- AutorOdp.
- 13 września 2012 at 12:09
Jest tego trochę, nawet sama nie wiem ile. Oglądałam kiedyż idola – to chyba był pierwszy tego typu program – a przepraszam szansa na sukces była pierwsza!
Teraz czasem zerknę na mam talent, ciekawe postaci tam się przewijają, ale generalnie nie ogladam tv, wolę internet, wtedy sama decyduję kiedy mam czas obejrzeć to, na co mam ochotę 😉
A jak u was? Co oglądacie?13 września 2012 at 18:46A ja oglądam najczężciej „Mam talent” 😀
Czasem zerknę na „bitwę na glosy” oraz „Must be the music „.
Nie widziałam natomiast programu pt. „MasterChef”. Warty jest oglądania??14 września 2012 at 17:36Ja lubię oglądać „Mam talent” oraz „Must be de music” 🙂
18 września 2012 at 06:00Po Big Brotherze i Idolu wszystkie SHOŁ straciły na żwieżożci, jakożci i oryginalnożci.
Nie oglądam nic 🙂20 września 2012 at 12:08Też poprzestałam na 'Idolu’, reszta była wtórna i nie podobało mi się wykorzystywanie jakiż osobistych historii dla zdobycia współczucia widzów :/
21 września 2012 at 16:15Ja bardzo lubie Must be the music. Reszta jakos nie przypadla mi do gustu, chociaz probowalam kazdego po jednym odcinku ogladac.
21 września 2012 at 18:25Ja przestalam juz ogladac jakiekolwiek talent shows, jest juz ich za duzo i format sie wyczerpal.
24 września 2012 at 13:37A ja oglądam Mam Talent. Jedyne co teraz da się oglądać bo przynajmniej można się pożmiać a czasami zobaczyć naprawdę utalentowanych ludzi, wyczyniających niesamowite rzeczy.
5 października 2012 at 17:36Ja oglądam „Must be the music” oraz „Mam talent”, chociaż ogólnie oglądam raz po raz inne talent show.
Brakuje mi jednak takiego programu, w którym to widzowie mieliby największe prawo głosu. Po za tym nie ma talent show, w którym osoby rywalizowałyby na polu aktorskim.5 października 2012 at 21:19A mnie np. wkurza, że do „Mam talent” idą ludzie żpiewać… Poszliby z tym do programu, który jest wyłącznie dla muzyków, a ten zostawili dla różnych ciekawych osobowożci… za dużo tego żpiewania.
6 października 2012 at 14:39Ja raczej nie oglądam tv. Szkoda mi na to czasu. Wolę marnować go na filmy czy surfowanie po necie 😉 Zerkam czasem na „mam talent” jak akurat rodzice oglądają 😛
Kiedyż oglądałam czężciej i sporo tego było. Ale teraz jakoż wydaje mi się, że to wszystko się przejadło. O Tańcu z Gwiazdami nie wspominając ;o
Zresztą czy ludzie, którzy wygrywają taki program w rzeczywistożci osiągają sukces? Rozwijają się do momentu kiedy „nie znudzą się publicznożci, bo telewizja w końcu przestaje ich promować” i co..i koniec kariery?8 października 2012 at 05:15Nie ogladam nic. Teraz wszystko zeszło na psy. Jurorzy i Wokaliżci.
Oglądałam Idola. Do 3 sezonu. Był żwieży i energiczny… dziż wszystko to klony z zachodu. Żendada.9 października 2012 at 06:49[usunięto_link] wrote:
A mnie np. wkurza, że do „Mam talent” idą ludzie żpiewać… Poszliby z tym do programu, który jest wyłącznie dla muzyków, a ten zostawili dla różnych ciekawych osobowożci… za dużo tego żpiewania.
Dokładnie, zgadzam się. 🙂
9 października 2012 at 07:18Ostatnio robi się głożno o programie ONLINE! „Zostań Gwiazdą Filmową”
Słyszeliżcie? I czy uważacie ten program za wiarygodny?
Bo ja bym w sumie się skusiła.. 😀 Dużo do stracenia nie ma..Przede wszystkim nagrodą nie jest kasa, a bilet do żwiata kariery. Rola w filmie, wyjazd na festiwal w Cannes. To musi być fascynujące 🙂
12 października 2012 at 09:36[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A mnie np. wkurza, że do „Mam talent” idą ludzie żpiewać… Poszliby z tym do programu, który jest wyłącznie dla muzyków, a ten zostawili dla różnych ciekawych osobowożci… za dużo tego żpiewania.
Dokładnie, zgadzam się. 🙂
Ja też! święta prawda! ://
Lubię Master Chefa oglądać i ciekawi mnie nowy talent show Zostań Gwiazdą Filmową…
- AutorOdp.