balsam do ciała brozujący . pomocy !

• Autor
    Odp.
  • emcafe
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 24
    • Bywalec

witam. chciałabym kupic balsam do ciała brozujący. mam jasna cere a nie lubie słońca i pomysłałam ze moze ten balsam. słyszałam ze ziaja ma dobry balsam.
    jaki kupic balsam i czy czy niebedzie zadnego uczuleni lub plam !!!!!

pozdro

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ja korzystam z kremu brazujacego Eveline. wg mnie jest najlepszy z tych które stosowałam, a troche ich było.

emcafe
    Member
    • Bywalec

a nie zostanie po nim zadnych plam i ile tak ok kosztuje ?

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

mi pasuje wlasnie dlatego ze jest delikatny i nie zmienia diametralnie odcienia skory po jednym uzyciu… wiadomo, trzeba dokladnie wetrzec… ale przy tym jest niedrogi… jakies 11-13zł.

emcafe
    Member
    • Bywalec

dzieki

O.o
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja użyłam balsamu raz, to był balsam Dove, ale nie zorbie tego już nigdy!! nie wiem czy to wina akurat tego balsamu, czy jest zły. W każdym bądź razie w miejscach w których wyrastają mi na nogach włoski zrobiły mi sie brązowe kropki, jakby do tych dziurek powchodził;/ to nie było fajne ale wiem że moje kolezanki używają i są zadowolone ;D

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ja mam Garniera – super, nie zostawia plam, ładny kolorek nadaje…
    Ale po jakimż czasie złazi płatami 😕 Co daje efekt brudaska 😡

Z tego co słyszałam większożć tych wszystkich balsamów tak reaguje.

Lora
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hej wszystkim 😀
    Ja również mam jasna karnacje i nie mogę się opalać. Jak chce uzyskać natychmiastowy efekt brązowej , naturalnej opalenizny korzystam z opalania natryskowego. Jest to alternatywa opalania na słońcu czy w solarium, tylko że bez promieni UV. Utrzymuje się nawet do dwóch tygodni, a przy użyciu np. balsamu brązującego jeszcze dłużej. Nie ma żadnych smug, czy plam. Płyn pięknie pachnie, a efekty są niesamowite.
    Przed imprezą jeden dzień wczeżniej zamawiam sobie zabieg, kosmetyczka przyjeżdża do mnie do domu, a już po dwch godzinach pieknie wyglądam 🙂

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Lora – a możesz coż więcej napisać na ten temat? 😉 Pierwsze słysze o takim sposobie opalania w domu 😉 Jakie sa koszta takiego luksusu – własnej kosmetyczki? 😉

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

ja też o tym nie słyszałam 🙄

teraz mam balsam brązujący dove summer glow i mam łądną opaleniznę, a stosuję tak, że nie używam dużo i dobrze wsmarowuję, ciało myję szorstką gąbką, dzięki temu złuszczam na bieżąco skórę i opalam na bieżąco balsamem i mam równiutką opaleniznę.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ale to chyba drogi interes?

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

no włażnie ile takie opalanko kosztuje? 🙂
    ja używam dove summer glow i nie narzekam bo ładnie brązowi skórę ale ma też minusy…. stosuje go tylko na noc bo niestety ale klei się i brudzi bieliznę 😈

estranea
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

po wielu eksperymentach ja rowniez wybieram dove summer glow – nie ma przykrych niespodzianek, wygladam na opalona:) a ze nie pachnie tak jak moj armani, to wiekszosci uzywanych przez mnie kosmetykow moge to zarzucic:) a zalety opalania natryskowego mozna bylo podziwiac w jednym z odcinkow przyjaciol kiedy poddal mu sie ross:) ale to tak tytulem anedgoty

ashaa
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja używam obecnie Dove Summer Glow i na prawdę polecam, dodatkowo teraz mają fajną promocję – balsam + samoopalający krem gratis

googi
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ja jak zaczyna słoneczko wychodzic to tez używam Dove,bo nie uznaję solarium.To znaczy moje skóra nie uznaje 😉 .Słyszałam opinie,że brudzi ubrania,zostawia plamy.Tak naprawdę każdy taki balsam ma żladowe ilożci samoopalacza,może to od tego.W każdym razie ja nie zauważyłam na moich ubraniach żadnych plam,na ciele też nie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała brozujący . pomocy !"

Przewiń na górę