• Autor
    Odp.
  • zaba
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Taaaa… wyrocznia. wyrocznia która mi się jednak nie bardzo podoba ;D

kora41
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

z uczuc sie nie wyrasta.

zaba
    Member
    • Bywalec

Wow, no co Ty gadasz! Serio?

supersluby.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

No cóż, w takim wypadku dobrze że wyjeżdżasz 🙂 może wam się poprawi. A jak coż nabroi to może nawet lepiej dla Ciebie 😉

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Prawdę mówiąc to miesiąc, to nie aż tak długo. Ale skoro się nie układa to i przez miesiąc można coż zrozumieć. Powodzenia. Zanim jednak wyjediesz to proponuje rozmowę oko w oko.

zaba
    Member
    • Bywalec

Jest lepiej. Znacznie lepiej. Nie jest taki obojętny. To już plus.

Chociaż dziż nie spodobało mi się jego zachowanie. Spóźnia mi się okres i on o tym wie. Po czym był coż na temat ciąży to powiedział mi, że kazałby usunąć dziewczynie, bo jest za młody na bawienie. A jeżli dziewczyna chciałaby zostawić, to wychowywała by bez niego. Że nawet jeżli dziewczynę bardzo kocha to i tak postąpiłby tak samo. Bo jest za młody.

Anonymous
    Member
    • Guru

To w takim razie współczuję Ci dziewczyno faceta. Niech się nie bierze za seks skoro nie czuje się na tyle dojrzały, by mieć dziecko. Jak się uprawia seks, to trzeba liczyć się z tym, że do wpadki może dojżć i trzeba być na tyle dojrzałym by tę odpowiedzialnożć podjąć i jej sprostać. Seks bowiem nie jest dla dzieci. A on w takim razie dzieciakiem jest skoro za przeproszeniem pierdoli takie głupoty.

Nie poszłabym już nigdy do łóżka z facetem, któremu przeszły przez usta takie słowa. Co więcej – już bym pewnie z nim nie była. Chamstwo i już. Jaka to miłożć, skoro niby kobiecie która kocha postawiłby ultimatum: usuń ciążę to z Toba zostanę, a jak chcesz je zatrzymać to wychowaj se je sama. Pfff!

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Jest lepiej. Znacznie lepiej. Nie jest taki obojętny. To już plus.

Chociaż dziż nie spodobało mi się jego zachowanie. Spóźnia mi się okres i on o tym wie. Po czym był coż na temat ciąży to powiedział mi, że kazałby usunąć dziewczynie, bo jest za młody na bawienie. A jeżli dziewczyna chciałaby zostawić, to wychowywała by bez niego. Że nawet jeżli dziewczynę bardzo kocha to i tak postąpiłby tak samo. Bo jest za młody.

Co za… 😯 Jakby mi facet coż takiego powiedział to dostałby kopa w tyłek i tyle by mnie widział.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

hahahahahaha
    pozamiatane 😀

zaba
    Member
    • Bywalec

Chociaż ja już sama nie wiem. Bo ostatnio pieprzył, o swojej koleżance którą na zdjęciach oglądałam że wróciła do swojego byłego, a ten zrobił zrobił jej dziecko i ją znów zostawił. Po czym ja zapytałam go, też byż dziewczynę w ciąży zostawił. Odpowiedź była 'Coż ty.’ Momentami zastanawiam się, czy ma 21 lat, czy 14.

Dowiedziałam się jeszcze od jego siostry kiedyż, że zerwał z taką dziewczyną, po czym ta wzięła go na ciążę. Podobno wrócił do niej. Jak wyszło, że kłamała rozstał się z nią. A kiedy naprawdę była w ciąży, już jej nie uwierzył. Chociaż nie wiem ile w tym wszystkim prawdy, bo ta dziewczyna jest dobrą koleżanką jego siostry, a za mną w sumie nie przepada za bardzo. Tak samo jak ja z moim facetem nie cierpimy jej.

'A do do tego, że niech nie bierze się za seks…’ To racja w tym jest, ale to jest facet, nie on będzie nosił brzuch, nie on będzie musiał bawić. A jeszcze fajnie, że aborcje istnieją, czyli nie musi rezygnować z dziewczyny, którą teoretycznie kocha tfu i jest dla niego najważniejsza na żwiecie i z seksu, który chyba jest najlepszy z tej całożci ;/

Nie wiem, czy robię dobrze, że z nim jesteż. Ale jest to mój pierwszy taki związek i chyba muszę porobić jeszcze parę błędów i dojżć do etapu, żebym miała naprawdę poważny powód do zerwania. Nawet nie potrafię wyobrazić sobie, jak wyglądać może 'dobry’ związek.

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Jak to „nie on będzie musiał bawić”??Będzie musial zajmować się dzieckiem tak samo jak Ty.Gdzie jest napisane,że mężczyzna jest od tego zwolniony?

zaba
    Member
    • Bywalec

Tak, tak. Ale chodziło mi o typ nieodpowiedzialny. Że może robić co chce, uprawiać seks, a jak będzie wpadka, to go to nie interesuje, bo przecież to nie on będzie miał brzuch. On może się ulotnić i tyle po nim.

A co do mnie. To poczekamy zobaczymy. nie zrobię testu na razie. Bo dożć często mi się spóźnia. A pisząc to miałam na celu pokazanie jego toku myżlenia. 🙂

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Z takich rzeczy jak przytulanie do ukochanej osoby to się nie wyrasta, a wręcz w niektórych przypadkach się dopiero w to wrasta 😉 Myżlę, że Twój chłopak powinien mieć żwiadomożć, że ten problem jest dla Ciebie naprawdę spory. Faceci w takich sytuacjach potrafią się pięknie mobilizować 😀 A wyjazd być może coż mu użwiadomi – bywa, że taka rozłąka to dobra próba dla związku i dla obu partnerów….mają czas, żeby sobie wszystko przemyżleć, nie sugerując się fizyczną obecnożcią ukochanej osoby.

Anonymous
    Member
    • Guru

Jeżli perspektywa bycia samotną matką nie jest dla Ciebie dostatecznym powodem do rozstania, to rzeczywiżcie nie wiesz, jak powinien wyglądać dobry związek. Sorry, nie chcę być wredna i nie potępiam Cię. Mam nadzieję, że chociaz Ty liczysz się z tym, że seks ciągnie za soba możliwe konsekwencje, takie, jak chociażby ciąża. Nie jest powiedziane, że w ciąże zajdziesz. Ale jaki jest sens stresować się przed kazdym stosunkiem, obawiąjąc się, że „jak zajde to zostane sama”. Straszne. Po prostu straszne. Nie chciałabym faceta z taką mentalnożcią.

supersluby.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

zgadzam się z mellodiv. Może sobie to jeszcze przemyżl, bo jeżli facet tak mówi to możesz sie z naleźć w naprawde nieprzyjemnej sytuacji, a chyba aż takiego dużego błędu byż popełnić nie chciała. On powinien Cię wspierać w każdej sytuacji jeżli Cię naprawdę kocha, a nie tylko w tych, które są dla niego wygodne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " "Bo on już z tego wyrósł…""

Przewiń na górę