• Autor
    Odp.
  • Jagodka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Prawdę powiedziawszy martwi mnie bardziej to JAK spędza ten czas i troszkę mnie irytuje fakt, że to ja muszę podejmować inicjatywę, żebyżmy mogli wspólnie spędzić czas . On uważa, że siedząc przed komputerem również jest ze mną, jednak mnie takie bycie nie satysfakcjonuje :/

A co do podjęcia pracy jeszcze się tym tak nie martwię, bo w sumie ciężkie studia technicze kończył, nauki multum, więc może należy mu się ten odpoczynek ;>

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@Jagódka wrote:

A co do podjęcia pracy jeszcze się tym tak nie martwię, bo w sumie ciężkie studia technicze kończył, nauki multum, więc może należy mu się ten odpoczynek ;>

Tak, to można całe życie odpoczywać. Też jestem po ciężkich studiach, ale pracuje. W trakcie studiów tez pracowałam, mimo, że były to studia dzienne. Chcieć to móc

Alhana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

U mnie wygląda to tak:
    7:00 wstaję, robię sobie kawę, men marudzi, że jazgot w kuchni robię.
    8:00 – 14:00 jestem w pracy, men zapewne żpi.
    14:00 – men wstaje, rozmawiamy, robimy obiad, porządki w domu.
    16:00 – dom robi się pusty, więc czas na seks przed pracą mena 😛
    17:00 – men w pracy.
    1:00 – powrót mena z pracy, obowiązkowe obudzenie mnie, bo nie chce mu się spać, zazwyczaj men wtedy gotuje coż (bo lubi zjeżć w nocy, poza tym schudł przez ten seks i to wszystko moja wina).
    3:00 – 4:00 – idziemy „spać” czyli seks po jedzeniu 😛

I boskie 3 godziny snu. Jak ja to wytrzymuję to sama się sobie dziwię 😀

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Co to za praca?W jakims nocnym klubie? 😛

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Zwykły dzień mojego chłopaka:
    5 lub 6 – wstaje
    6 lub 7 – jedzie do pracy
    15.30 – kończy pracę i jedzie do mamy na obiadzik
    16 – jedzie załatwiać różne sprawy zawodowe i prywatne
    19-20 – zostaje u Mamy lub wraca do domu
    21 – myje się i idzie spać

W weekendy dni wyglądają inaczej, wiem że na takie rzeczy jak sprzątanie, gotowanie, pranie itp nie ma czasu. ALe spędza ze mną każdą wolną chwilę, a jutro wprowadzam sie do niego i mam nadzieję że będzie fajnie 🙂

Alhana
    Member
    • Stały bywalec

Czersi – nocny klub? Nie, jest barmanem, na nocnych zmianach, czasami gra jako DJ, na imprezach, ale nie lubię tego, bo odzywa się we mnie wtedy zazdrożnica okropna.

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Heh i wcale sie nie dziwie 😉

Generalnie nie moglbym chyba pracowac w klubie bo za bardzo mnie ciagnie na parkiet, rozkrecanie klubu i poznawanie ludzi. Ale takim, ktory rozkreca caly klub moglbym byc 🙂

Moja panna raczej tutaj sie nie wypowiada, nawet gdybym ja mial 😉

5:00 – wstaje
    6:00 – 14:00 – jestem w pracy
    14:00 – 15:00 – lekki prysznic i obiad
    15:00 – 17:00 – mala drzemka
    ok 17:00 – mis wstal a teraz trzeba kaloryferek szlifowac 🙂
    ok 17:30 – 19:30 – silownia
    19:30 – 24:00 – kolacja, odpoczynek, bieganie, zalezy od dnia
    24:00 – 5:00 – spie, no chyba ze zachce sie przebiec o 3 w nocy 😉

I tak w kolko 😀

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

moj ??
    7 – wstajemy razem, idę sie myc składa łózko, on idzie sie myć, ja robie herbatę i daje Kotu jeżć, ja idę sie malować on robi żniadanie, a ja robie do pracy żniadanie.
    8-16,17 jest w pracy ja 10-18
    czeka na mnie u swojej mamy 🙂
    wracam do domu bądź przyjeżdża po mnie, idziemy do sklepu,
    piwko, tv i wyrko czasami komputer 🙂 tyle
    koło 22,23 idziemy spać 🙂

dorota85
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

@Jagódka wrote:

Czeżć dziewczyny

Bardzo Was proszę o opisanie jak wygląda jeden przeciętny dzień z życia Waszego mężczyzny.

Bo mój mężczyzna wstaje około 10.00
    Pierwsze co robi to siada do komputera, ja natomiast idę do pracy ew. na uczelnię.

Kiedy wracam o godz. +/- 17 on jeszcze siedzi przy komputerze.
    Potem idzie obejrzeć coż w tv, a wieczorem ponownie siada do komputera i gra czasem nawet do nocy :/

Mój R. na 24 lata.
    Czy to jest normalne?

kobieto wyslij go gdzie pieprz rożnie to zwykły pasorzyt i nic wiecej nie ma na co czekac ja czekałam i co mi z tego przyszło – mam dziecko i niestety teraz nie bardzo moge sie go pozbyc jestem załamana i zła sama na siebie ze nie zrobilam nic poki moglam

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Mój facet też dużo czasu spędza przed komputerem ale ma też czas dla mnie i na pracę.
    Wstaje ok 7. Ok. 8 wychodzi do pracy. Wraca ok 16, potem obiadek i czas dla nas i na rozrywki 🙂

gaja
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

a u mnie jest tak:
    5:15 wstaje do pracy ja jeszcze godzinke żpie wjęc zachowuje sie cichudko i wychodzi.
    ok18 wraca do domu pije piwko i pomaga mi przy obiedzie bo ja równiesz długo pracuje potem idzie zmywać bo ja nielubie 😆 ja w tym czasie robie kanapki po wszystkim siadamy i odpoczywamy.ok21:30 pieszczoszki i żpimy.Ty lepiej sprawdz z kim i w co gra a może kim jest bardziej zainteresowany bardziej niż tobą. No możesz go też poszantażować np.niedać obiadu.

kotka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

A mój… wstaje o 6.30, ja raczej razem z Nim.. Jedzie do pracy, wraca ok. 18, czasem 19tej.. Ja wracam szybciej więc zazwyczaj robię jakąż obiado-kolację, jemy, trochę pogadamy, pooglądamy tv i idziemy spać.. On ciężko pracuje więć zazwyczaj zasypia pierwszy… Kurcze, i nagle jakoż dziwnie smutne mi się to wszystko wydało 🙁

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

u nas jest ciekawie.

8 am budzi się
    8-10 mycie i żniadanie, poza tym szukanie dnia wczorajszego
    10-12 planowanie dnia bieżącego, zazwyczaj przed TV i WWW.
    12-14 praca
    14-16 odpoczynek i obiadek
    16-17 udaje że pracuje, a faktycznie przegląda ebay i allegro
    17-18:30 odbiera mnie z pracy
    18:30-20 krzątanie się po domu, szykowanie kolacji
    20-22 praca
    22-24 wieczorne tv
    24-… + sen 😉

Alhana
    Member
    • Stały bywalec

Ajjj..nie to że spam tu rozkręcam, ale pozmieniało się.
    Mój men już nie jest barmanem, bo wyrżnął w pracy kuflem o żcianę 😕 Bardzo dorosłe zachowanie na wiadomożć ze nie będzie miał umowy na stałe, ale cóż…

Więc jego dzień wygląda tak :

7:00 wstaję, robię sobie kawę, men już nie marudzi….
    8:00 – 14:00 jestem w pracy, men na pewno żpi …
    14:00 – men wstaje, rozmawiamy, robię obiad, po długich namowach na to żebym sprzątnęła, men kapituluje i sam to robi.
    16:00 – dom robi się pusty, więc czas na dogryzanie sobie.
    21:00 – 23:00 men wisi na telefonie wysyłając ponad 100 smsów i płacząc że koledzy go nie kochają.
    23:00 – …. men albo wychodzi z domu przysięgając że wróci za godzinę (wraca za godzinę albo po 7 godzinach…niewielka różnica), albo dostaje zeza patrząc na mnie i czekając kiedy może mnie dopażć, lub gdy wraca po godzinie lub 7, rzuca się na mnie, skutkiem czego chodzę wiecznie niewyspana.

Boskie 3 godziny snu się nie zmieniły, aczkolwiek dziż miałam aż boską 1 godzinkę snu.

Zabiję drania 😀

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

wykopać z domu, lenia 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " 1 dzień z życia mojego mężczyzny… Co Wy na to?"

Przewiń na górę