Jak nie urazic uczuć kobiety?

• Autor
    Odp.
  • Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@jerzy wrote:

Ostatnio dowiedziałem sie o ciekawej inicjatywie organizowanej w moim mieżcie, chce wykorzystać ta okazję i chciałbym zaprosić moja małżonkę na badanie w ramach akcji 'Czas na wzrok, ale nie chcialbym też aby zle odebrała moja propozycję. Wiem, że grunt jest cienki jesli chodzi o rozmowe o jakichkolwiek badaniach, myżlę że wiekszożć mezczyzn powinna wiedziec o czym mowie:). W jaki sposób mogłbym zaprosic zonę tak aby wybrala sie ze mna na badanie? Jak ja zachecic, skusić? Małgosia nie nalezy do osób, które chetnie chodza do lekarza dlatego sprawa jest dosc trudna. Będe wdzieczny za dobre rady

jerzy, może powiedz jej: Kochanie, pragnę Cię widzieć jeszcze bardziej ostro… 😯

zbadaj się ze mną, może i Ty zobaczysz mnie lepiej 😀

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@olgaborgosz wrote:

Brałam udział w tej akcji naprawdę warto:), tym bardziej ze badania są bezplatne:) Jerzy powiedz żonie że chcesz jej pokazać swoj nowy punkt widzenia:) i po prostu zabierz ją tam. Albo „przypadkowo:)” przechodząc obok miejsca w którym robia badania w ramach akcji Czas na wzrok’ – placówek jest pewnie sporo,i zaproponuj wspólne badania tak całkiem spontanicznie. Akcja – reakcja, musi sie udać:) Powodzenia

cóż mi pozostaje… posłuchaj Olgi, fajnie gada 😀

ps. do tego żlicznie wygląda 😉

@olgaborgosz wrote:

PS. Bardzo to mile, że dbasz tak o swoja połówkę:)

wiesz, Stary myżli o sobie… czyż jam nie Olga? 😉
    w każdym razie to kobiecy punkt widzenia 🙄

z mojego męskiego… też bym ją poparł 😀

psX sorry, coż nsiuę mpopieprzyłop w tym necie – znaczy powiedz dasz radę?
    bo dziewczyna się strasznie męczy 👿

psia jucha, wobec mnie to już Stary nie musisz żciemniać, nie!!!? 👿

ps. a rzeczywiżcie tak Ci zależy na tej 'drugiej połówce’? 😈

epi: wobec mnie nie musisz, Stary żciemniać, co nie :- ??

mieszkooo17
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

jak nie urazić uczuć kobiety? nie da się 😛 co prawda to zależy jeszcze od kobiety, ale są i takie Panie, że cokolwiek by człowiek nie powiedział, to będzie źle ;P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak nie urazic uczuć kobiety?"

Przewiń na górę