bilbordy play?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 77 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    anek
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

kazdy juz chyba widzial 3 bilbordy ktore od jakiegos czasu mozna zauwazyc u nas w miescie:)
    1.hamburger
    2.silacz
    3.para
    jakie sa wasze skojarzenia?
    dla mnie para narodzenie nowej jakosci ktorej dotad nie bylo
    hamburger to ikona naszych czasow przeznaczona dla ludzi mlodych aktywnych prowadzacych szybkie zycie

dosia1105
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

całą oferta skierowana jest dla ludzi młodych więc i kampania jest nowoczesna, przyciągająca uwagę…reklama telewizyjna mocno odbiega od standardów, które mammy okazje oglądać w telewizji…

korolova
    Członek
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Macie rację, Play zrobił kampanię, jakiej jeszcze nie było.. Jest nieco kontrowersyjna, ale włażnie o to chodzi- ma przyciągać uwagę 🙂 Wg mnie jak najbardziej im się udaje 😉

anek
    Członek
    • Zapaleniec

dobra tez jest reklama w tv bo tak naprawde nie wiadomo o co chodzi?a to jest wazne bo ludzi z natury sa ciekawscy i beda pytac znajomych czy widza o co chodzi?i tak tworza sie rozmowy na temat play a o to chodzi w reklamie!

dosia1105
    Członek
    • Zapaleniec

reklama intryguje, ludzie zaczynają szukać nowych informacji i wtedy sprawdzają ofertę i zastanawiają się nad zmiana operatora jeżli znajdą tam jakież korzyżci dla siebie…

korolova
    Członek
    • Zapaleniec

A na pewno znajdą, bo Play zrobi bardzo dużo, żeby p****ąć abonentów od konkurencji.. 🙂

anek
    Członek
    • Zapaleniec

ja mysle ze konkurencyjni juz sa nawet swoimi reklamami sa wszedzie!gdzie tylko nie jade to wszedzie widze conajmniej jeden bilbord:)kamapania rewelacyjna

dosia1105
    Członek
    • Zapaleniec

fakt, nawet w mniej uczęszczanych miejscach w Warszawie można je zobaczyć… także ciężko nie zwrócić na to uwagi…poza tym każdy lubi coż zmienić, odmienić, a jak idą za tym korzyżci finansowe to tym bardziej…

maluchna
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

podniecanie sie na sile reklamami jest takie… 🙄

dosia1105
    Członek
    • Zapaleniec

a kto powiedział, ze robie cos na siłę??podobaja mi sie te reklamy i piszę swoja opinię na ten temat…

anek
    Członek
    • Zapaleniec

po drugie chyba na tym polegaja fora jest jakis temat wiec sie o nim pisze i wyraza sie swoje opinie!
    co myslicie o ofercie play?
    ja zostaje abonament 50zl i dodatkowo 20zl mnie przekonal:)jak sobie przeliczylam to troszke zarobie na tych 20zl w ciagu roku co rowna sie z mniejszym wydawaniem z mojego portfelika

dosia1105
    Członek
    • Zapaleniec

a dodatkowym bonusem przy abo za 50pln jest 1000min do wykorzystanai w play:)w sadzac po ofercie liczna naszych znajomych w tej sieci wzroscnie w szybkim tempie:)

korolova
    Członek
    • Zapaleniec

Fajne jest też to, że jak ktoż do nas dzwoni, to za każde 2 minutki połączeń przychodzących dostaje się minutkę do wykorzystania 🙂

anek
    Członek
    • Zapaleniec

dokladnie siec 3 generacji!ekonomiczne rozwiazanie gadasz i zarabiasz:)

korolova
    Członek
    • Zapaleniec

Muszę zmobilizować moich znajomych, żeby często do mnie dzwonili 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 77 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę