Prezenty gwiazdkowe

• Autor
    Odp.
  • Strawberry
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Temat na czasie – co kupiłyżcie swoim bliskim, jeżli ktoż przeczyta ten temat później – to co otrzymałyżcie. Ja w tym roku na szczężcie bez większych problemów uporałam się zakupem prezentów, jestem zadowolona i mam nadzieję, że moi bliscy też będą. Może na początek wątku napisze co kupiłam ja w tym roku:
    Dla mamy – ozdobna filiżanka i szal
    Dla taty – szalik i balsam po goleniu
    Dla siostry- kupiłam jej korektor Artdeco Perfect Teint ( wiedziałam, że była z niego zadowolona, a włażnie jej się kończył) i kolczyki
    Dla chłopaka – Perfumy Armani Code

Jestem ciekawa co Wy wybrałyżcie 🙂

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

to teraz ja:

maz: czasopisma Hifi audio, 2 sztuki; zestaw kosmetykow loreal, zaproszenie na zabieg SPA dla dwojga.
    tesciowa: zestaw kosmetykow (o zapachu czekolady) z mydlarni, swieca, zestaw 2 herbat na wage i 2dwoch konfitur
    partner tesciowej: beczka piwa 5l heinekena i koszulka z napisem „piwo uksztaltowalo to wspaniale cialo”.

jedziemy rowniez na spotkanie rodzinne, gdzie bedzie cala rodzina, wiec kupilismy kazdemu aniolka czekoladowego.

moja rodzina mieszka baardzo daleko, wiec tylko kartki wyslalismy, choc pewnie i tak przed swietami nie dojda;)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja kupiłam:
    mamie: krem taki jak chciała+lakier do paznokci
    tacie:kalesony (na zyczenie 😆 ) i do tego fajny kubek
    bratu:koszulkę
    bratowej: spódniczkę
    chrzeżniakowi:zabawki i książeczkę
    chłopakowi: nic 😉

A ja dostałam perfumy, na które miałam ochotę – hugo boss orange, kolczyki i zawieszkę od swarowskiego, puder i słodycze:)

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Czy wy w przewadze też dostałyżcie kosmetyki? Czemu faceci uważają, że tego nam nigdy nie za dużo??

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

ja dostalam szlafrok cieply i cala torbe koemstykow – od duzych 400 ml do malych 30 ml ,prawie probek. Ja uwielbiam kosmetyki i cie ciesze, ze tak duzo ich dostalam.A faceci uwazaja, ze dla kobiety nigdy za duzo kosmetykow, bo… nigdy za duzo:)ciagle uwazam ze mam ich za malo:)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja dostalam szlafrok cieply i cala torbe koemstykow – od duzych 400 ml do malych 30 ml ,prawie probek. Ja uwielbiam kosmetyki i cie ciesze, ze tak duzo ich dostalam.A faceci uwazaja, ze dla kobiety nigdy za duzo kosmetykow, bo… nigdy za duzo:)ciagle uwazam ze mam ich za malo:)

zgadzam sie w 100 procentach… kosmetykow ciagle zamalo:P

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

my w tym roku obdarowaliżmy rodzinę domowej roboty pierniczkami i nalewkami 🙂 wszystkim się podobało 🙂

Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

Mama dostała perfumy burberry in touch
    Tata – wino z Hiszpanii i nożyk silikonowy czy jakiż taki 😛
    Siostra – ksiązka kucharska, o ciąży ( jest w ciąży), bańki chińskie

a ja dostałam perfumy lolita lempicka – zestaw do ciala – krem do twarzy z kwasem hialuronowym, Panthenol w Sprayu do rąk, ciała i jako maskę na włosy i kaskę co by sobie wreszcie porządną klawiature kupić 😀 (mój typ: Wireless Desktop 3000 )

😀

Marysienka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja w tym roku muszę pochwalić świętego Mikolaja, bo staruszek spisal sie naprawdę na medal 🙂 Dostałam blender Philipsa ( jak ja kiedyż moglam bez tego funkcjonować w kuchnii!!!), zestaw kosmetykow Tołpy ( dam wam znać jak efekty, bo szczerze powiem nie znalam wczesniej produktow tej marki, ale pierwszy kontakt oceniam na piątkę z plusem), a do tego moj wymarzony komplet bielizny [xxxx]:) 🙂 I jak tu nie kochać świąt 😀

EDIT:kowal2

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja dostałem lampkę na USB, grę komputerową i książkę „Taniec ze smokami” 😀

PS
    [usunięto_link] wrote:

(…) i kaskę co by sobie wreszcie porządną klawiature kupić 😀 (mój typ: Wireless Desktop 3000 )

😀

Jak masz windows 7 to będziesz bardzo zadowolona, szczególnie gdy opanujesz klawisze funkcyjne. No i wygodne, bo bezprzewodowe 😀

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

My w tym roku kupowaliżmy sobie bardzo praktyczne prezenty, ponieważ wtedy jest pewnożć,że każdy się ucieszy i tak dostałam zestaw kosmetyków 🙂 to są tzw:prezenty bez ryzyka.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezenty gwiazdkowe"

Przewiń na górę