Dzień Kobiet żwieto żywe, czy zapomniane?

• Autor
    Odp.
  • donata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Czy celebrujecie Dzień Kobiet? Może to dziwne pytanie, ja w zeszłym roku kwiaty dostałam, ale spotkałam się też z poglądem, ze to stare żwięto, którego się już nie obchodzi. Co Wy na to?

majkawazka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

wg mnie jak najbardziej żywe. Dostaje kwiaty , nie mam nic przeciwko 😀 Z moich dożwiadczeń wynika , że Panowie bardzo chętnie wręczają kobietom w ten dzień kwiaty.

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja też sądzę, że jest to żywe żwięto, w telewizji, w reklamach, nawet w kożciele wszyscy o tym mówią.. 🙂 na szczężcie , dla nas kobiet 🙂

donata
    Member
    • Bywalec

Mi się wydaje, że Walentynki są bardziej rozreklamowane. A co do prezentów, to jutro koniecznie napiszcie co dostałyżcie 🙂

Olusia
    Member
    • Pasjonat

Dostałam 2 rodzaje herbaty, myszkę do kompa (bo stara się już nie sprawdzała) no i cudowny dzień z moim facetem 🙂
    A Wy?? 😉

donata
    Member
    • Bywalec

jak na razie dostałam kwiaty w pracy 🙂 prawdziwy prezent od mojego faceta pewnie beðzie na mnie czekał, jak wrócę do domu. teraz planuję wspólne wyjżcie w Poznań w babskim towarzystwie 🙂

kremowa
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

U nas w pracy tez każda kobitka – po jednym tulipanie. Za to narzeczony się nawet szarpnął na kolację :))

donata
    Member
    • Bywalec

W domu zastałm elegancko przygotowaną wielka kopertę z adresem restauracji, gdzie zarezerwował dla nas miejsce na (w Poznaniu, mało znana restauracja z dobrym polskim jedzeniem na Wrocławskiej). fajny klimat,mój cacet czekał na mnie z bukietem tulipanów 🙂 Wczoraj było dożc ciepło wiec poszliżmy jeszcze na miły spacer 🙂

Olusia
    Member
    • Pasjonat

Widać, że panowie stanęli na wysokożci zadania 🙂

donata
    Member
    • Bywalec

To prawda:) A dla Was drogie Panie jeszcze raz wszystkiego najlepszego na cały rok:)

Olusia
    Member
    • Pasjonat

Dzięki 😀 i wzajemnie!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Dzień Kobiet żwieto żywe, czy zapomniane?"

Przewiń na górę