• Autor
    Odp.
  • korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

No tak mi się włażnie wydawało 😉
    Ja dzisiaj na mieżcie widziałam nowe billboardy- jeden z tortem, jeden z jakąż biżuterią.. Nie przyjrzałam się dokładnie, bo autko prowadziłam i nie mogłam 😉

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

a ja znowu jestem do tyłu z jakimiż nowinkami…albo bywam w jakiż złych miejscach albo za słabo sie rozglądam…
    ale poprawię się:)

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

nie dlugo to wycieczki beda przed bilbordami play:)ja nie widzialm ale pewnie jak bede w centrum to jakis zobacze

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Heh, no wycieczek to może nie będzie, ale trzeba przyznać, że kampania się rozwija- co chwilkę jakież nowe billboardy i spoty 🙂

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

widziałam dziż rano bilbord z wspomnianym wczeżniej tortem…wygląda bardzo apetycznie…i hasło reklamowe wpadające w ucho:]

anek
    Member
    • Zapaleniec

wczoraj sprawdzalam kto dostal fryderyki taki maly artykul jest na onecie i zanim sie pojawi strona widac na calej stronie logo play!!!

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

zazwyczaj jak odbieram pocztę na Interii to na dole też wyżwietla się bilbord Play…najczężciej ten z dziećmi:)

anek
    Member
    • Zapaleniec

tez z dziecmi mi sie nie podoba:(dzisiaj tez widzialam w metrze ten z tortem i mi sie nie podoba tort ociekjacy kilebaskami i parowkami i jeszcze te tipsy czerowone modelki

korolova
    Member
    • Zapaleniec

No coż Ty, kiełbaski tam są? Ha ha, nie zauważyłam 😉 Mają pomysły he he 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

ja widziałam już wczeżniej te kiełbaski tam…i zastanawiałam sie i o co chodzi w tym billboardzie…i wymyżliłam, że skoro Play jest innym operatorem niż pozostali, to tort nawiązuje do tego i jest tradycyjny tylko mięsny…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Dziż jadąc metrem nareszcie miałam okazję przyjrzeć się temu billboardowi. Przesłanie całkiem jasne- lubimy rozpieszczać 🙂 Do mnie to dociera, ale obawiam się, że z wegetarianami już nie będzie tak łatwo 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

trzeba liczyc na ich inteligencję i poczucie humoru:D

kurcze, ja bym nie wpadla na pomysł, ze mieżny tort moze reklamować telefonię komórkową…a przesląnie jets bardzo trafne:)
    kolejny raz pomysłowożc Play jets zaskakujaca…

korolova
    Member
    • Zapaleniec

A słyszałyżcie, albo widziałyżcie jakąż reklamę Play z krzyżem ? Bo na którymż z for rozgorzała dyskusja na ten temat, a ja nie wiem o co chodzi :/

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

nie widzialam, ale ja generalnie radzilabym troszke zczilowac. ta cala nagonka na play staje sie juz meczaca. religijni fanatycy stoja gora i zawsze stali. a nie dajmy sie zwariowac. ! ani pedofilstwa ani naruszenia uczuc religijnych nie widze!

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

jak ktoż chce to może zrobić „z igły widły”…i tak się włażnie dzieje w przypadku kampanii Play…jeżli by iżć dalej tym tropem to połowa reklam byłaby z jakiż powodów nieetyczna…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " bilbordy play?"

Przewiń na górę