• Autor
    Odp.
  • Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

yyy
    Okulista potrzebny ??
    po 100 to nie jest wiatraczek tylko ozdoba sylwestrowa… haha to nie sweter tylko coż innego… yyy brechta z was sory 🙂

ale jeżli tak bardzo zazdrożcicie to zmienię avatar… haha

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jaaa!!! ja zazdroszcze, ze nie mam zdjecia w swetrze i ozdobie sylwestrowej robionego wlasna reka!!!!! kazdy by takie chcial miec w awatarze.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Haha, coż ci się jednak pomyliło ??

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dajcie juz spokój 🙂 Jak widac avatar Maariolki został zmieniony,więc nie ma już powodów do przepychanek słownych 🙂

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Przyznaję, że trochę się zbłaźniłam myląc ozdobę sylwestrową z wiatraczkiem 😳

😆

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Zgadzam się z WarnGirl, „wrzućmy na luz” 🙂

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A rozmumiesz co to znaczy,żeby zakończyc już tą jałową dyskusję Józiu tak jak Warngirl napisała czy nie ogarniasz tego bo Twoją specjalnożcią są durne ataki kogo się da?!

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

Ja jakoż szczególnie nie czytam jej postów bo zawsze są durne 🙂 Dziecko małe.

Jak widać mam serduszko na avatarku 🙂

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

czytając takie dyskusje zaczynam doceniać filozofię reklamy chupa chups :mrgreen: dziewczęta – wyluzujcie ❗ 😀
    a avatarów wydaje mi się nie ma co za bardzo krytykować, w końcu to sprawa indywidualna co kto chce mieć jako swój obraz… ja mam obrazek z mangi i jest ok 😀

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

patunia28 ale taka przykładowa prymitywna Józia czepia się wszystkiego, zazdrożć ,zawiżć, chęć dogryzienia, a może jakaż tragedia. Nie wiem, grunt że jej nikt nie rozumie tutaj… po prostu ma swój żwiat 🙂

Jozia
    Member
    • Maniak

Mariolu, gdybyż nie czytałą moich postów to nie nienawidziłabyż mnie. Nie powiem, ze stwierdzenia „prymitywna” i „dziecko” nie wywołują we mnie żadnych emocji…. wywołują żmiech 😆
    Smiech z marioli, która nie zna znaczenia słow, których używa.

Maariolkaa
    Member
    • Maniak

@Józia wrote:

Mariolu, gdybyż nie czytałą moich postów to nie nienawidziłabyż mnie. Nie powiem, ze stwierdzenia „prymitywna” i „dziecko” nie wywołują we mnie żadnych emocji…. wywołują żmiech 😆
    Smiech z marioli, która nie zna znaczenia słow, których używa.

:haha:
    bez kitu najrzę do internetowego słownika, bo nawet w domu nie mam 😳 Oj dziecko 🙂

Jozia
    Member
    • Maniak

Najrzyj, najrzyj.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dożć!!
    Chcecie się kłócić? Jest do tego osobny temat.Tu proszę nie robić żmietnika!

[usunięto_link]

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Rozmawiałem ostatnio czężciej ze Sweetnimph. Zresztą niesamowicie było mi miło 😉 Otóż strasznie ogromnie spodobał mi się jej avatar. Chyba nie muszę tłumaczyć, dlaczego – nie :- ?

WarnGirl, posty poszły tu szybko do przodu i nie zdążyłem zareagowć. Jednak muszę się cofnąć. A zatem – oczywiżcie, że byłem pewien iż to nie Ty w tym avatarze. To taka moja maniera, hehe… mówić do kogoż tak, jakby był odbiciem swoich symboli… Jestem jednak przekonany, że nie ulegasz obrazkowi, a włażciwie tli mi się jakież przeżwiadczenie, że nawet go przewyższasz… Dodam, że wisi mi to, co powie zaraz Parvati :haha:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Avatary"

Przewiń na górę