- AutorOdp.
- 3 września 2010 at 12:48
[usunięto_link] wrote:
Tak…ta akcja zdecydowanie mi się podoba 🙂 Ja założyłem „Oddaj krew”. Może komuż przyda się taka motywacja 🙂 Albo uda się w dużej grupie szturmować stację krwiodastwa 😉
nie mogę dołączyć :/ projekt jest zamknięty czy jak?
3 września 2010 at 19:06Dziż już dołączyły pierwsze osoby, więc nie jest zamknięty. Spróbuj linkiem: [usunięto_link]
5 września 2010 at 22:18Facebook jest troszkę czasochłonny czasami, ale można się powstrzymać od siedzenia cały dzień przed FB. A po powyższych przykładach z akcjami typu People Project widać, że może być też pożyteczny dla społeczeństwa 🙂
8 września 2010 at 15:37Przy tych projektach dla mnie fajne jest to, że internet jest tylko narzędziem do robienia czegoż w rzeczywistożci. Pomijam już fakt czy to pożyteczne, czy tylko dla zabawy. Pozwala razem działać, a to już jest dobre.
10 września 2010 at 00:40Ja mam nadzieję, że uda się wyciągnąć teraz pod koniec wrzeżnia kilka osób na oddawanie krwi. Ale widzę, że coraz więcej akcji w takim tonie(pomocy) powstaje
12 września 2010 at 23:30Ja niedługo będę mógł wrzucić fotkę z oddawania krwi bo idziemy większą grupką 🙂 Może poza znajomymi jeszcze ktoż z projektu zdąży się zgłosić
13 września 2010 at 18:06Ale to zdjęcie to dodasz do projektu? To jest możliwe? Na jakiej zasadzie?
17 września 2010 at 09:56Fajny pomysł, nareszcie coż może przynieżć pożytek.
18 września 2010 at 00:31Jak jest się włażcicielem projektu to można w każdym momencie go edytować (dodawać fotki). Więc pomyżlałem, że fajnie będzie wrzucać fotki z oddawania krwi 😉 Takie to by było…motywujące
20 września 2010 at 19:04ja z kolei kompletnie nie czuje intrnetowych spolecznosci. ani fejsa ani nk. mam duze opory zeby dzielic sie zyciem w takich miejscacg. byc moze dlatego ze jestem zwiazana z branza marketingowa i inetrentowa. nie kupuje tego. a co aplikacji. jest ich mnostwo a bedzie jeszcze wiecej. tworcom zycze powodzenia i byc odnalezionym w tym gaszczu
21 września 2010 at 23:27Nie trzeba się dzielić życiem. Ja i tak najczężciej wykorzystuję FB do kontaktu ze znajomymi. Podobnie jak NK. szczególnie, że wielu z nich czężciej sprawdza te serwisy niż komórki 😛
A tak swoją drogą kolejny fajny projekt: [usunięto_link] – Użmiechnij się 😀
22 września 2010 at 17:22Przyznaję się, że mi ciężko odciąć się od społecznożci… I może dlatego ta aplikacja mi pasuje – chyba już to pisałam, ale podoba mi się, że wykorzystuje internet jako narzędzie i tak naprawdę przekłada te wszystkie projekty na rzeczywistożć.
Fenris – dzięki za odpowiedź. Osobiżcie powiem, że mnie widok oddawania krwi lekko odstrasza, ale wierzę, że dla tych, co to robią – to faktycznie mobilizacja 🙂22 września 2010 at 17:54W takich serwisach trzeba uważać co się podaje z danych osobowych czy jakie foty się dodaje. Weszła w Polsce niedawno wyszukiwarka danych wystarczy wpisać dane i wyszukuje wszystko co związane z imieniem i nazwiskiem ,miastem itd. Oprócz sytuacji niebezpiecznych taki szef np może przed przyjęciem znaleźć ciekawe rzeczy 😀
23 września 2010 at 19:46Ale przecież my mamy kontrolę nad tym, co umieszczamy – znaczy się w momencie umieszczania 🙂 I w tym się z Tobą zgadzam. Ale jeżli idzie np. o te aplikację, to nie widzę, jej szkodzącego wpływu. No może wtedy, kiedy organizujemy imprezę w czasie chorobowego 😛
23 września 2010 at 21:59Dostęp do danych osobowych, zdjęć , wpisów uważasz za nieszkodliwe? Mało wtajemniczona jesteż co można z nimi zrobić 🙂
- AutorOdp.