• Autor
    Odp.
  • maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Hejka! Znacie sposoby na fajny złocisty kolor skóry ale bez kożystania z solarium?

estranea
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

balsam brazujacy.w zimie uzywalam dove sprawuje sie dobrze

Hot4You
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Nie chodze na solarium , ale za to pije soki z marchwi i uzywam sopotu 😀

kasia21
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Ja także użtwam Sopot Ziaja. Jest ok
    Słyszałam tez o tabletkach z Beta carotenem, ponoć też są dobre.

kasia21
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 411
    • Pasjonat

Ja także użtwam Sopot Ziaja. Jest ok
    Słyszałam tez o tabletkach z Beta carotenem, ponoć też są dobre.

Hot4You
    Member
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Takie tabletki pomagaja na wyglad skory , ale szkodza na watrobe wiec wole balsam 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja natomiast odradzam stosowanie balsamu brazujacego,gdyż żciera się ze skóry 😕 Polecam za to samoopalacz(np Kolastyny lub Eveline do ciemnej karnacji).Chodze na solarium raz w tygodniu ale czasem oprócz tego smaruje buzie samoopalaczem(nie,nie jestem typem pomarańczowej „solary” 😆 ) i musze przyznac,że efekt jest bardzo ładny.Nawet nie staram się specjalnie podczas rozsmarowywania a jeszce nigdy nie miałam smug 😀 Tak więc uważam,że warto spróbowac

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

hmmm, samoopalczae chyba też na takiej samej zasadzie dzialaja jak kremy brazujace tyle ze sa mocniejsze….

ja kozystam z serii Dove summer glow, moja mama normalnie kupuje Dove silk glow, i raz nie te tube wziela heheh i teraz ja mam czym sie brazowic 😉

I piekniutki kolorek mam.

estera
    Member
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

wole balsamy bo kolor jest nieco delikatniejszy:)oczywiscie ze kolor po jakims czasie sie sciera-trudno przewidywac ze to juz tak na wiecznosc.ja po krotkim epizodzie z garnierem stosuje dove i nie mam zastrzezen.na pewno lepsze to niz solarka…brrrrr!!

nudle-invejder
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

To ja z miłą chęcią wmasuje balsamik w piekne ciałko 🙂

A tak sie zapytam. Faceici moga korzystać z tych samych produktów czy mamja jakies specjalne dla siebie. Czy w ramach smarowonia pieknego cialka i siebie moge dac wysmarowac? 😉

estera
    Member
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

sadze ze balsamu uzywac moge takze faceci:)moj podpina sie czasem do mojego dove,choc oczywiscie potem zaprzecza!:p

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Myżlę,że każdy facet może żmiało dac sie posmarowac takim balsamem brązującym 😀 To,że w reklamach tych produktów wystepuja kobiety nie oznacza wcale,że są one przeznaczone tylko dla kobiet 😉

nudle-invejder
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

To ze w reklamach są kobiety wskazuje że głównie są skierowane do mezczyzn by kupowali swym kobietom. 🙂

A smarowanie się wzajemne dovem uznaje za bardzo prorodzinne zachowanie. Polecam każdemu, ale ciiii bo inkwizycja panujaca nam węszy 😆

maluchna
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

I tu sie mylisz prorodzinny rycerzu 8)

Włażnie dove cala swoją kampanią reklamową nawija nie o jakiż chorych z wygladu patykach.

Ale zatrudnia prawdziwe kobiety, naturalne i to przemawia do kobiet.

Co nie dziewczęta? My w końcu też kupujemy sobie wiekszosc kosmetyków, nie czekajac na naszych rycerskich mniej lub bardziej prorodzinnych 8)

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Dobra kupiłam sobie
    Dax Cosmetics – Karmel brązujący do ciała wyprubujemy i zobaczymy jakie będą rezultaty hihihi

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciało opalone."

Przewiń na górę