- AutorOdp.
- 9 października 2013 at 17:02
Czy ja wiem.. bakterie? to musiałaby się pokazać jakaż gorączka czy inne objawy ze strony układu pokarmowego.
Ja przed @ też bardzo często mam wzdęcia i uczucie bulgotania. Szczerze dla mnie takie saszetki to dobre rozwiązanie, zawsze pod ręką.22 października 2013 at 20:51[usunięto_link] wrote:
Mi wzdęcia korelują często z miesiączką. Wtedy często sięgam po espumisan włażnie.
popieram – ja miałam po ciąży straszne problemy i espumisan + zmiana diety pomogły
29 grudnia 2013 at 09:55Po ciąży ?? A w ciąży nic?? Ja najgorsze wzdęcia miałam w ciąży i się ratowałam espumisanem, po urodzeniu zelżało, ale zawsze miałam kłopoty z wzdęciami, więc się nie przejmuje zbytnio.
9 maja 2014 at 19:29kurcze jestem na diecie i w sumie powinno być wszystko okej z z gazami, wzdęciami? a jednak nie jest. Nie wiecie co może byc przyczyną tego? w takich sytuacjach cięzkich radzę sobie tez biorą espumisan max, przynosi natychmiastową ulgę bo bywa tak, ze brzucha nie moge wciagnąć bo kłuje bardzo od napęczniałego brzucha
26 czerwca 2014 at 13:28Z pewnożcią zjadłaż coż niestrawnego. Zresztą jesteż kobietą, co wiążę się z różnymi zmianami, związanym z hormonami.
Zacznij lekko i regularnie jeżć, niewielkie posiłki, do tego herbatki ziołowe – szybko zobaczysz poprawę.30 czerwca 2014 at 09:41Nie na wszystkich herbatki ziołowe podziałają skutecznie,jeżeli już mam coż polecać to zaparz sobie mięte i to powinno pomóc. Jeżeli nie przestanie to udaj się do lekarza,tak nawet czysto profilaktycznie.
- AutorOdp.