- AutorOdp.
- 26 maja 2008 at 19:16
parvati: nadinterpretacja 😆
to tylko zwykle pytanie. czysta ciekawosc.26 maja 2008 at 19:17taka ciekawosc z czegos wynika…
26 maja 2008 at 19:19to masz zajęcie na wieczór: porozbierać pytanie asshy na czynniki pierwsze.
i jak zaraz sie zaczniesz sadzic o zwykle pytanie to chyba trupem ze smiechu padne 😐26 maja 2008 at 19:22[usunięto_link] wrote:
to masz zajęcie na wieczór: porozbierać pytanie asshy na czynniki pierwsze.
Ty ustalasz plan dnia innym forumowiczkom?
A ja nigdy nie byłam na solarium. Taak, ja naprawdę istnieje… 😉
26 maja 2008 at 19:27Tak prawde mówiąc solarium to jedno wielkie gó*** opala na pomarańczowo skóra jest tak sucha że się sypie 😕 o wyglądzie jak suszona żliwka już nie wspomnę zresztą solarium szkodliwe jest dla zdrowia jak widze moje blond „koleżanki” z pracy zjarane na orange 😕 to naprawde aż mnie z żalu żciska
26 maja 2008 at 19:27[usunięto_link] wrote:
to masz zajęcie na wieczór: porozbierać pytanie asshy na czynniki pierwsze.
i jak zaraz sie zaczniesz sadzic o zwykle pytanie to chyba trupem ze smiechu padne 😐nie moja domena sa debilne analizy…
buahahahaha
26 maja 2008 at 19:34[usunięto_link] wrote:
Tak prawde mówiąc solarium to jedno wielkie gó*** opala na pomarańczowo skóra jest tak sucha że się sypie 😕 o wyglądzie jak suszona żliwka już nie wspomnę zresztą solarium szkodliwe jest dla zdrowia jak widze moje blond „koleżanki” z pracy zjarane na orange 😕 to naprawde aż mnie z żalu żciska
Zgadzam sie z Toba. Na solarium bylam kilka razy i zawsze mialam wrazenie, ze z moja skora cos nie tak. a znajoma, ktora premanentnie sie opala wygląda okropnie. Ale nie odpowiedzialas na pytanie, ktore zadalam.
26 maja 2008 at 19:36Odpowiedziałam na poprzedniej stronie.
26 maja 2008 at 19:41Racja.
Nie zauwazylam, bo twoj post został „przebity” przez natychmiastową riposte parvati.26 maja 2008 at 21:00też nigdy nie byłam w solarium i żyję 😀 wystarczy mi spojrzeć na inne dziewczyny i mi sie odechciewa brrrrrr 😛
26 maja 2008 at 22:18[usunięto_link] wrote:
też nigdy nie byłam w solarium i żyję 😀 wystarczy mi spojrzeć na inne dziewczyny i mi sie odechciewa brrrrrr 😛
ja tez nie bylam i sie nie wybieram. Nie da mnie takie rzeczy.
27 maja 2008 at 04:47W moim przypadku tak samo. Nie jestem masochistką… 😉
27 maja 2008 at 05:09a ja bylam.
rozmienic kase 😆
27 maja 2008 at 08:25[usunięto_link] wrote:
a ja bylam.
rozmienic kase 😆
hahaha 😆
27 maja 2008 at 11:56to jedna z tych kwestii, do której nie pasuje „nigdy nie mów nigdy”. jak kurczę mówię, że nigdy, to NIGDY.
- AutorOdp.