- AutorOdp.
- 4 sierpnia 2012 at 18:12
Jak zostać modelką? Mam wszelkie predyspozycje, jestem fotogeniczna, ale nie wiem jak zacząć…
7 sierpnia 2012 at 09:29Czy któraż z was miala okazje pracowac w klubie Event jako hostessa??? Pytam bo dostalam taka propozycje!! 😀 😀
7 sierpnia 2012 at 10:41Pracowałam w tym klubie tylko w innym mieżcie. Zarobki w porzo. I wróce tam jak tylko pozalatwiam sprawy rodzinne 😀 😀 Chyba, ze mnie nie beda chcieli 😮
7 sierpnia 2012 at 11:01AAA dzięki wielkie, zobacze w ogóle czy uda mi sie tam dostac. Dlugo pracowalas w tym Evencie????
7 sierpnia 2012 at 11:06Jenyyyyy Kasiula ale ty męczysz 😀 Pracowałam tam przez pół roku. Nie czaj się, uderzaj jak w dym 😛
7 sierpnia 2012 at 11:25A tobie marta wydaje sie ze to takie proste , decyzja na ta prace. Ja rozumiem wahania.Ale wiem ze warunki pracy sa spoko bo moja kumpela bylam tam ulotkarka i zarabiala nawet 1000 zl/mc 😀 To ja nawet nigdy nie zarobilam tego a wykonywalam juz wszystkie zawody swiata 😆
7 sierpnia 2012 at 11:29A do Eventu uderze tylko nie wiem gdzie, w jakich miastach mozna ich spotkac. Dowiem sie
9 sierpnia 2012 at 08:32Nie chcę być niemiła, ale załóż profil na sex portalach randkowych 😛 moja koleżanka załozyła sobie taki profil i napisało do niej mnóstwo fotografów proponujących sesje 😀
28 sierpnia 2012 at 12:56w pewnym sensie modelką trzeba się urodzić, bo to jednak naturalne proporcje przeważają o zdolnożci do zawodu. inna kwestia jest taka, że trzeba również o siebie dbać, aby dobrze się prezentować na castingach.
28 sierpnia 2012 at 13:53Przespać z kim trzeba i na pewno dostaniesz szanse!
[usunięto_link]30 września 2012 at 10:40Wyżlij swoje zdjęcia do agencji modelingowych, jeżli przykujesz ich uwagę z pewnożcią się do Ciebie odezwą. Są w internecie też portale zrzeszające modelki, nie będę podawać adresów, żeby nie robić reklamy, ale jak poszukasz to znajdziesz 🙂
21 grudnia 2012 at 13:27Wszystkie dziewczyny, które marzą o karierze modelki zachęcamy do udziału w konkursie!
Wystarczy, że wypełnisz na naszej stronie formularz zgłoszeniowy wraz ze zdjęciami, a będziesz mieć szanse na wygranie profesjonalnej sesji zdjęciowej ze znanym fotografem Mateuszem Jerzykiem.
Na zgłoszenie czekamy do 31 grudnia.Szczegóły konkursu na facebooku oraz stronie:
[usunięto_link]
[usunięto_link] - AutorOdp.