• Autor
    Odp.
  • reni33
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Mi艂o mi 馃檪 Jakie tam zdolno偶ci ….lubi臋 to robi膰 po prostu. Zacz臋艂am kiedy偶 od zwyk艂ych serwetek, potem jaka偶 bluzeczka, sukieneczka a teraz troch臋 majteczek i komplet贸w bikini. Par臋 dni temu sko艅czy艂am w艂a偶nie robi膰 bikini dla kuzynki. Wysz艂o 偶wietne, na dodatek by艂 ubaw bo m贸j m膮偶 powiedzia艂 偶e tak膮 bielizn臋 to on musi sam osobi偶cie wycenia膰 ju偶 na klientce podczas przymiarki… 馃槅

[email protected]
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

reni33 cudownie 偶e tak umiesz. Ja kiedy偶 robilam na drutach ale strasznie dawno temu i by艂y to zazwyczaj szaliki czapki i chyba ze dwa sweterki. Ale to by艂o jakie偶 15 lat temu 馃懣 馃檨
    Taka bielizna jest cool. Stringi koniakowskie s膮 bardzo drogie . Masz wi臋c komfortow膮 sytuacj臋 馃榾

reni33
    Member
    • Bywalec

Tak. Wiem 偶e drogie. Widzia艂am na allegro. My偶la艂am nawet o tym 偶eby swoje wystawi膰, ale teraz roi si臋 tam od takiej bielizny. A zreszt膮 zima si臋 sko艅czy艂a i ju偶 nie chce mi si臋 nad tym siedzie膰…

[email protected]
    Member
    • Maniak

reni33 to oko艂o wrzesnia zg艂osze sie do Ciebie i z艂oze zam贸wienie na stringi 馃榾 Tylko moze by膰 problem. chcia艂abym byc w tym okresie juz w ciazy, a kobieta w ciazy w stringach hmmm nie wiem czy to bedzie 艂adnie wygl膮da艂o. Ale poczekamy zobaczymy

black_mamba
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 743
    • Zas艂u偶ony

Pracuj, pracuj nad dzidziusiem Kasiu, my Cie b臋dziemy tu dopingowa膰 -=

reni33
    Member
    • Bywalec

Kasiu.. Po co czeka膰 do wrze偶nia. Je偶li naprawd臋 chcesz to mo偶emy na ten temat jeszcze pogada膰. U mojej siostry le偶y jeszcze ze 20 sztuk, bo troch臋 sprzedawa艂a w wa-wie. 馃檪

[email protected]
    Member
    • Maniak

mambo trzymaj kciuki.

reni33 odezwe sie do ciebie wieczorkiem na PW

reni33
    Member
    • Bywalec

馃檪 ciesz臋 si臋…

Virginia 013
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Szkoda, 偶e m贸j facet nie patrzy na bielizn臋 馃檨 dla niego wa偶ne jest 偶eby szybko si臋 j膮 偶ci膮ga艂o…

to fakt wiekszo偶c facet贸w tak na to patrzy, byle sie szybko pozby膰 馃檨 a my sie tak staramy dobrac odpowiedni膮 bielizne 馃槙

Virginia 013
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Ostatnio przegl膮da艂am w jakim偶 pasa偶u bielizn臋
    Rewelacyjna jest tylko bardzo droga. Chyba ost wchodz膮 hafty na stanikach i koronki r贸偶nego rodzaju i koloru
    Fajna sprawa

a ja tam wole g艂adkie staniczki kolory r贸偶niste ewentualnie jakies ma艂e zdobienia 馃檪 no i oczywi偶cie kocham droga ekskluzywn膮 bielizne 馃榾

[email protected]
    Member
    • Maniak

reni przepraszam jakos mi te stringi z g艂owy wylecia艂y 馃槼 mam nadzieje 偶e dzisiaj nie zapomne juz i odezwe sie na gg wieczorkiem jak wr贸ce z pracy

AndQ
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Reanimuje temat bielizny, widze tu w sklepie taka jedn膮 Dream…..
    Powiedzcie mi czy ta bielizna jest warta??? nie ukrywam ze jest ciekawa, nawet pomyslalem zeby zakupic mojej kobiecie???
    Ktos kupi艂 j膮???

monamika1
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witajcie odwiedzi艂am ostatnio sklep xxxxxxxxx s艂uchajcie maj膮 bardzo du偶y wyb贸r gorset贸w w przyst臋pnych cenach. opr贸cz gorset贸w maj膮 rajstopy szlafroki i takie tam polecam…

arabelka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja ostatnio kupilam w ramach eksperymentu bielizne mistiqua i jestem zadowolona. z jednej strony cenowo – komplet stanik + majtki mozna kupic juz za niecala 100, a przy tym maja dosyc ciekawe wzory, takie juz bardziej dla kobiet niz nastoltek…

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja nosila stringi ale juz w nuch nie chodze tzn chodze w figach i w pol stringach (tzn sa szersze z boku a nie na paseczkach)
    a jaki kolorek preferujecie?
    ja wsumie czarna, brazowa, rozowa, bordowa, bia艂a….
    firma to atlatic i donna 馃檪 i jeszcze h&m

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " bielizna….."

Przewi艅 na g贸r臋