- AutorOdp.
- 2 października 2013 at 08:37
Wiem, że cenowo zdecydowanie lepiej od Under Armour, a co?
2 października 2013 at 12:32Kupiłam kiedyż tacie koszulkę termoaktywną z firmy Esotiq i jest zadowolony zwłaszcza jak jedzie na narty 😉
17 października 2013 at 11:56Decathlon ma bardzo fajną bieliznę do biegania.
1 grudnia 2013 at 16:30myżlę że jest wiele stron które wskażą ci opinie na temat wymienionych marek, można również sprawdzić okazje.info.pl czy na różnych forach
4 grudnia 2013 at 20:46@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
myżlę że jest wiele stron które wskażą ci opinie na temat wymienionych marek, można również sprawdzić okazje.info.pl czy na różnych forach
ne chodzi mi o porowananie cen, ale parametrow, wlasciwosci,
tak jakbym chciala porownac dwa telewizory czy komputeryah no widzisz nie zrozumieliżmy się to przepraszam 🙂
11 grudnia 2013 at 07:25Ja raz kupiłam sobie super odzież w lidlu i mam ją zawsze ubraną w czasie dużych mrozów i na wyjazdy w góry.
17 grudnia 2013 at 19:04@paulajna wrote:
no niestety ale raczej ciężko spotkać takie porównania. przyjrzałam się i jest problem. nikt nie robi zestawień typu tu jest 95% bawełny a tu 80%…
Tego tak nie porównasz. Do tego dochodzą jakież własne technologie wprowadzane przez producentów
[usunięto_link] wrote:
myżlę że jest wiele stron które wskażą ci opinie na temat wymienionych marek, można również sprawdzić okazje.info.pl czy na różnych forach
Przede wszystkim warto sprawdzić w kilku miejscach.
@Zuziaczek wrote:
a po co mi wiedziec sklady materialow, nic mi to nie mowi,
raczej przydatnymi są informacje, ze jeden pan testowal rozne bielizny w podobny warunkach i czasie, i w modelu A byl przemoczony po godzinie, a model B byl wzglednie suchy do wieczora,
albo od calkowicie mokrego model A schnął 5 godz itd
praktyczne testy i informacjeTakie coż jest najlepsze. Trzeba by było poszukać jakiż stron z testami jak np. się dzieję ze sprzetem komputerowym albo może w jakimż programie tv takie coż mogłoby się pojawić.
13 stycznia 2014 at 13:44Osobiżcie nie widziałam nigdzie takich porównań i testów bielizny termoaktywnej,będzie ciężko. Warto kupować odzież juz sprawdzonych firm jak np Brubeck czy McKinley.
30 czerwca 2014 at 16:00Ja też nie znalazłam żadnych takich testów,wiec pozostanę przy swojej sprawdzonej firmie do której po prostu mam zaufanie,bo taka bielizna powinna prezentować okreżloną jakożć aby po 1 praniu nie była juz do wyrzucenia.
14 lipca 2014 at 10:44Byłoby fajnie bo tak na dobrą sprawę to każdy producent zachwala swoją bieliznę i odzież termoaktywną,a ciężko stwierdzić jak z tym jest naprawdę:) Jeżeli znajdziesz to koniecznie wstaw na forum.
18 lipca 2014 at 07:18Moim zdaniem Under Armour robi jedne z najlepszych odzieży term o.
22 lipca 2014 at 11:15Podzielam Twoje zdanie, mój facet ma od nich ubrania – jest bardzo zadowolony. Ja mam teraz SPAIO o też nie narzekam.
24 lipca 2014 at 08:31Spaio trochę tańsze od UA a tym samym bardziej dostępne dla zwykłej osoby.
15 sierpnia 2014 at 08:03[usunięto_link] wrote:
Podzielam Twoje zdanie, mój facet ma od nich ubrania – jest bardzo zadowolony. Ja mam teraz SPAIO o też nie narzekam.
A jaki masz model konkretnie? Jakiż fajny? 😉
[usunięto_link] wrote:
Spaio trochę tańsze od UA a tym samym bardziej dostępne dla zwykłej osoby.
Dla każdego co innego. Po za tym UA nie jest z europy, więc do ceny są też doliczane większa koszta transportu.
16 sierpnia 2014 at 18:43czyli nasza polska produkcja powinna być najtańsza ?
- AutorOdp.