- AutorOdp.
- 14 października 2012 at 13:53
Nie posiadam tv 🙂 serio – od 2 lat nie oglądałam nic a nic i dobrze mi z tym!
16 października 2012 at 11:06Ja obecnie na bieżąco żledzę „Mam Talent”. Po zmianie jury, całkiem przyjemnie się ogląda. Z edycji na edycję rozkręca się. Coraz więcej ciekawych ludzi wpada zaprezentować swoje umiejętnożci, choć nie da się też uniknąć dziwaków 😛
16 października 2012 at 13:39Ja tam lubiłam jak Wojewódzki był w jury ;p lubiłam go słuchać. Jest szczery aż do bólu.. 😛
17 października 2012 at 09:02Łoj chyba wszystkie możliwe: Mam talent, Must be the music, x-factor, you can dance, nie oglądam master chefa, bo leci o tej samej godzinie co must be the music, a ja oglądam wszystko, gdzie żpiewają 🙂
18 października 2012 at 17:50A w ogóle ostatnio widziałam, że w internecie pojawił się nowy program. Dokładnie, całkowicie w sieci! Chodzi o „Zostań Gwiazdą Filmową”. Jak sama nazwa wskazuje, szuka się tutaj potencjalnych aktorów. świetne jest to, że zgłasza się całkowicie online i przez internet następuje casting i wstępna selekcja. Dla mnie takie podejżcie do talent show to naprawdę nowożć! Co o takim programie myżlicie?
24 października 2012 at 11:57Lubuszanka- jak dla mnie to ok. Zwłaszcza, że w sieci bo nie trzeba jechać gdzież na casting i czekać cały dzień aż się będzie miało swoje 5 minut – bycie zjechanym przez Wojewódzkiego!:P
A jak przez neta to zawsze wygodniej. Raczej się nie zgłoszę bo nie mam talentu ale będę oglądać.:)
Tylko wiesz, że jakbyż chciala wziać udział to zgłoszenia są do konca października?:)24 października 2012 at 14:56Wiem, wiem, że do końca października 🙂 Moja przyjaciółka się zgłosiła. Mi chyba zabrakło odwagi i talentu 🙂 Ale będę jej kibicować 🙂
25 października 2012 at 12:22Tak, master chef też jest żwietny! 🙂 Przynajmniej można zobaczyć osoby z jednej strony pasjonatów, a z drugiej takich którzy się na tym znają, a z trzeciej strony, zwykłych ludzi amatorów.
25 października 2012 at 13:43X faktor ogladałam i mam talent
30 października 2012 at 20:30Mam talent i Master Chef
2 listopada 2012 at 17:57Szkoda, że nie ma żadnego autorskiego programu naszego tylko wszytko na licencji. Niestety wszędzie to samo :/
9 listopada 2012 at 09:19A widzieliżcie ten nowy program DISCO STAR? 😀 😛 😛
9 listopada 2012 at 12:23Teraz już żadnego. Mega mi się wszystkie znudziły.
29 listopada 2012 at 10:38I co? Dostał się ktoż z Twoich znajomych? Ja oglądałam wczoraj filmiki z Sopotu – użmiałam się oporowo 🙂 jupi Niektórzy naprawdę są żwietni! a w przyszłym tygodniu będą już przesłuchania z Poznania. Ja w zasadzie czekam na Warszawę, ciekawa jestem czy dostały się jakież znajome twarze.
7 grudnia 2012 at 09:28Ja namiętnie oglądam ostatnio amerykański Masterchef.:) Dzięki Bogu za You Tube, załączam jeden odcinek po drugim i tak obejrzałam już 2 serie. Czeka mnie jeszcze tzrecia. Jakoż zawsze odrzucał mnie Gordon, ale włażnie dzięki temu programowi przekonałam się do niego w pełni. Jeszcze dodam, że teraz więcej gotuje i staram się, żeby to zrobię jakoż wyglądało!:D
- AutorOdp.