• Autor
    Odp.
  • Gohusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Czy ja wiem.. bakterie? to musiałaby się pokazać jakaż gorączka czy inne objawy ze strony układu pokarmowego.
    Ja przed @ też bardzo często mam wzdęcia i uczucie bulgotania. Szczerze dla mnie takie saszetki to dobre rozwiązanie, zawsze pod ręką.

Migi7
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Mi wzdęcia korelują często z miesiączką. Wtedy często sięgam po espumisan włażnie.

popieram – ja miałam po ciąży straszne problemy i espumisan + zmiana diety pomogły

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Po ciąży ?? A w ciąży nic?? Ja najgorsze wzdęcia miałam w ciąży i się ratowałam espumisanem, po urodzeniu zelżało, ale zawsze miałam kłopoty z wzdęciami, więc się nie przejmuje zbytnio.

buszajka
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

kurcze jestem na diecie i w sumie powinno być wszystko okej z z gazami, wzdęciami? a jednak nie jest. Nie wiecie co może byc przyczyną tego? w takich sytuacjach cięzkich radzę sobie tez biorą espumisan max, przynosi natychmiastową ulgę bo bywa tak, ze brzucha nie moge wciagnąć bo kłuje bardzo od napęczniałego brzucha

Justys88
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Z pewnożcią zjadłaż coż niestrawnego. Zresztą jesteż kobietą, co wiążę się z różnymi zmianami, związanym z hormonami.
    Zacznij lekko i regularnie jeżć, niewielkie posiłki, do tego herbatki ziołowe – szybko zobaczysz poprawę.

GoldClinic_pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Nie na wszystkich herbatki ziołowe podziałają skutecznie,jeżeli już mam coż polecać to zaparz sobie mięte i to powinno pomóc. Jeżeli nie przestanie to udaj się do lekarza,tak nawet czysto profilaktycznie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " bulgotanie w brzuchu itd."

Przewiń na górę