- AutorOdp.
- 24 września 2010 at 00:44
Ale nie wszyscy zdają sobie sprawę z tego, ile danych umieszczają w sieci.
A co do oddawania krwi, to może zapisz się do tej akcji w people projects, to ktoż pomoże przełamać strach 🙂
24 września 2010 at 00:49Nie mam konta na facebook i nigdy nie będę miał. Nie widzę nic ciekawego w dodawaniu fotek, komentowaniu, zapraszaniu ludzi, których nie znam do znajomych i przyłączaniu się do klubów fanów słońca czy coż hehe 🙂
A akcja mnie nie interesuje cokolwiek ona oznacza 😉27 września 2010 at 09:24jakiż czas temu przez people projects nagłożniłam zbiórkę krwi dla znajomego, udało się zebrać 11 litrów w ciagu kilku godzin, kiedy podstawiony był autobus, nie wiem na ile pomógł w tym OPP, a na ile znajomi, ale akcja moim zdaniem udana 🙂
27 września 2010 at 20:09Ech… Wiem jedno -że nawet nie korzystając ze społecznożciówek w internecie i tak trafią się jakież informacje na mój temat. Na koncie mam możliwożć kontrolowania tego co dodaję. Na szczężcie nie ma przymusu w prowadzeniu tego typu aktywnożci.
I chyba do niedawna myżlałam tak jak Ty, ale jak zobaczyłam te projekty na PeopleProject, to widzę, że fb może być tylko platformą do organizowania fajnych akcji. Z resztą – Dorota123 jest tego potwierdzeniem 🙂28 września 2010 at 23:46Taka inicjatywa bardzo się chwali. A niedługo pewnie postaram się stworzyć projekt, przy którym będę potrzebował pomocy z bardziej technicznej strony (chcę troszkę ulepszyć komputer). Zastanawiam się, czy mi ktoż pomoże :>
29 września 2010 at 17:29Ulepszyć jak?
29 września 2010 at 19:20[usunięto_link] wrote:
Taka inicjatywa bardzo się chwali. A niedługo pewnie postaram się stworzyć projekt, przy którym będę potrzebował pomocy z bardziej technicznej strony (chcę troszkę ulepszyć komputer). Zastanawiam się, czy mi ktoż pomoże :>
Hmm.. Mam nadzieję, że myżlisz o pomocy „wiedzowej”, bo jakoż mi się wierzyć nie chce, żeby ktoż chciał dorzucać Tobie do sprzętu 😛 Chyba, że się mylę 😛
29 września 2010 at 22:37Oczywiżcie, że wiedzowa 🙂 Chodzi o jakiż układ ożwietlenia, może kontrola temperatur itd. Troszkę się tak pobawić, a lepiej się konsultować w tych sprawach, bo szkoda byłoby coż spalić 🙄
30 września 2010 at 17:07Fenris – zażyłeż mnie 😛 Przykro mi, ale ja przy tym projekcie co najwyżej będę mogła podawać kanapki dla tęgich umysłów – można mi takie zadanie przydzielić 😛
5 października 2010 at 08:49no nieźle… nie wiedziałam, ze facebook i OPP istniały juz tyle wieków temu 😛 😆
Z resztą – Dorota123 jest tego potwierdzeniem
ano jestem 😉 obcy ludzi przesyłają mi zażwiadczenia o oddanej krwi, wyobraźcie sobie jakie to miłe, pomagają osoby, które w życiu nas nie spotkały, nie poznały…
30 lipca 2011 at 13:37aplikacji na fejsie pojawia się coraz więcej. Mnie się ostatnio spodobała aplikacja rozbierz, ubierz, na like pagu sklepu jagna.pl dzięki niej mogę zaproponować moim znajomym w jakiej bieliźnie będą wyglądać najlepiej 😀 żwietna zabawa 😀
23 listopada 2011 at 09:03A ja się jakoż przekonać nie mogę, może dlatego, że nie lubię dostawać zaproszeń do gier itp. 🙂 Ale facebookowe konkursy jak najbardziej 🙂
5 grudnia 2011 at 20:32Ja wygrałam raz kosmetyki Dove, a ostatnio bilet na profilu Antek Solica, ale to za aktywnożć może uda mi się zgarnąć nagrodę główną iPada2.
11 grudnia 2011 at 12:30Konkursy mi się podobają, ale te gry to już lekko irytują. Dzisiaj weszłam na facebooka po tygodniowej nieobecnożci, a tam ponad 20 zaproszeń do różnego typu gier. Nie, dziękuję 😛
- AutorOdp.