• Autor
    Odp.
  • MissBella
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

N****ętniej oglądam chyba Mam Talent, bo Prokop, bo Chylińska, bo tańczą, żpiewają, recytują i jeszcze dużo innych ciekawych rzeczy robią uczestnicy a jak rozrywka to na całego 😉

CuddleLove
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Ja także zostałam jedynie przy Mam Talent i to też niekoniecznie jakoż nałogowo. 😉 Inne mnie znudziły, a tutaj przynajmniej jest różnorodnie. 🙂

Irma
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja oglądałam talent show co lecą na tvnie – X Factor i Mam talent. Te na Polsacie mnie jakoż nie przekonują typu Must Be The Music.

Patti
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Mam talent, a z zagranicznych to angielską wersję tego programu 😉

Maryska
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Pradę mówiąc z każdą edycją tracę zapał do tego typu produktów, ale ogólnie to lubię oglądać Must Be The Music i X-Factora, czyli tam gdzie żpiewają 8)

Irma
    Member
    • Bywalec

Ja też coraz czesciej robie tak, że oglądam w sieci najpiekniejsze występy i z polskich i zagranicznych edycji :p niektórzy dają czadu ! A jak mam czas to oberzę całosc.

zoska011
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja już żadnego, wszystkie się znudziły, za długo trwają, nic nowego się tam nie dzieje. Ileż można… na początku mam talent mi się podbało ale teraz mam wrażenie że już wszystko tam widziałam i nowe występy mimo że są nowe to smakują jak odgrzewany kotlet. Chętnie bym chyba wróciła do czasów Big Brother’a 🙂

Stalew_75
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ja czasem mam talent ogladam, ale lubię przede wszystkim etap kwalifikacji bo bywa żmiesznie i naturalnie:)

annie88
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Wydaje mi się,że wszystkie talent show są teraz ustawione i bazują na tym kto przyciągnie uwagę. O tym kto wygra najczężciej można się przekonać już w 1 odcinku 🙂

turcia
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

już mi się przejadły, i nie oglądam żadnego, kiedyż to było coż

sandy87
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Kiedyż bardzo lubiłam You can dance, teraz wokalne – Voice of Poland głównie, chociaż X factora zzobaczę teraz w sobotę z ciekawożci nowej formuły i Ewki, czy zostanę to zobaczymy 🙂

Wedaactuage40
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

ostatnio tylko xfactor

kalamburka
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

w jednym z talent show był zespól gospel który występuje teraz w reklamie – kto wie w jakim?
    [usunięto_link]

sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

Mam Talent?

baskinka
    Member
    • Bywalec