• Autor
    Odp.
  • pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Ja uzywalam z avonu: Ujędrniająco – nawilżający balsam do ciała „Satynowy połysk”. Jest do jasnej i żredniej karnacji. Nie narzekałam, nie jest zły wystarczy dobrze wetrzeć. Koszt 15-18 zł.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Raczej nie używam balsamów brązujących, ale rok temu kupiłam spray brązujący z garniera i muszę przyznać że był całkiem niezły

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ja uzywalam z avonu: Ujędrniająco – nawilżający balsam do ciała „Satynowy połysk”. Jest do jasnej i żredniej karnacji. Nie narzekałam, nie jest zły wystarczy dobrze wetrzeć. Koszt 15-18 zł.

Używałam go i nie zauważyłam jakiejż różnicy ocienia skóry. Może po prostu nie zauważyłam, może coż sie zmieniło. 🙂

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Noo nie wiem ale ja ta roznice widzialam na prawde. Po pierwszym smarowaniu malo ale z tzrecim, czwartym juz sporo!

fikola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Używałam go i nie zauważyłam jakiejż różnicy ocienia skóry. Może po prostu nie zauważyłam, może coż sie zmieniło. 🙂

jeżli chcecie faktycznie uzyskać piękną i brązową opaleniznę, to polecam Dove Summer Glow do ciemnej karnacji, efekt widać od razu, a do tego ma bardzo ładny zapach i jest niedrogi:)

alcarin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Ja używam Dr Irena Eris, Lirene Dermoprogram, Brązująco-ujędrniający balsam do ciała i jestem z niego bardzo zadowolona dał mi naturalną opaleniznę i nie martwię się ze będę miała plamy. Dlatego żmiało moge go polecić dalej 🙂

xkalinka3000x
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

ja również używam eveline „holiday look” 100 % lepszy od dove nie zostawia smug na ciele i nie brudzi rąk..jak używałam dove o w rękawiczkach jednorazowych się smarowałam bo póxniej nie mozna było rąk domyć

mela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

ja mam sun effect erisu, fajnie bo nie trzeba smarzyć się na słońcu a efekt już po kilku użyciach, no i skóra nie schodzi 🙂

colorada
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

kiedyż miałam Ziaji z serii Sopot Sun, ale brązował aż za bardzo. Teraz mam Johnson&Johnson Holiday Skin i skóra brązowieje delikatnie z każdym użyciem, więc jest akurat, nie zostawia smug.

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Ja też polecam Holiday Skin firmy Johnson&Johnson – a skoro masz jasną karnację, to koniecznie ten do jasnej karnacji, bo brązuje delikatnie, ale konsekwentnie i równomiernie. Używam go z przerwami przez cały rok 🙂

guapa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

te balsamy sa super. najwazniejesze zeby nie nalozyc na bardzo sucha skore bo si enierowno wchlonie, i zeby za duzo na kolana i lokcie nie nakladac. w kazdym razie jak sie zle posmarujesz to za dwa trzy prysznice ci to zejdzie, nie tak jak z samoopalaczem. ja juz rozne stosowalam. najbardziej tylko nie lubie ze jak sie lacza ze skora to daja taki zapach jak po solarium.

anielica01
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

mam dobra rade ;p kupo sobie balsam z nivea albo dove bronzujacy do jasnej karnacji i wymieszaj go np. rozprowadz na nodze ten balsam bronzujacy i zwykly jakis nawilzajacy balsam. Nie bedzie efektu sztucznej opalenizny ani nie pobrrudzi Ci ubran 🙂

Julia123
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Chciałabym dołączyć do Eveline:) Balsam nawilżająco-brązujący tej firmy jest poprostu niesamowity. świetnie nawilża i nadaje piękny odcień skórze:) Odważyłam się ostatnio z domu zamówić na [usunięto_link] i cena też jest dostępna [usunięto_link]

guapa
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

ws umie wymieszanie zz innym kremem to dobry pomysl. wtedy na pewnno rowno sie nalozy.

niworum
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja Mam GARNIERA i jest fajny, bo nie wali „orzechem” jak inne. Wczesniej miałam chyba Nivea … najgorsze własnie jest to ,że na drugi dzień żmeirdzi się paloną skórą albo orzechem ;/ Garnier troche ma jakichż składników maskujących i dlatego polecam! Nivea po jakims czasie dziwnei sie zmywal :/ rolował się wrecz ….. okropnosć

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała brozujący . pomocy !"

Przewiń na górę