• Autor
    Odp.
  • samanta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

ja tez stosuje dove do ciala. na solarium nie moge bo pieprzyki, a po sloncu to skore mam raczej podrazniona i czerwona niz opalona. dove rozwiazuje wszystkie te problemy za jednym zamachem 😀

malena
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

j anie lubie stosowac osobicie zadnych balsamow brazujacych bo zostaja zacieki palmy itd. najlepiej opalic sie naturalnie to daje najlepszy efekt:)

kinia25
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja nie korzystam z solarki odkąd chcąc ładnie wyglądać na żlubie siostry chciałam się troszkę opalić i po 10 minutach i starych lampach (jak się później okazało) tak się poparzyła, że nawet panthenol nie pomógł.
    Za to stosuję balsamy brązujące twarz i ciało przez cały rok i jest to zdrowe no i wyglądam słonecznie:)
    Znalazłam fajną stronkę z dużą ilożcią balsamów i kremów brązujących:
    [usunięto_link]
    oraz 35 sprawdzonych samoopalaczy:
    [usunięto_link]
    ja uzywam dave, loreal, ziaja

malgosia23
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

ja uzywam balsamow brazujacych i tu nie ma sie czego bac! teraz mam dove i jestem w pelni zadowolona. wlasciwie nalozony nie zostawia plam, a skora ma fajny odcien, opalenizna wyglada na naturalna.
    no i to wszystko praktycznie zerowym wysilkiem 😀 😀

stefka19
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

no dokładnie przy dove nie musisz jakoż się specjalnie starać i uważać i tak wychodzi ładna jednolita opalenizna :)))

kosmka
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

to ja sie przylacze na czesc tych peanow o dove. ja uzywam od poczatku czerwca, zacieki mialam tylko na poczatku, bo to jednak kwestia wprawy. opalenizne mam niezaleznie od pogody, no i duzo mniej czasu zzera niz solarium czy nawet opalanie na slonku 8)

Oginka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ogólnie to wszystko co przyciemna skore smierdzi, jak ne zaraz po uzyciu to pare godzin pozniej. I jak tu miec ladna cere:/

cynamonowa-herbata
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

ja polecam dove summer glow ani nie smierdzi ani nie robi smug czy plam a opalenizna jest żliczniutka, skóra oliwkowa i zdrowo wyglądajaca.

Demdi
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ambre Solaire w sprayu! Polecam ;D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciało opalone."

Przewiń na górę