- AutorOdp.
- 9 marca 2007 at 09:17
Hejka! Znacie sposoby na fajny złocisty kolor skóry ale bez kożystania z solarium?
9 marca 2007 at 20:25balsam brazujacy.w zimie uzywalam dove sprawuje sie dobrze
10 marca 2007 at 11:48Nie chodze na solarium , ale za to pije soki z marchwi i uzywam sopotu 😀
10 marca 2007 at 12:06Ja także użtwam Sopot Ziaja. Jest ok
Słyszałam tez o tabletkach z Beta carotenem, ponoć też są dobre.10 marca 2007 at 12:10Ja także użtwam Sopot Ziaja. Jest ok
Słyszałam tez o tabletkach z Beta carotenem, ponoć też są dobre.10 marca 2007 at 13:44Takie tabletki pomagaja na wyglad skory , ale szkodza na watrobe wiec wole balsam 😆
10 marca 2007 at 15:56Ja natomiast odradzam stosowanie balsamu brazujacego,gdyż żciera się ze skóry 😕 Polecam za to samoopalacz(np Kolastyny lub Eveline do ciemnej karnacji).Chodze na solarium raz w tygodniu ale czasem oprócz tego smaruje buzie samoopalaczem(nie,nie jestem typem pomarańczowej „solary” 😆 ) i musze przyznac,że efekt jest bardzo ładny.Nawet nie staram się specjalnie podczas rozsmarowywania a jeszce nigdy nie miałam smug 😀 Tak więc uważam,że warto spróbowac
21 marca 2007 at 10:14hmmm, samoopalczae chyba też na takiej samej zasadzie dzialaja jak kremy brazujace tyle ze sa mocniejsze….
ja kozystam z serii Dove summer glow, moja mama normalnie kupuje Dove silk glow, i raz nie te tube wziela heheh i teraz ja mam czym sie brazowic 😉
I piekniutki kolorek mam.
21 marca 2007 at 16:22wole balsamy bo kolor jest nieco delikatniejszy:)oczywiscie ze kolor po jakims czasie sie sciera-trudno przewidywac ze to juz tak na wiecznosc.ja po krotkim epizodzie z garnierem stosuje dove i nie mam zastrzezen.na pewno lepsze to niz solarka…brrrrr!!
22 marca 2007 at 11:11To ja z miłą chęcią wmasuje balsamik w piekne ciałko 🙂
A tak sie zapytam. Faceici moga korzystać z tych samych produktów czy mamja jakies specjalne dla siebie. Czy w ramach smarowonia pieknego cialka i siebie moge dac wysmarowac? 😉
26 marca 2007 at 19:07sadze ze balsamu uzywac moge takze faceci:)moj podpina sie czasem do mojego dove,choc oczywiscie potem zaprzecza!:p
27 marca 2007 at 12:49Myżlę,że każdy facet może żmiało dac sie posmarowac takim balsamem brązującym 😀 To,że w reklamach tych produktów wystepuja kobiety nie oznacza wcale,że są one przeznaczone tylko dla kobiet 😉
28 marca 2007 at 11:14To ze w reklamach są kobiety wskazuje że głównie są skierowane do mezczyzn by kupowali swym kobietom. 🙂
A smarowanie się wzajemne dovem uznaje za bardzo prorodzinne zachowanie. Polecam każdemu, ale ciiii bo inkwizycja panujaca nam węszy 😆
29 marca 2007 at 07:08I tu sie mylisz prorodzinny rycerzu 8)
Włażnie dove cala swoją kampanią reklamową nawija nie o jakiż chorych z wygladu patykach.
Ale zatrudnia prawdziwe kobiety, naturalne i to przemawia do kobiet.
Co nie dziewczęta? My w końcu też kupujemy sobie wiekszosc kosmetyków, nie czekajac na naszych rycerskich mniej lub bardziej prorodzinnych 8)
29 marca 2007 at 07:23Dobra kupiłam sobie
Dax Cosmetics – Karmel brązujący do ciała wyprubujemy i zobaczymy jakie będą rezultaty hihihi - AutorOdp.