• Autor
    Odp.
  • korolova
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Trzeba przyznać, że Play zatrudnia ludzi, którzy znają się na rzeczy 🙂 Ja chyba bym nie wpadła na pomysł naklejenia wlepek tak, aby przykrywały oznaczenia na wejżciach do kibelków 😀

anek
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

dobre:)w koncu nazwa mowi sama za siebie play!!!!:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Nom 🙂 No to play 🙂

bulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

wiesz co korolova – cala rzecz tkwi w pomyslowosci. rupa docelowa jest mloda a wiec to najlepszy sposob. mysle, ze doba promocja zadzialalaby tez i w kluch. to bylaby fajna sprawa. trzeba im to podsunac, choc mysle ze mogli juz na to wpasc:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Ja myżlę, że ich marketingowcy już o to zadbali 😉 I nie wątpię, że Play niedługo zaskoczy nas czymż nowym 😉

anek
    Member
    • Zapaleniec

dokladnie grupa docelowa bedzie mlodziez!z jednej strony jest to ograniczajace ale z drugiej to takiem mieli zalozenia nawet sama nazwa juz do jakies kategori wiekowej jest przypisana i nastawienia na media ktorymi zainteresowana jest glownie mlodziez

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Play stawia na młodych ludzi, którzy potrafią ogarnąć takie bajery jak wideorozmowy, zmsy, czy wap 😉

dosia1105
    Member
    • Odp.: 173
    • Zapaleniec

przede wszystkim maja to być osoby, które interesują i korzystają z najnowszych osiągnięć techniki…video rozmowy, internet itp…a nie zawsze jest to tylko młodzież:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

No niby tak, ale nie wyobrażam sobie babci, która wysyła zmsa 😀

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

babcia sie raczej nie skusi na ztmsa..chociaż może…w końcu ma dużo wolnego czasu na układanie obrazków:)

ale jest też dużo osób w okolicach 50, które ciężko zaliczyć do młodzieży, a są na bieżąco ze wszytskimi nowinkami na rynku:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

W sumie masz rację 😉

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

osoby w starszym wieku mogą sie skusić na ofertę Play ze względu na najtańsze połączenia…patrząc na moich rodziców to widzę, że ni używają tel głownie do dzwonienia…i korzystają z niego czasami więcej niż ja…będę ich namawiała na Play:)

korolova
    Member
    • Zapaleniec

Mi się to raczej nie uda, bo rodzice mają telefony na karty i są zadowoleni. Ale znajomych już sporą czężć namówiłam 🙂

anek
    Member
    • Zapaleniec

u mnie jak narazie wszyscy ze znajomych zostaja i bedziemy gadac do woli:)a nawet Ci co nie testeowali tez przechodza do play!!!super

dosia1105
    Member
    • Zapaleniec

widzę, że dużo osób połknęło Playowy haczyk:)
    kampania reklamowa przynosi efekty:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " bilbordy play?"

Przewiń na górę