- AutorOdp.
- 23 grudnia 2011 at 23:34
Temat na czasie – co kupiłyżcie swoim bliskim, jeżli ktoż przeczyta ten temat później – to co otrzymałyżcie. Ja w tym roku na szczężcie bez większych problemów uporałam się zakupem prezentów, jestem zadowolona i mam nadzieję, że moi bliscy też będą. Może na początek wątku napisze co kupiłam ja w tym roku:
Dla mamy – ozdobna filiżanka i szal
Dla taty – szalik i balsam po goleniu
Dla siostry- kupiłam jej korektor Artdeco Perfect Teint ( wiedziałam, że była z niego zadowolona, a włażnie jej się kończył) i kolczyki
Dla chłopaka – Perfumy Armani CodeJestem ciekawa co Wy wybrałyżcie 🙂
24 grudnia 2011 at 13:02to teraz ja:
maz: czasopisma Hifi audio, 2 sztuki; zestaw kosmetykow loreal, zaproszenie na zabieg SPA dla dwojga.
tesciowa: zestaw kosmetykow (o zapachu czekolady) z mydlarni, swieca, zestaw 2 herbat na wage i 2dwoch konfitur
partner tesciowej: beczka piwa 5l heinekena i koszulka z napisem „piwo uksztaltowalo to wspaniale cialo”.jedziemy rowniez na spotkanie rodzinne, gdzie bedzie cala rodzina, wiec kupilismy kazdemu aniolka czekoladowego.
moja rodzina mieszka baardzo daleko, wiec tylko kartki wyslalismy, choc pewnie i tak przed swietami nie dojda;)
25 grudnia 2011 at 13:05Ja kupiłam:
mamie: krem taki jak chciała+lakier do paznokci
tacie:kalesony (na zyczenie 😆 ) i do tego fajny kubek
bratu:koszulkę
bratowej: spódniczkę
chrzeżniakowi:zabawki i książeczkę
chłopakowi: nic 😉A ja dostałam perfumy, na które miałam ochotę – hugo boss orange, kolczyki i zawieszkę od swarowskiego, puder i słodycze:)
25 grudnia 2011 at 21:30Czy wy w przewadze też dostałyżcie kosmetyki? Czemu faceci uważają, że tego nam nigdy nie za dużo??
26 grudnia 2011 at 08:51ja dostalam szlafrok cieply i cala torbe koemstykow – od duzych 400 ml do malych 30 ml ,prawie probek. Ja uwielbiam kosmetyki i cie ciesze, ze tak duzo ich dostalam.A faceci uwazaja, ze dla kobiety nigdy za duzo kosmetykow, bo… nigdy za duzo:)ciagle uwazam ze mam ich za malo:)
26 grudnia 2011 at 09:49[usunięto_link] wrote:
ja dostalam szlafrok cieply i cala torbe koemstykow – od duzych 400 ml do malych 30 ml ,prawie probek. Ja uwielbiam kosmetyki i cie ciesze, ze tak duzo ich dostalam.A faceci uwazaja, ze dla kobiety nigdy za duzo kosmetykow, bo… nigdy za duzo:)ciagle uwazam ze mam ich za malo:)
zgadzam sie w 100 procentach… kosmetykow ciagle zamalo:P
27 grudnia 2011 at 09:28my w tym roku obdarowaliżmy rodzinę domowej roboty pierniczkami i nalewkami 🙂 wszystkim się podobało 🙂
27 grudnia 2011 at 11:04Mama dostała perfumy burberry in touch
Tata – wino z Hiszpanii i nożyk silikonowy czy jakiż taki 😛
Siostra – ksiązka kucharska, o ciąży ( jest w ciąży), bańki chińskiea ja dostałam perfumy lolita lempicka – zestaw do ciala – krem do twarzy z kwasem hialuronowym, Panthenol w Sprayu do rąk, ciała i jako maskę na włosy i kaskę co by sobie wreszcie porządną klawiature kupić 😀 (mój typ: Wireless Desktop 3000 )
😀
27 grudnia 2011 at 12:10Ja w tym roku muszę pochwalić świętego Mikolaja, bo staruszek spisal sie naprawdę na medal 🙂 Dostałam blender Philipsa ( jak ja kiedyż moglam bez tego funkcjonować w kuchnii!!!), zestaw kosmetykow Tołpy ( dam wam znać jak efekty, bo szczerze powiem nie znalam wczesniej produktow tej marki, ale pierwszy kontakt oceniam na piątkę z plusem), a do tego moj wymarzony komplet bielizny [xxxx]:) 🙂 I jak tu nie kochać świąt 😀
EDIT:kowal2
10 stycznia 2012 at 06:34Ja dostałem lampkę na USB, grę komputerową i książkę „Taniec ze smokami” 😀
PS
[usunięto_link] wrote:(…) i kaskę co by sobie wreszcie porządną klawiature kupić 😀 (mój typ: Wireless Desktop 3000 )
😀
Jak masz windows 7 to będziesz bardzo zadowolona, szczególnie gdy opanujesz klawisze funkcyjne. No i wygodne, bo bezprzewodowe 😀
13 stycznia 2012 at 10:36My w tym roku kupowaliżmy sobie bardzo praktyczne prezenty, ponieważ wtedy jest pewnożć,że każdy się ucieszy i tak dostałam zestaw kosmetyków 🙂 to są tzw:prezenty bez ryzyka.
- AutorOdp.