- AutorOdp.
- 28 lutego 2007 at 13:38
czy ktoras z was zamawia jakies ksiazki z tego klubu. ewentualnie jakie moglybyscie polecic.
28 lutego 2007 at 13:52mój brat zamawiał ksiązki z tego klubu i zawsze wszystko było ok żadnych oszustw i jeszcze prezenciki 😉 . Co do polecania ksiązek to mam ksiązkę kucharską, „prawo nie tylko dla prawników” i jeszcze inne ale wszystkie jako poradniki
28 lutego 2007 at 14:04ja tez glownie zamawiam poradniki, ale zdarzaja sie wyjatki 🙂
” sekrety urody – poradnik dla leniwych”
„wyniki badan laboratoryjnych”
” make up – nowa szkola makijazu”
„haft krzyzykowy dla poczatkujacych” – to okazalo sie niewypalem. myslalam ze mnie jakos wciagnie , zainteresuje, wypelni nudne chwile. pomylilam sie 😀teraz czekam na zestaw cwiczen i na 100 surowek 🙂
28 lutego 2007 at 15:14Ja zamwiałam przez pewien czas ale ze swiata ksiazki i tez byłam bardzo zadowolona , dopiero teraz przypomniałam sobie ze mam jeszcze ze dwie ksiazki do których nie zajrzałam „Protokół sigmy” Ludluma i jeszcze jakąż, Twój post zmobilizował mnie do czytania zresztą bardzo to lubie ale ostatnio jakos mało czasu 😀
28 lutego 2007 at 17:34w „swiecie ksiazki” jest taniej niz „klub dla ciebie”
jednak ten pierwszy zobowiazuje do koniecznego kupna ksiazki przez pewien czas a to mi nie odpowiada.28 lutego 2007 at 18:25zgadza sie co miesiac chyba trzeba cos zamówic
28 lutego 2007 at 22:02Ja kupowałam książki o jodze, takie sobie, muszę przynać… i książkę o tajnych organizacjach żwiata, i dużo o parapsychologii, i poezje Julka Słowackiego, żlicznie wydane, i podręcznik rysowania mangi… ogólnie kupuję tam od 3 lat i zawsze jestem zadowolona, opisy się ładnie zgadzają 🙂
3 marca 2007 at 18:33przyszly mi juz te dwie ksiazeczki
– 100 surowek – polecam bardzo dobre przepisy zobaczymy jaj smakuja w praktyce
– brzuch,uda,posladki, skuteczne modelowanie sylwetki – polecam rowniez. jestem w trakcie czytania wiec na razie nie wychwalam14 sierpnia 2007 at 22:11jakis czas temu zamowilam kilka ksiazek i czekalam i czekalam dopiero po miesiacu przyszla paczka i juz wiecej nie zamoiwlam i raczej zamawiac z klubu dla ciebie nie bede
17 sierpnia 2007 at 17:59Moja siostra dostaje katalogi z KDC…i tak jakos jak cus nam w oko wpadnie to zamawiamy 🙂 Przeważnie ksiazki z kategorii Kulinaria, Dbaj o siebie, Hobby, Leksykony, słowniki, Zdrowie, Psychologia…
Ale jakiejż szczególnej pozycji nie potrafie Ci polecic… 😉
W każdym razie książki żlą….no i forma zamawiania różnorodna. My np. nie raz zamawialiżmy przez sms. 8)28 sierpnia 2007 at 20:54moja mama zamawia tam od kilku dobrych lat i jest zadowolona 🙂
- AutorOdp.