Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 136 do 150 (z 165 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    izzzka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

ja sobie przywoze bielizne ze stanow caly czas;p
    nazwe podam na prv
    馃檪
    pozdro

Hot4You
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 85
    • Sta艂y bywalec

ja mam bzika na punkcie perfum kosmetykow i bielizny ale tylko sexy i koronki 馃槈 nie wazne jaki kolor wazne zeby byla z koronki

xandra_cage
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja uwielbiam sportow膮 bielizn臋, czyli staniczki a’ la kr贸tkie topy, normalne topy i majteczki to oczywiscie boxerki[te a’ la szorty], s膮 wygodne i ty艂ek w nich fajnie wygl膮da. Poza tym facet jest dobrym doradc膮 w tych tematach. Ostatnio zauwa偶y艂am [jeste偶my kr贸tko ze sob膮], 偶e mamy podobny gust, je偶li chodzi typ majteczek, bo on te偶 chodzi w boxerkach, tych obcis艂ych. Je偶li chodzi o kolor, to wszystkie. Bo nie ma nic nudnego nosi膰 bielizn臋 w tym samym kolorze non stop. 馃檪

Czerwona
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

Ja lubie nosi膰 figi z paseczkiem z boku 馃槈 M贸j facet je uwielbia:) Stringi nosz臋 rzadko,na specjalne okazje 馃檪
    Uwielbiam czerwone staniczki 馃槢 Czuj臋 si臋 w nich bardzo seksi 馃槈

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja lubi臋 nosic niskie majteczki w 艂adnych kolorkach,z kokardkami lub jakimis nadrukami 馃榾 a jak stringi to mega sk膮pe(czyli trzy sznurki w kolorze czerwonym np 馃榾 ) Biustonosze preferuj臋 tylko bia艂e lub czarne(chociaz w mojej szafie znajdzie si臋 jaki偶 r贸zowy i czerwony…:wink: ) oczywi偶cie push-up’y 馃榾

rusek
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

ja lubi臋 od czasu sprezentowa膰 ukochanej jakie偶 majteczki intimissimi, strasznie mi si臋 podoba bielizna tej firmy 馃槈

iga
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

Jesli chodzi o majteczki to …generalnie lubie kazde byle to takie biodr贸wki byly..A biustonosze…delikatny push-up,no i im bardziej oryginalne tym lepiej 馃檪

Gosiuuunia
    Cz艂onek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

hmm.. ja lubie koronkowe majteczki i stringi 馃槢 i najlepiej jak stanik jest w komplecie 馃檪

Kwiat we wlosach
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

ja nosze tylko bielizne koloru czarnego albo koloru po艂aczonego z czarnym np brazowy rozowy poszukuje jakis niebieskich bo to swietnie sie kompnuje razem ale jakos znalesc nie moge stringi lubie 馃榾 bardzo wygodne sa nic nie uwieraja normalne majki tez nosze figi takie spodenkowate 馃檪

slodziutka21
    Cz艂onek
    • Odp.: 15
    • Bywalec

kolorowa. roznego rodzaju. w zwy偶 25z艂. h&m, reserved.

LaPalma
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 72
    • Sta艂y bywalec

Uwielbiam bielizn臋 馃榾
    Nie lubi臋 bielizny sportowej na codzie艅. My偶l臋, 偶e moje piersi nie wygl膮daj膮 艂adnie w sportowym staniku na przyk艂ad.
    Lubi臋 staniki takie sztywne, kt贸re elegancko trzymaj膮 ca艂膮 konstrukcj臋 i dzi臋ki kt贸rym ubrania dobrze le偶膮 itd.
    Je偶li chodzi o kolor to najbardziej lubi臋 tak膮 waniliow膮, kremow膮… Ale mam du偶o kolor贸w no i wzor贸w, bo i te czasami s膮 fajne.
    Uwielbiam koronki i takie po艂yskuj膮ce ozdoby.

Je偶li chodzi o majtki to mam jedne idealne! Takie figi, kt贸re ods艂aniaj膮 po艂ow臋 pupy 馃榾 i dodatkowo prawie ca艂e z koronek. Moje ukochane i ulubione. Stringi te偶 lubi臋, ale jako偶 tak mniej. Zwyczajnych fig troch臋nie lubi臋, bo trzeba uwa偶a膰, 偶eby si臋 nie odznacza艂y na ubraniu, a bokserki jako偶 mi w og贸le nie podchodz膮 馃槈

dan024
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

no moj kochany to uwielbia jak mam bluzki obciasle i bez staniczka:):):)wtedy widac ksztalt piersi i sutki stojace a go to bardzo podnieca oj oj bardzo.ja osobiscie to chcialabym, pokazac mu sie w seksownym gorsecie on wie o tym ze chce ale jak patrzalam to troche drogi jest,a ja to chcialabym zobaczyc go w stringach meskich,bo ma bardzo super pupcie:):):)

devilia
    Cz艂onek
    • Odp.: 32
    • Bywalec

bielizna triumpha jest najlepsza. hehe 馃檪 a konkurs bardzo w pytk臋 馃槢 podoba mi si臋. sporo fajnych m臋skich pupek ;)mojemu facetowi tez si臋 strasznie spodoba艂a inicjatywa (tyle, 偶e od strony 偶e艅skiej 馃槈

Meg77
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

@Onione wrote:

Kurczaczki, jak wy to roboicie- mnie to w艂a偶nie stringi uwieraj膮 i wrzynaj膮….no, nie w ty艂ek w ka偶dym razie 馃檪 . To mnie w nich wkurza. Mam tylko jedne, o kt贸rych mog臋 powiedzie膰, 偶e s膮 wygodne- same sznurki.

Onione, te偶 tak kiedy偶 my偶la艂am – b臋d膮 uwiera膰 馃檪 ale teraz mam ich kilka par i jak za艂o偶e to nawet nie czuje by co偶 tam mnie uwiera艂o 馃槅 a poza tym latem pod lniane spodnie czy sp贸dnic臋 s膮 idealne – ty艂eczek 偶licznie wyglada 馃槼 偶adne brzeszki majteczek (a nie raz ca艂e majteczki) si臋 nie odznaczaj膮 馃檪 co czasami u innych kobiet zdarza mi si臋 przyuwa偶y膰 馃槈

Rinka
    Cz艂onek
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Temat bielizny, m贸j ulubiony.
    Je偶li chodzi o stringi to ja uwielbiam, ale przyznam ,偶e czasami trafiaj膮 sie takie co uwieraj膮. Dla tych co uwieraj膮 je stringi radze kupowa膰 te, kt贸re maj膮 najcie艅sze paski 馃槈
    Je偶li chodzi o bielizne to kupowa艂am r贸偶n膮 r贸偶nist膮. Uwielbia艂am chodzi膰 po sklepach.
    Ostatnio zacz臋艂am przegl膮da膰 sklepy internetowe. R贸偶nie to z nimi bywa… Trafi艂am jednak w ko艅cu na sw贸j ulubiony 馃榾 Teraz to prawie moja strona startowa. Najcz臋偶ciej przegl膮dam nowo偶ci i ci臋偶ko jest odm贸wi膰 sobie czego偶 nowego. Polecam wszystkim http://www.akrobatka.pl

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 136 do 150 (z 165 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋