 😯 znaczy z nami 😉

mezatka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Mój niestety nie :/ Ale nie dziwie sie bo tesciu tez nie…wiec kto mial go tego nauczyc?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Czemu niestety?

mrowka
    Member
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

mi sie zdaje że chodzi jej o to że wiekszożć kobiet myżli tak ze facet powinien umiec cos zrobic w domu

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

czlowiek nie umie tego co nie musi….a jak nie umiemy to placimy za to a to wtedy boli..dlatego fajnie jak facet w domu potrafi cos zrobic…

Anonymous
    Member
    • Guru

Zawsze jeżli nie umie facet może zrobić to babka 😉

miszczu
    Member
    • Odp.: 1579
    • Maniak

albo facet moze robic to co umie, zgarniac za to hajs i zaplacic temu co umie zrobic cos innego
    wielkie mi halo

mezatka
    Member
    • Bywalec

Niestety, bo jak dla mnie facet ktory nie potrafi żarówki zmienić to ***…

Anonymous
    Member
    • Guru

Ta ,a kobieta w tym czasie gary umyje 😆

mezatka
    Member
    • Bywalec

Nie tylko kobieta gary myje..