- AutorOdp.
- 11 marca 2008 at 20:12
dla mnie synonimem luksusu wżród komórek jest Prada od LG, absolutnie wyjątkowy, piękny design, naprawdę biznesowy, ale poza tym ma też fajne i bardzo przydatne funkcje, jakie Wy komórki uważacie za luksusowe, podzielcie sie swoimi spostrzeżeniami:)
12 marca 2008 at 14:43„luksusowa komórka”
pięknie brzmi ale nie przemawia do mnie
owszem jest telefon który chciałabym mieć i będę miała na pewno za jakiż czas13 marca 2008 at 22:02toshiba g900… na windowsie, dotykowy ekran, umts, pamięć zewnętrzna… i jeszce troche bajerów… to taki luksusik w zasiegu łapki… 😉
14 marca 2008 at 10:41[usunięto_link] wrote:
dla mnie synonimem luksusu wżród komórek jest Prada od LG,
LG Prada jest strasznie duży. Nie przypadł mi do gustu. Zdecydowanie lepiej D&G + Motorolka wyszły.
Telefon luksus… Hmmm… LG Shine, który niedługo kupuję. :]
14 marca 2008 at 11:07[usunięto_link] wrote:
Mialam go miesiac i sprzedalam,praktycznie nieuzywanego…jakos mi sie nie podoba.
Jesli mam zaliczyc telefon do gatunku:luksusowy-to musi to byc naprawde wypasiony aparacik..i faktycznie jest taki,ktory mnie urzekl: IPHONE..jest genialny, w kazdym znaczeniu tego slowa..niestety troche kosztuje wiec… 😕
14 marca 2008 at 11:52Prada jest faktycznie ladny i bardzo mi sie podoba ale nie uznalabym go za luksusowy 🙂
z reszta nie jest wcale taki drogi 🙂14 marca 2008 at 12:50[usunięto_link]
[usunięto_link] wrote:
Mialam go miesiac i sprzedalam,praktycznie nieuzywanego…jakos mi sie nie podoba.
Mi się też nie podobał ale jak go wzięłam w łapkę to zaczął mi sie podobać. 🙂
14 marca 2008 at 16:02[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]
[usunięto_link] wrote:
Mi się też nie podobał ale jak go wzięłam w łapkę to zaczął mi sie podobać. 🙂
A ja mialam dokladnie na odwrot,kiedy widzialam go w sklepie,twierdzilam,ze to swietny telefon i musze go miec..no wiec moj facet mi kupil..ale jak juz go mialam to przestal mi sie podobac…hehe
16 marca 2008 at 07:20A ja jestem innego zdania, nie chciałabym mieć tzw „luksusowego telefonu” wystarczy mi „zwykła” Nokia, najważniejsze jest dla mnie to aby telefon miał wygodną klawiaturę do pisania smsów, dostęp do internetu i kilka innych ciekawych funkcji 🙂
16 marca 2008 at 08:22[usunięto_link] wrote:
A ja jestem innego zdania, nie chciałabym mieć tzw „luksusowego telefonu” wystarczy mi „zwykła” Nokia, najważniejsze jest dla mnie to aby telefon miał wygodną klawiaturę do pisania smsów, dostęp do internetu i kilka innych ciekawych funkcji 🙂
otoz to:) i zeby pasowal do mnie
19 marca 2008 at 10:17Hmmm… Ja miałam okazję się nim „pobawić” i wciąż mi się podoba… :]
20 marca 2008 at 07:55A ja mam 3-letnia nokie 3100. Kolorowy wyżwietlacz, dzwonki polifoniczne, pisze dzwoni i ma nawet funkcję mms. Luksusowa jak dla mnie. Mogę sie ze żwiatem kontaktowac 😆 nie no zatruje. Zlom z niej sie juz robi, trzeba bedzie myslec o czyms innym za jakis rok 😉
A tak naprawde dla mnie glupota jest wsadzanie kasy w najnowsze modele. wolalabym sobie kupic cos do ubrania. Ale kto co lubi20 marca 2008 at 08:44Ja lubię mieć „wypasiony” telefon.
Kończy mi się umowa więc mogę sobie wybrać jakiż fajny całkiem tanio 😛
Inaczej nie dałabym 1000 zł za telefon. :]22 marca 2008 at 16:15Luksusowy? 🙂 ważne, by można było dzwonić i wysyłać smsY:D sama mam Nokie 7373 i wydaję mi się telefonem eleganckim i typowo kobiecym (różowy;D) przy tym nie jest drogi a jednak budzi zainteresowanie klapką:)
23 marca 2008 at 21:35Często luksus nie ma nic wspólnego z praktycznocią Ja jestem szczężliwa posiadaczką nokii 6300. Bardzo lubię proste w budowie telefony, nie przepadam za klapkami, zasuwkami antenkami itp, 🙂
- AutorOdp.