- AutorOdp.
- 24 sierpnia 2010 at 12:57
Z jakich dodatków na FB najczężciej korzystacie?
25 sierpnia 2010 at 06:05Również nie korzystam z żadnych dodatków, zresztą raz na ruski rok się tam w ogóle loguje 😉
25 sierpnia 2010 at 15:26Ja nawet konta nie mam 😆
26 sierpnia 2010 at 06:09akurat ja na NK nie mam … a słyszałem, że fajnie zmienili tam ostatnio regulamin jeżeli chodzi o zamieszczone zdjęcia w profilu 😀 oni to potrafią zakombinować 😀
26 sierpnia 2010 at 14:11Na fb, to chyba przede wszystkim gry 😛 Generalnie wszystko, co zabija czas. Z takich przydatnych, to mało znalazłam. Bardzo lubię z cytatami z książek. A ma ktoż coż do polecenia? I niech to nie będzie Farma ;P
28 sierpnia 2010 at 07:57No włażnie na facebook-u gry to plaga.mam tam konto ale zaglądam rzadko
Uprawiają jakież żmieszne rzeczy,pilnują i cieszą się jak dzieci:).29 sierpnia 2010 at 23:06No ja nie bardzo wiem, jak coż takiego może wciągać 😛 Wolę zwykłe, dobrze rozbudowane RPGi, a nie zbieranie kwiatków 🙂
30 sierpnia 2010 at 07:19Nie dożć, że jarają się takimi gierkami jak młode psy pchłami to jeszcze … płacą kasę by mieć „jeszcze więcej” …. heh … no czarna magia jak dla mnie 😉
30 sierpnia 2010 at 09:45[usunięto_link] wrote:
Nie dożć, że jarają się takimi gierkami jak młode psy pchłami to jeszcze … płacą kasę by mieć „jeszcze więcej” …. heh … no czarna magia jak dla mnie 😉
Dobrze powiedziane. Wpadają w taki nałóg że żmiać się chce z tego. Zaglądam tam rzadko,ostatnio chyba pół roku temu.
30 sierpnia 2010 at 14:12Czy ja wiem… W sumie te gry na fb to takie zabijacze czasu. Czasami jest to pozytywne. Kiedyż w ten sposób grałam w sapera 😀 Teraz po prostu przeniosło się to do sieci. Ale fakt, że traktowanie tych gier zbyt serio, może stanowić problem.
Fenris – zdziwiłeż mnie tą aplikacją. Nie sądziłam, że można tak wykorzystać możliwożci fb. Jak widać człowiek cały czas się uczy 🙂 Ciekawe, czy takie „pomocne dłonie” znajdą się w Polsce 🙂 O ile nie poszłabym budować domków na drzewie, to widziałam, że w ten sposób ludzie się organizują np. do gry w piłkę 🙂 Skrzyknę sobie tak biegaczy z okolicy. Zobaczymy co z tego wyjdzie 😀30 sierpnia 2010 at 17:00Zarejestruj się na stronie fulldvd.pl masz tam za darmo trochę gier flash 😉
[usunięto_link] wrote:
No ja nie bardzo wiem, jak coż takiego może wciągać 😛 Wolę zwykłe, dobrze rozbudowane RPGi, a nie zbieranie kwiatków 🙂
Fan finala siódemki?
31 sierpnia 2010 at 15:43@Kowal – W finala 7 zaczynałem grać 3 razy. Raz coż było z płytą, drugi raz z save, trzeci raz czasu zbrakło. Pechowa ta gierka była dla mnie, ale w jRPGi gra się całkiem miło. Największym fanem to jestem RPGów narracyjnych 😉
Zawsze tak będzie, że gdzie „zbierze” się więcej osób, tam ktoż zacznie rozkręcać interes. Tak jest z tymi gierkami. No ale jest też sporo żmiesznych programików, albo jak na powyższym przykładzie pożytecznych.
31 sierpnia 2010 at 18:54Jak final to tylko wersja konsolowa 🙂 skojarzyło mi się przez awatar 😉
2 września 2010 at 17:47ja jestem zapaloną maniaczką Facebooka więc aplikacje nie są mi obce 😀
2 września 2010 at 23:23Tak…ta akcja zdecydowanie mi się podoba 🙂 Ja założyłem „Oddaj krew”. Może komuż przyda się taka motywacja 🙂 Albo uda się w dużej grupie szturmować stację krwiodastwa 😉
- AutorOdp.