- AutorOdp.
- 2 grudnia 2010 at 13:48
mi ostatnio bardzo się spodobały kolczyki dyrberg kern takie delikatne kółeczka ale ogólnie przyznam że ta firma ma swietna biżuterię która mi bardzo się spodobała
30 sierpnia 2011 at 06:49śliczne te kolczyki Swarovskiego. Ostatnio dostałam żliczny komplet tej biżuterii na urodziny, ale nie mogę znaleźć ich na allegro.
28 grudnia 2011 at 17:42A ja się zwykle zawieszam i mnie narzeczony musi restartować, jak oglądam kolczyki z Zielonego Kota 😉 Ostatnio jakoż mniej się złożci, bo przecena jest i przez swojego fejsbuka oszczędza. Gdyby któraż z Was była interestink: [xxxx] Ja już sobie wypatrzyłam kilka par z sowami i kotami, bo tego nigdy za wiele.
EDIT:kowal2
3 stycznia 2012 at 09:23A wg mnie te kolczyki są bardzo zwyczajne,tylko ze drogie… Można kupić ładniejsze w niższej cenie,wystarczy szukać w dobrych sklepach internetowych z biżuterią.
4 stycznia 2012 at 04:16strasznie podniecające są dwie duże krople spermy! takie nabrzmiałe!
5 stycznia 2012 at 06:22mnie się bardzo podobają kolczyki z bursztynem. najlepiej jesli jest to połączenie drewna z zielonym / żółtym bursztynem.
5 stycznia 2012 at 15:43Rzeczywiżcie bursztyn jest żliczny.Kupiłam w zeszłym roku latem z zielonym,żółtym i czarnym.Kilka dni temu kupiłam z niesamowitą ilożcią oksydowanych łańcuszków na których zawieszone są nieobrobione maleńkie naturalne kamyczki.Zazwyczaj kupuję w Wylęgarni lub w Pakamerze.
27 stycznia 2012 at 11:23Ja nie mam swojego ulubionego wzoru, ale kolczyki z bursztynem są jak najbardziej w porządku,to w końcu kwestia gustu. Podobają mi się także z małymi diamencikami.
22 czerwca 2012 at 10:59W kwestii kolorów biżuterii, to jak najbardziej się zgadzam. Ma to istotny wpływ na nasze samopoczucie, nie mówiąc już o tym aby dobrać odpowiednie kolory do naszego ubioru oraz stylu.
- AutorOdp.