- AutorOdp.
- 11 listopada 2008 at 20:13
Mój wstaje koło 9-10(zależy od dnia),siada na kompa,potem idzie na uczelnię,widzi się ze mną całe popołudnie i wieczór,odprowadza do domu i spotyka się z kumplami albo siada na komputer i idzie spać.
12 listopada 2008 at 09:52Ja z moim poki co nie mieszkam. On wstaje okolo 6, jedzie do pracy, wraca po 18stej. Cos zje, idzie pobiegac i cwiczy w domu. Potem oglada TV, troche posurfuje po necie, idzie spac. W srody i piatki obydwoje mamy treningi kung fu po ktorych on zostaje u mnie w domu. Cos gotujemy, troche TV i idziemy spac. W weekendy jest troche luzu, gdzies pospacerujemy, troche polezymy na kanapie, cos tam pograbimy w ogrodku, ugotujemy itepe.
Byl bez pracy przez 1 miesiac i juz nie mogl wytrzymac, ciagle siedzac w domu. Na szczescie znalazl nowa prace, ktora mu odpowiada. Ma 24 lata.
Moge zrozumiec, ze twoj facet chce odpoczac po studiach. Ale jak dlugo ma zamiar odpoczywac? 3 miesiace czy 3 lata??
A poza tym, skoro on siedzi w domu a pracujesz, to moglby chociaz posprzatac, ugotowac.13 listopada 2008 at 12:09Kobieto ! Przejrzy na oczy !!! Bo później będzie za późno !!! Tacy raczej się nie zmieniają, po żlubie nie ma na nich żadnych sposobów. Z wiekiem ciężko jest zmienić przyzwyczajenia. I co będziesz miała rodzinę na utrzymaniu ? Czy twoi teżciowie ?
Kiedyż mama mojej koleżanki dała mi dobrą radę : Lepszy żaden mąż niż zły mąż. Myżlę, że miała rację… Życzę jednak wszystkiego naj… - AutorOdp.