- AutorOdp.
- 17 lutego 2009 at 16:23
[usunięto_link] wrote:
ej…ja tam jestem nieco za stara na tego typu przepychanki slowne i kwestia „kto ma najlepszy awatar” w ogole mnie jakos nie rusza, ale…uwazam, ze robienie sobie zdjec przy pomocy wyciagnietej reki i nastepne umieszczanie ich w awatarze czy na naszej klasie jest co najmniej smieszne, zeby nie stwierdzic jednoznacznie, ze nieco zalosne.
poza tym…niektore laski pozuja w seksownych ciuszkach ze stara mebloscianka w tle, inne wyginaja sie na tle odrapanuch drzwi czy starej tapety…a jeszcze inne pozuzja w bialych sweterkach i kwiatami we wlosach 😆 roznie to bywa.
Mnie avatary również totalnie grzeją. Nie zasiadam przed komputerem z myżlą ” a treaz będę szukać wyjąkowego avatara”.
Jeżli chodzi o podsumowanie parvati zdjęć ” z wyciągniątą ręka” i niby seksowne zdjęcia na obleżnym tle to zgadzam się całkowicie. Powiem nawet, że jestem przeczulona na tym pkcie. Ale to odrebny temat.
17 lutego 2009 at 16:33ale przecież chyba każdy ma swoje zdjęcie w avatarze? przynajmniej ja mam. więc nic dziwnego, że autor wątku mógł się pomylić.
17 lutego 2009 at 17:59oczywiscie ze nie kazdy ma, nic nie jest powiedziane ze w avatarze trzeba miec swoje zdjecia
17 lutego 2009 at 18:13@mrówka wrote:
oczywiscie ze nie kazdy ma, nic nie jest powiedziane ze w avatarze trzeba miec swoje zdjecia
Jak to nie? Ja myżlałam, że jest obowiązek, bo w przeciwnym razie grozi ban!
😆
Mrówko, spójrz na obrazek beehive17 lutego 2009 at 18:13[usunięto_link] wrote:
ej…ja tam jestem nieco za stara na tego typu przepychanki slowne i kwestia „kto ma najlepszy awatar” w ogole mnie jakos nie rusza, ale…uwazam, ze robienie sobie zdjec przy pomocy wyciagnietej reki i nastepne umieszczanie ich w awatarze czy na naszej klasie jest co najmniej smieszne, zeby nie stwierdzic jednoznacznie, ze nieco zalosne.
poza tym…niektore laski pozuja w seksownych ciuszkach ze stara mebloscianka w tle, inne wyginaja sie na tle odrapanuch drzwi czy starej tapety…a jeszcze inne pozuzja w bialych sweterkach i kwiatami we wlosach 😆 roznie to bywa.
Co do zdjęć zrobionych samodzielnie i tak wymiatają te robione w łazience do lustra,na których laski wyginają się i pozują z kiblem w tle.No cóż…
Mrówka,chyba źle przeczytałaż… 😉
17 lutego 2009 at 18:14a w muszki klozetowej cos jest okropnosc
17 lutego 2009 at 19:10eee ja mam w pokoju 🙂
Ja ogólnie zwracam uwagę na avatary by skojarzyć szybko daną osobę… 🙂
Są pewne avki które mi wręcz nie pasują 🙂 różne dziewczyny w stylo emo, ja nie chce nikogo obrażać… ale ….17 lutego 2009 at 19:29fotke masz robiona w pokoju, ale ze żrednio udaną „zalotną” 😀 miną i robione przez samą siebie, więc wybacz ale to się kwalifikuje do zdjęc typu” w łazience przed lustrem”
17 lutego 2009 at 19:51@Józia wrote:
fotke masz robiona w pokoju, ale ze żrednio udaną „zalotną” 😀 miną i robione przez samą siebie, więc wybacz ale to się kwalifikuje do zdjęc typu” w łazience przed lustrem”
eee fotka nie jest robiona przeze mnie, po 2 nie jest pozowana… po 3 pokój to nie „kibel”
po 4 twoje zdolnożci opisywania ilustracji to 1/10 🙂Jest lekko marnej jakożci ponieważ musiałam zmniejszyć jej rozmiar do 90×90 🙂 chyba…
17 lutego 2009 at 20:04ja też tak odbieram twoje zdjęcie…
17 lutego 2009 at 20:11[usunięto_link] wrote:
ja też tak odbieram twoje zdjęcie…
hehe ty to w ogóle mnie nienawidzisz tak więc obojętne co TOBIE się nie podoba. Na tym forum nie tolerują mnie tylko dwie osoby. Każdy chyba wie 🙂
Więc się nie dziw że tak zareagowałam… żmiechem 🙂17 lutego 2009 at 21:10zwykle nie nienawidzę ludzi których na oczy nie widziałem
17 lutego 2009 at 21:53Jesli chcecie o tym porozmawiać,to bardzo proszę przez pw.
18 lutego 2009 at 07:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja też tak odbieram twoje zdjęcie…
hehe ty to w ogóle mnie nienawidzisz tak więc obojętne co TOBIE się nie podoba. Na tym forum nie tolerują mnie tylko dwie osoby. Każdy chyba wie 🙂
Więc się nie dziw że tak zareagowałam… żmiechem 🙂Taak, on cie nienawidzi, ja też cię nienawidze. To forum ma tak duzy wpływ na moje życie, że gdy ktoż pisze coż co mi się nie spodoba automatycznie zaczynam go nienawidzic 😆 Wstyd mi, e jesteżmy w jednym wieku, ale wiadomo – każdy dojrzewa swoim tepem.
Jest jedna osoba, której nie trawie ( oczywiscie nie mowie o forum, tylko o życie), ale nigdy nie powiedziałąm, żej ej nienawidzę. NIgdy o nikim tak nie powiem.
A jeżli chodzi o twoje „niepozowane zdjęcie” to wybacz, ale nie wygląda jakby było z zaskoku. w dodatku trzymasz obleżnego sztucznego kwiata, czy tam jakiż równie obleżny wiatraczek więć droga Mariolu – to się nazywa pozowanie do zdjęc. Twoja rączka odziana w biały sweterek również wskazuje na to, iż sama robisz sobie te zdjęcie.
Nie wiem kogo próbujesz oszukać.18 lutego 2009 at 09:45[usunięto_link] wrote:
@Józia wrote:
fotke masz robiona w pokoju, ale ze żrednio udaną „zalotną” 😀 miną i robione przez samą siebie, więc wybacz ale to się kwalifikuje do zdjęc typu” w łazience przed lustrem”
eee fotka nie jest robiona przeze mnie, po 2 nie jest pozowana… po 3 pokój to nie „kibel”
po 4 twoje zdolnożci opisywania ilustracji to 1/10 🙂Jest lekko marnej jakożci ponieważ musiałam zmniejszyć jej rozmiar do 90×90 🙂 chyba…
taaa wyciagnieta przed siebie reka to przypadek:))))
- AutorOdp.