- AutorOdp.
- 28 listopada 2005 at 15:38
hmmm jak膮 bielizn臋 nosicie???, gdzie kupujecie??? 馃槼 馃槇
30 listopada 2005 at 23:03Ja to lubi臋 tak膮 bielizn臋 jak mgie艂ka, tylko tylko na ciele….lubie jak przebijaj膮 i odznaczaj膮 si臋 piersi……..albo po偶ladki…….
oj jak ja to lubie 馃槇 a wy dziewzyny co lubicie?3 grudnia 2005 at 10:13zazwyczaj stringi ( zim膮 jak jest mr贸z to figi) i oczywi偶cie 艂adny stanik. staram si臋 kupowa膰 komplety bo 艂adniej to wyglada. Nie wiem dlaczego nie lubie czerwonej bielizny, a czarnej i bia艂ej ( r贸偶ne wzory i fasony) mam mn贸stwo. Lubie bielizne: mgie艂ka z tiulu, satynowa, z koronki 馃榾 馃榾 lubie takie zakupy.
5 grudnia 2005 at 16:33[usuni臋to_link]@caprice.com.pl wrote:
zazwyczaj stringi ( zim膮 jak jest mr贸z to figi) i oczywi偶cie 艂adny stanik. staram si臋 kupowa膰 komplety bo 艂adniej to wyglada. Nie wiem dlaczego nie lubie czerwonej bielizny, a czarnej i bia艂ej ( r贸偶ne wzory i fasony) mam mn贸stwo. Lubie bielizne: mgie艂ka z tiulu, satynowa, z koronki 馃榾 馃榾 lubie takie zakupy.
No tak tak Kasia to fachowiec w tej dziedzinie:))
5 grudnia 2005 at 18:51hahahahhaha…zaraz tam fachowiec 馃槈
M臋偶czy藕ni chyba wiedz膮 to lepiej 馃槈 a juz na pewno s膮 dobrymi doradcami 馃槼 馃槢6 grudnia 2005 at 18:01Kiedys temat bielizny mnie mniej interesowa艂.
Ale od kiedy widz臋, 偶e moj facecik 艂apczywie patrzy na mnie jak mam fajny staniczek albo majteczki to i ja ch臋tnie si臋 za bielizn膮 ogl膮dam:)))9 grudnia 2005 at 19:51Szkoda, 偶e m贸j facet nie patrzy na bielizn臋 馃檨 dla niego wa偶ne jest 偶eby szybko si臋 j膮 偶ci膮ga艂o…
10 grudnia 2005 at 10:53oj 馃檨 niedobrze.
black_mamba moze kup tak膮, kt贸r膮 si臋 d艂ugo 偶ci膮ga 馃槈 si艂膮 rzeczy si臋 napatrzy zanim zdejmie 馃槈10 grudnia 2005 at 11:24Tak tak gorsecik z 50 haftkami i majteczki na 10 sznureczk贸w:))))
10 grudnia 2005 at 14:12No z tak膮 bielizn膮 to by sobie na pewno nie poradzi艂 馃槈
10 grudnia 2005 at 14:19Figa!!!!!!
To nie s膮 dobre rady. Czemu chcesz m臋czy膰 faceta????
Nie lepiej jak膮偶 zwiewn膮 koszulk臋 za艂o偶y膰? i zdj膮膰 j膮 za razem?10 grudnia 2005 at 15:28[usuni臋to_link] wrote:
Figa!!!!!!
To nie s膮 dobre rady. Czemu chcesz m臋czy膰 faceta????
Nie lepiej jak膮偶 zwiewn膮 koszulk臋 za艂o偶y膰? i zdj膮膰 j膮 za razem?to super pomys艂 ale chodzi o to zeby zbyt szybko si臋 nie da艂a zdja膰. 偶eby facet black_mamb-y najpier podziwia艂 bielizne 馃槈
11 grudnia 2005 at 11:12Ostatnio przegl膮da艂am w jakim偶 pasa偶u bielizn臋
Rewelacyjna jest tylko bardzo droga. Chyba ost wchodz膮 hafty na stanikach i koronki r贸偶nego rodzaju i koloru
Fajna sprawa11 grudnia 2005 at 13:18[usuni臋to_link] wrote:
Ostatnio przegl膮da艂am w jakim偶 pasa偶u bielizn臋
Rewelacyjna jest tylko bardzo droga. Chyba ost wchodz膮 hafty na stanikach i koronki r贸偶nego rodzaju i koloru
Fajna sprawaMasz racj臋 Skowronek niestety 艂adna bielizna jest do偶膰 droga 馃槈
11 grudnia 2005 at 14:34[usuni臋to_link] wrote:
[usuni臋to_link] wrote:
Ostatnio przegl膮da艂am w jakim偶 pasa偶u bielizn臋
Fajna sprawaMasz racj臋 Skowronek niestety 艂adna bielizna jest do偶膰 droga 馃槈
Dlatego lepiej chodzi膰 bez…. 馃槈
- AutorOdp.